- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #220.901
Ben açlıktan ne dediğimi biliomuyumbu arada ben detox yapıyorum yani günde minicik birşey yiyorum azicik. Gerisini sıvıyla geçiriyorum siz belirli bi diyet yapiomusunuz yoksa herkes kafasına göremi
Maraba kızlar kilo bildirimi yarın kacta ?
Ya hıc yemek yok
Bunlar yettı mı sana :) aksama kadar corba bı adam akıllı
Herkesler açAhahahaha çok hoşsun ya asistan gibin oh çay suyunu da koy gelince içerik beraber
Heğ sen açsın ben açım senad aç buki aç keptinn aç bu gece herkes aç
Yarın işe yarayacak umuyorum bu açlık tabi
Kız patlatacaksın
Ben yaptımdı öyle bir kere bir de evde bırakıp gitmişim annemler gelince tabi şok
Fırında balık tavuk yap et yap yanına da salata.ayran hatta patates te.koyarsan yarım küçük patates yersen protein ve d vitamini bakımından zengin bunu ödül olarak te tabi ki normalde nişastalı diye yemememiz gerekliKızlar hakikaten herkes farklı besleniyor degilmi varmı güzel bi listesi olan ?ben yemekten iğrenir hâle geldim daha doğrusu canım içli köfte gözleme börek dolma tarzı şeyler istiyor sebze yemeği yemek istemiyorumyarın güzel lezzetli bi çorba yapayım bari
Dolu dolu bir menü ne güzel afiyet olsunSabah 7:30 kahvalti
Bir haslanmis yumurta, cay, 5adet sıyah zeytin, yarım salatalık 1 dilim ekmek
Ara ogun 1o:30
Ikı adet ıncır ve bır kupa rezene cayı
Oglen 12:10
Kabak yemegı bır tabak dolusu
Bır adet salatalık
Dereotu
Bır dilim ekmek
Ara ogun 16:30
2 adet armut mınık
Aksam 18:15
Bır tabak kabak
Yarım demet dereotu
Bır bardak ayran
Ara ogun 21:3o
Sehrıye corbası, oglumun yarımı, 4 yk
Herkesler açinşallah ya sabah rahat wcye çıktım mı sıkıntı kalmıycak
Ben daha patlamadım ama yakındır sürekli unutuyorum
Meyve aromalı şu yapiyorum. Smoothie yapıorum meyve sularından. Activia yoğurdu yiyorum içine 2 yk Psyllium karıştırıyorum bağırsağı temizliyormuş. Bende kalori sayıyordum ama bıraktım artık moralim bozuluyorHahahah ne detoksu yapıyorsun?
Ben kalori sayıyorum onun dışında belirli bir diyet yapmıyorum
InsAllah cnm :) ben aktifim merak etmeyinOaylas paylas gec kalmada :)
Simdilik deneme surecindesin aday listesinde yer alicaksin. Sureyi doldurunca ana cuma listelerinde yariscaksin cnm
Gunluk menu paylasimi, menulere yorum yapacaksin. Benim icin aktiflik onemli mesela olmayanlari almiyoruz. Suan grubumuz cok guzel insallah siz yeni gelenlerde eslik ederseniz daha guzel olur.
Ben bunlara.soğuk savaş diyorum bilinemeyen çok fazla deney yapılıyor... yok canım yağmadı hava da sıcak şimdi burdaOralara yagmadi mi haberleede gormusunuzdur rezalet olmus ortalik. Valla depremler tuhaf tuhaf seyler insan korkmuyo degil. Hepimiz icin hayirlisi.
Ben niye.çıkamıyorum cır cır gibi sancı oluyor sinemki nasıl etki ediyorsa o sümüksü yapı oluyor ya ona zararı oluyor gibi hissettim çok mu üst üste içtim acabaSenin o mucize çayla 3 kez wcye çıktım bugün
Onu bulana şükürler olsun yani
Ayni ben bende öyle oldum inanki istediğim şeyleri yiyemedigim için yemekten kaçıyorumHahahah ne detoksu yapıyorsun?
Ben kalori sayıyorum onun dışında belirli bir diyet yapmıyorum
Öğlene kadar yaparsan senin için de bizim için de iyi olur
Sabah aç karınla ölçmüş olursun
Valla yetti ne bileyim artık çabuk doyuyorum küçüldü herhalde mide
Bir de aynı yemeklerden sıkıldım galiba önceki gibi yağlı ballı şeyler yok ya ondan kaçıyor olabilirim yemekten
Guzel fikirlerin icin tesekkur ederim insallah yaparim patatesten de soğudum bol baharatlı yağlı salçalı olmadiktan sonra neye yararFırında balık tavuk yap et yap yanına da salata.ayran hatta patates te.koyarsan yarım küçük patates yersen protein ve d vitamini bakımından zengin bunu ödül olarak te tabi ki normalde nişastalı diye yemememiz gerekli
Öylede ama olsa yerim ben seviyorum yemeği ne yazıkkiAyni ben bende öyle oldum inanki istediğim şeyleri yiyemedigim için yemekten kaçıyorum
Ben bir hevesle 1 kilo sinameki aldım ama en fazla birkez içtim oda migdem kaldırmadıBen niye.çıkamıyorum cır cır gibi sancı oluyor sinemki nasıl etki ediyorsa o sümüksü yapı oluyor ya ona zararı oluyor gibi hissettim çok mu üst üste içtim acaba
Sakin sinameki içmeyin kuzlar çok zararlı dece gözü tavsiye ediyorum mükemmel bişey ne ağrı ne sanci normal tuvalete çıkartıyorÖylede ama olsa yerim ben seviyorum yemeği ne yazıkki
Ben bir hevesle 1 kilo sinameki aldım ama en fazla birkez içtim oda migdem kaldırmadı(
Afiyet olsun cnm :) Psyllium diye birşey var toz gibi çok iyi benim icmedigim yemedigim denemediğim şey kalmamıştı wc cikmak için ama sadece bu bana iyi geldi (reklam gibi olduSakin sinameki içmeyin kuzlar çok zararlı dece gözü tavsiye ediyorum mükemmel bişey ne ağrı ne sanci normal tuvalete çıkartıyor
Valla biraz öyle olmuş ya ama gerçekten hak ediyor bu iltifatlarıAfiyet olsun cnm :) Psyllium diye birşey var toz gibi çok iyi benim icmedigim yemedigim denemediğim şey kalmamıştı wc cikmak için ama sadece bu bana iyi geldi (reklam gibi oldu
istersen paylasabilirsinnnnn :) onlara uyduk kglar geldi aman uymaaaa :)Meyve aromalı şu yapiyorum. Smoothie yapıorum meyve sularından. Activia yoğurdu yiyorum içine 2 yk Psyllium karıştırıyorum bağırsağı temizliyormuş. Bende kalori sayıyordum ama bıraktım artık moralim bozuluyor
InsAllah cnm :) ben aktifim merak etmeyinuyarım hertürlü. Yemek resimleri paylasiomusunuz kızlar yoksa sadece yazılı olarakmi. Çok sayfa var bilemedim. Yada önce sonra fotolarimizi. Gerçi ben zayıftan şişkoya doğru paylaşabilirim anca bir yıl içinde 10 kilodan fazla aldım sevgilim yüzünden. Ev yemeklerini sevmiyormuş kebablar adanalar lahmacunlar havada uçuştu bizde salıverdim kendimi
oyleeeeee aynennnnn.Ben bunlara.soğuk savaş diyorum bilinemeyen çok fazla deney yapılıyor... yok canım yağmadı hava da sıcak şimdi burda
Aminnnn çok korkunç gerçekten haberlerde izledimistersen paylasabilirsinnnnn :) onlara uyduk kglar geldi aman uymaaaa :)
oyleeeeee aynennnnn.
3 gundur okadar sicakki sicaktan keyfim kacti sabah yastigim su gibi oluyo. Gecen okadar terlemisim ki fenalastim sandim tuhaf oldummmm valla korkutuyo beni bu degisimlerm suan balkonda oturuyorm mesela yine bunaliyoruz hava entrsan cidden. Ilkkez doludan korktmm.. amaaan ne diyelim bilmiyorm. Rabbim felaketlerden korusun hepimizi
Taze kan severimOo taze kan getirmişsin kaptanım
Ben geceleri uyuyamadığım için zaten geceden bırakıyorum listeyi siz uyurkene
Benden önce uyanıp topice gelenler yazabilir böylece bu akşam aday listesine koyarım senin adını da
Güncel ve hedef kilonu da belirtir misin?
Valla cami yaricak sandimmmmm diyorum ya ilkkez korktmmm ya cok tuhafti hava. Disarda olsam cok zorduu esim de trafiktrydi araba cami kirilanlar falan olmus ayyy vallaaa allah korusunnnnAminnnn çok korkunç gerçekten haberlerde izledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?