- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #221.461
Sirke midene kötü gelmiyor mu ? Deler mideyi çünkü smoothie yi bende yarın yapacam öğlen yemeği yerineCanım ben biyerde okudum kilo veremeyen biri 2 kaşık elma sirkesi su ile karıştırmış içmiş her sabah benimki aksama kaldi. Ama bana iyi geldi zorda olsa iciyorum. Kafama dikletikten sonra hemen limonlu suyu içiyorum yoksa aşırı midem bulanio. Detoks suyumu salatalık elma limon nane 2 litre suya koyuyorum bekletiorum aksamdan ertesi gün iciyorum. Bunları başka meyvelerlede yapabiliyorsun. Sonra bi öğün yemek yerine smoothie yapıorum portakal suyuna veya light süte meyve karıştırıp içiyorum. Benim işime yaradı vallahi şimdilik memnunum
Evini merak ediyorum kız içine sinmis ya ona da çok mutlu oldum ... perde fiyatları nasıl aklında neler varBen geldiiimm ayaklarım ağrıdı yurumektennnkuaför leri gezdim perdecilere baktık fiyat araştırması için eve geldim şimdi evimide gördüm dışardan pek tatlı duruyo
Şimdi gidiyorum yine anacigimla çay icwyim keyif yapayim biraz hakettim
Yok çok ictigim için kötü olmadım ama bi değişme olursa söylerim hanı rahatsız oldum diye sende dene istersen belki sanada iyi gelir. Afiyet olsun şimdiden cnSirke midene kötü gelmiyor mu ? Deler mideyi çünkü smoothie yi bende yarın yapacam öğlen yemeği yerine
69u göremedim ya içim acıdı kilo vermek için son 1 ayım kaldı eylül başı 65 olmuş olmam gerekli hatta 64
Elma sirksini nasıl tükettin.. detoks çayın nasıl bizim işimize yarayacak bir şey mi
Iyi akşamlar arkadaşlar bugün 3 litre su içtim ve 1 saat yürüdüm kendime program hazırladım hergun mutlaka 3 litre su içeceğim böylelikle 1 hafta sonra 21 litre su içmiş olacağım bu az yememi ve acikmamami sağlıyor cumaya kadar toplam 7 saatde yürüyüş yapmış olmak istiyorum ve bunu böyle devam ettireceğim sabah uyandığımda 150 tane ip atlıyorum yaklaşık 2 dakika sürüyor buda haftada 1000 tane fln yapar ağırlık çalışmamda malesef bi program yok iki günde bir 15 dakika gilan çalışıyorum ev işi temizlik ütü derken belki 66 danda düşerim
Bitteri görmüşsünSabah 11
Bitter çikolata - 210
2 dilim hindi füme salam - 32
Toplam: 242
Saat 13
1 posiyon taze fasulye - 74
1 dilim ekmek - 75
Yarım içim fit süt -125
Saat 15
4 kuru incir - 200
Saat 18
Fırında patates - 360
1 bardak ayran - 57
Toplam: 297
Saat 21
1 bardak light süt - 46
1 şeftali - 39
Toplam: 85
Gün toplam: 1218
Bugün özellikle 1200ü geçirmek istedim
Metabolizma hızım düşmesin diye
Çarşamba perşembeye kadar 1000-1200 arası gideceğim
Aslında akşam yemeği 1 porsiyon patates, salata ve çorba yapacaktım ama yerine 1,5 porsiyon yaptım patatesi özlemişim
Benim midem bozulmaya çok meyilli kuzum birde onunla uğraşmak istemem maşallah sana diyiyim nazar.değmesinYok çok ictigim için kötü olmadım ama bi değişme olursa söylerim hanı rahatsız oldum diye sende dene istersen belki sanada iyi gelir. Afiyet olsun şimdiden cn
Valla dimi kendi demişti sirkeyiHahahaha kk bug moduna geçmiştir belki
İç acımasın kuzum geçen haftaki gibi neşeli ol yine bu hafta atacaksın ödemi inanıyorum hem 2 hafta wcye çıkmadan duracak değilsin ya
Demek ki kızcağız doğru diyormuş sirke bile içerim derken
Bitteri görmüşsünkaç kare yedin
Patates i bende özledim hafta da bir yicim.artik.d vitamini varmış
Benim midem bozulmaya çok meyilli kuzum birde onunla uğraşmak istemem maşallah sana diyiyim nazar.değmesin
Valla dimi kendi demişti sirkeyivalla bugünden gaz hareketleri başladı ama sporu yaparken midem bulandı çıkaracak gibiyim yarım bıraktım 45 dk yapmış oldum
Ev çok güzel esyalarim yerlessin atarım fotosunu kuzum perde bütün ev için 1500 gibi bi fiyat çıkardılar ben şokEvini merak ediyorum kız içine sinmis ya ona da çok mutlu oldum ... perde fiyatları nasıl aklında neler var
Ev çok güzel esyalarim yerlessin atarım fotosunu kuzum perde bütün ev için 1500 gibi bi fiyat çıkardılar ben şok
Simdilik dış cephe var o da dikkatinizi çekmez diye atmadimdiBen de at dicektim ama garip olur diye demedim
Ay güzelmiş ama çok zor yapmak istemiyorsan ne olcakAma ben biraz daha farklı olsun istiyorum mesela pazartesi sabah 10 dan sonra mutfak silme ye başlanılacak beraber gibi
Ben hafta sonu yapıyorum temizlik malummm is olunca o da canım ne zaman isterse ya da annem ne zaman dürterseKızlar az önce böyle bi grup buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?