Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sirke midene kötü gelmiyor mu ? Deler mideyi çünkü smoothie yi bende yarın yapacam öğlen yemeği yerine

Evini merak ediyorum kız içine sinmis ya ona da çok mutlu oldum ... perde fiyatları nasıl aklında neler var

Sabah 11

Bitter çikolata - 210
2 dilim hindi füme salam - 32

Toplam: 242

Saat 13

1 posiyon taze fasulye - 74
1 dilim ekmek - 75
Yarım içim fit süt -125

Saat 15

4 kuru incir - 200

Saat 18

Fırında patates - 360
1 bardak ayran - 57

Toplam: 297

Saat 21

1 bardak light süt - 46
1 şeftali - 39

Toplam: 85

Gün toplam: 1218

Bugün özellikle 1200ü geçirmek istedim

Metabolizma hızım düşmesin diye

Çarşamba perşembeye kadar 1000-1200 arası gideceğim

Aslında akşam yemeği 1 porsiyon patates, salata ve çorba yapacaktım ama yerine 1,5 porsiyon yaptım patatesi özlemişim

Son düzenleme:
Sirke midene kötü gelmiyor mu ? Deler mideyi çünkü smoothie yi bende yarın yapacam öğlen yemeği yerine
Yok çok ictigim için kötü olmadım ama bi değişme olursa söylerim hanı rahatsız oldum diye sende dene istersen belki sanada iyi gelir. Afiyet olsun şimdiden cn

Kimle yazision kız

*** aa ben SchonerDuft yazdıklarını az önce görmüyordum şimdi görüyorum noldu

Hahahaha kk bug moduna geçmiştir belki

69u göremedim ya içim acıdı kilo vermek için son 1 ayım kaldı eylül başı 65 olmuş olmam gerekli hatta 64

İç acımasın kuzum geçen haftaki gibi neşeli ol yine bu hafta atacaksın ödemi inanıyorum hem 2 hafta wcye çıkmadan duracak değilsin ya

Elma sirksini nasıl tükettin.. detoks çayın nasıl bizim işimize yarayacak bir şey mi

Demek ki kızcağız doğru diyormuş sirke bile içerim derken

Iyi akşamlar arkadaşlar bugün 3 litre su içtim ve 1 saat yürüdüm kendime program hazırladım hergun mutlaka 3 litre su içeceğim böylelikle 1 hafta sonra 21 litre su içmiş olacağım bu az yememi ve acikmamami sağlıyor cumaya kadar toplam 7 saatde yürüyüş yapmış olmak istiyorum ve bunu böyle devam ettireceğim sabah uyandığımda 150 tane ip atlıyorum yaklaşık 2 dakika sürüyor buda haftada 1000 tane fln yapar ağırlık çalışmamda malesef bi program yok iki günde bir 15 dakika gilan çalışıyorum ev işi temizlik ütü derken belki 66 danda düşerim

Bide şu ev işleri için bi grup olsa mesela dense ki hadi kızlar bugün ütü günü ütüler bi saate bitmiş olsun yada ne bileyim böyle ortaklaşa hadi temizlik denip başlansa 3 4 saat içind e ev sil süpür toz al mutfağı topla wc banyo yıka

Ama ben biraz daha farklı olsun istiyorum mesela pazartesi sabah 10 dan sonra mutfak silme ye başlanılacak beraber gibi

Spora başlamış olmana sevindim, süpersin
Mutlaka kilo vermene etkisi olacaktır

Dediğin gibi gruplar bilmiyorum maalesef ya
Çok ev işleriyle uğraşmayı sevmediğimden
Ama kk burası mutlaka vardır

Bitteri görmüşsün kaç kare yedin
Patates i bende özledim hafta da bir yicim.artik.d vitamini varmış

Yok çok ictigim için kötü olmadım ama bi değişme olursa söylerim hanı rahatsız oldum diye sende dene istersen belki sanada iyi gelir. Afiyet olsun şimdiden cn
Benim midem bozulmaya çok meyilli kuzum birde onunla uğraşmak istemem maşallah sana diyiyim nazar.değmesin

Valla dimi kendi demişti sirkeyi valla bugünden gaz hareketleri başladı ama sporu yaparken midem bulandı çıkaracak gibiyim yarım bıraktım 45 dk yapmış oldum

Bitteri görmüşsün kaç kare yedin
Patates i bende özledim hafta da bir yicim.artik.d vitamini varmış

İlle söyle de dayak ye diyorsun buralarda
6 değil
8 değil
O civarlarda bir şey işte tanesi 30 kaloriden sen hesap et
Tartıdan kalkınca uyku sersemi olmuş o hiç farkında değildim

Daha ne olsun zaten 1000 kaloricik bir şey alıyorsun onun da 400ünü yakıyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…