- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #221.721
Acikmak acikmamak degilki yemen gerekiyo. Zaten diyette bi sure sonra hem psikoljk hemde mide istemiyo hemen doyuyo. Yani sen bu sekilde saglikli vermezsin.Canım ben hiç acikmiyorum ama eşim e patatesli börek yaptım oda benim yemeğim e az deyip 1 dilim verdi börekten inşallah ters tepmez
Ya seni yeni gelen kilosu fazla olan arkadas sandim sarkarsin dedim. Geri sildim sen 68sin zaten.Canım ben hiç acikmiyorum ama eşim e patatesli börek yaptım oda benim yemeğim e az deyip 1 dilim verdi börekten inşallah ters tepmez
Az yi
Nerde yurtdışında kız bende yurtdisindayim. Uğrarsın bana uzun orman yürüyüşleri yaparız ahahahahahha
Kac saat gerekiyor o kadar adım için
Bu hafta 68i göreceksin desene çok heyecanlı
Sabah
Tost beyaz peynirli salam
Ara
1 dilim ekmek üstüne tahin 1 .cy pekmez
Öğlen
350 gram kadar karpuz 6 kiraz
Ara
Yok
18.30
4 servis kaşığı türlü etsiz kabak ve patlıcan ile yapıldı
300 ml ayran
Bol salata ve biber
Ara ağzıma 4 badem attım farkında olmadan baktım yemişim : D su içmeyi unuttum bugün
8 gibi mısır kaynatacam yiyip yememe arası gidiyorum
Aynen canım bulduk bi elbise aldik hem benim annem kısa tombul oldugundan her yerde bulamiyoruz öyle uygunDegdimi bari buldunuzmu güzel seyler.
Bursu iptal et gel
Okuma birlikte çalışalım
Bordo aldık anneme kuzum düğüne de dopiyes alcazTatlı yorgunluklar bunlar ne renk giycek annen karar verdi mi ? Gelinlik ayakkabını napcan aklında fikir var mı ?
Canım ben hiç acikmiyorum ama eşim e patatesli börek yaptım oda benim yemeğim e az deyip 1 dilim verdi börekten inşallah ters tepmez
Aynen canım bulduk bi elbise aldik hem benim annem kısa tombul oldugundan
Yani diyorsun ille gel patron ol başıma
İtalya canım senin neresi?
Çünkü stres altındayım sürekli yeme isteğim var tahinli ekmek aklıma düştü yememeliydimÇok yimedim zati
Yani diyorsun ille gel patron ol başıma
İtalya canım senin neresi?
Ben 20 dkda 2500 falan atıyordum yürümek etkili ama zaman alıyor
Evde yaptığımız gibi yarım saatte bitmiyor tabi
Ay evet umuyorum
Şöyle 67nin kıyısından görünse de olur
Sabah tostun üzerine niden bir daha ekmek yidin
Bir de haşlanmış mısırı geçenkaptinn başka bir takım kaptanıyla konuşurken okumuştum zararsız duruyor ama zararlı diyorlardı
Oradan aklımda kalmış o daha iyi açıklar tabi
Dopiyes neydi kız bir unuttumAynen canım bulduk bi elbise aldik hem benim annem kısa tombul oldugundan her yerde bulamiyoruz öyle uygun
Bordo aldık anneme kuzum düğüne de dopiyes alcazzeeengin işi
Aa sanki beni tarif ettiniyi bari o aradan çıkmış ben napicam nisanda çok merak ediom
Gel valla hayır dememben avrupanın en varış ulkesindeyim almanya :)) ahahah
Çünkü stres altındayım sürekli yeme isteğim var tahinli ekmek aklıma düştü yememeliydimhaklısın...
Mısır normalde yasak bana canım çok istedi diye düşündüm yemeyi zararı varsa hiç bulasmayim soda içerim...
67 görürsün maydonoza devam ediyor musun regli olayım bende başlıcam maydonoza
Menü zengin afiyet olsunSabah 12
1 sucuklu tost - 350
Saat 14
İçim fit süt yarım - 125
Saat 16
4 incir - 200
Saat 18
1 kase salata - 25
1 bardak ayran - 57
5 yk bulgur pilavı -115
5 yk barbunya - 230
Saat 21
1 bardak light süt -45
1 Şeftali - 34
Gün toplam: 1181
Menü zengin afiyet olsun
Etek ceket takım işteDopiyes neydi kız bir unuttumbordo anne rengi
Aa buki nerden ben münihteAa buki gibi, neden varoş kız ben gittiğimde güzel, düzenliydi
Neresinden ayrıca bakayım gezmiş miyim
Evet arka arkaya çok ekmek ve karbonhidrat olmuş
Yarın protein ağırlıklı yaparak dengelemeye çalış
Tahinin kalorisi nasıl, hiç yemek aklıma gelmediydi
Görsün bakalım keptinn açıklar daha iyi
Maydanoza devam canım ilaç bitince bırakmayı düşünüyorum zaten uzun süre yapmak iyi değilmiş
Ancak antibiyotik de kullanıcağım için bilmiyorum diş enfeksiyonu için
Sen nişan da zayıf ve alimli olcaksin kendine gelAa sanki beni tarif ettiniyi bari o aradan çıkmış ben napicam nisanda çok merak ediom
Gel valla hayır dememben avrupanın en varış ulkesindeyim almanya :)) ahahah
Öylemi daha iyi olur diyorsunuz kızlar tamam teşekkür ederim sana ve vanillav a ama bilemiyorimku nasıl yese m ne yesem yarın degistiriyorum ozaman bakalım yarın begenecekmisinizAcikmak acikmamak degilki yemen gerekiyo. Zaten diyette bi sure sonra hem psikoljk hemde mide istemiyo hemen doyuyo. Yani sen bu sekilde saglikli vermezsin.
Sen bide turkiye yi görAa buki nerden ben münihtegeldimi buralara sevdinmi. Ben pek sevmem de
InsAllah canım benim beni böyle motive edin valla çok mutlu oluyorumSen nişan da zayıf ve alimli olcaksin kendine gel
Kuğu gibi geziceksin ortalarda
Bebegiiiim yine çok yoğunuzzSlm iyi akşamlar kizlar yeni geldim bahceden bugun sporumu yapmis oldum sindi yatsam uyurum ha dize diyetlik salatalik kornison acur maydonoz satiyim alan varmi bakemm
Ayyyyyyyyyy sütü tasirdim ocak batti size bakim derkenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?