- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #221.741
Evet ya istanbul çok aşırı bi yandan üzülüyorum bi yandanda ulan gidin ülkenize diorum. Bizim askerler orda onlardaki apaçiler bizim ülkede anlamadım gitti vallahiSen bide turkiye yi gör
Burda yasamak şahane dostum hele suriyelilerin içinde
O kadarda bişey olmaz alışkanlık olmasın da sorun yok ama yeme yine deInsAllah canım benim beni böyle motive edin valla çok mutlu oluyorumbizimkiler işyerine yemek sipariş ettiler. Arkadaşım lahmacun almış ucundan bikerecik miniminnacik ısırdım haberiniz olsun
Başta bende uzuluyodum da şimdi baya sinir oluyorumEvet ya istanbul çok aşırı bi yandan üzülüyorum bi yandanda ulan gidin ülkenize diorum. Bizim askerler orda onlardaki apaçiler bizim ülkede anlamadım gitti vallahi
InsAllah kızlar dua edicem size vallahiO kadarda bişey olmaz alışkanlık olmasın da sorun yok ama yeme yine de
Sen hafif yemekleri yiyip kilo vericeksin spor yapıp inceliceksin sonra herkes sasircak seni görünce
Yaaa ben sana 6 tl verirdim yari fiyata okaa pahalimiymis kurusunu biliyorum da cok yogunum bibigim cokBebegiiiim yine çok yoğunuzz
Ben bamya istiyorum yaa kışlık atcaz dolaba da çok pahalı kilosu 12 tl ymis
Çok dua et bebis isteyen cancagizlarima et en çok taInsAllah kızlar dua edicem size vallahievliliğe adim atan kızın duaları kabul oluyormuş
Valla tazesi 12 ymiş kuzu yolda bozulmicani bilsem hemen alırdm senden 3 4 kilo inan kiYaaa ben sana 6 tl verirdim yari fiyata okaa pahalimiymis kurusunu biliyorum da cok yogunum bibigim cok
Aa buki nerden ben münihtegeldimi buralara sevdinmi. Ben pek sevmem de
Öylemi daha iyi olur diyorsunuz kızlar tamam teşekkür ederim sana ve vanillav a ama bilemiyorimku nasıl yese m ne yesem yarın degistiriyorum ozaman bakalım yarın begenecekmisiniz
InsAllah canım benim beni böyle motive edin valla çok mutlu oluyorumbizimkiler işyerine yemek sipariş ettiler. Arkadaşım lahmacun almış ucundan bikerecik miniminnacik ısırdım haberiniz olsun
Böbrekleri rahatsız eder fazlası ...Aa buki gibi, neden varoş kız ben gittiğimde güzel, düzenliydi
Neresinden ayrıca bakayım gezmiş miyim
Evet arka arkaya çok ekmek ve karbonhidrat olmuş
Yarın protein ağırlıklı yaparak dengelemeye çalış
Tahinin kalorisi nasıl, hiç yemek aklıma gelmediydi
Görsün bakalım keptinn açıklar daha iyi
Maydanoza devam canım ilaç bitince bırakmayı düşünüyorum zaten uzun süre yapmak iyi değilmiş
Ancak antibiyotik de kullanıcağım için bilmiyorum diş enfeksiyonu için
Hee ok ... annelerde güzel duruyor onlar..senin kv ayrı merak.ediyorum tipi.falan nasıl diye çok fena ya ondan9
Etek ceket takım işteevet ağır duruyor bnm kV kesin cirt bi renk sever annem bari ağır drsun
Bu tür şeylerde hep diyet zamanını bukur zatenInsAllah canım benim beni böyle motive edin valla çok mutlu oluyorumbizimkiler işyerine yemek sipariş ettiler. Arkadaşım lahmacun almış ucundan bikerecik miniminnacik ısırdım haberiniz olsun
Böbrekleri rahatsız eder fazlası ...
Yarın antrikot günü yaparım yağsız ..
Sabah 8 gibi kahvaltı yaptım 12 gibi yedim sanırım tahini düzensiz oldu bugün...
Tahin yağlı birazda.wc için istedim yemeyi.ama 1 lokma yerine 1 dilim oldu... tahin diyet için öneriliyor diyordu biri ya senad ya elalemi demişti.....
Biraz ara ver öyle devam edersin maydonoz a herşeyin fazlası zarar
SuriyeliletSen bide turkiye yi gör
Burda yasamak şahane dostum hele suriyelilerin içinde
Burda 10 tl çıktığından beri .. bugün 1 kilo aldım difrize atmak için sen nasıl atıyorsun ben yağda kavurup atacamBebegiiiim yine çok yoğunuzz
Ben bamya istiyorum yaa kışlık atcaz dolaba da çok pahalı kilosu 12 tl ymis
Gel ben sana kendi ellerimle yaparim. Sonra oturur aglariz grubda isyan ederiz ahahaha evet canım havadurumu pek parlak değil bende gecemi gunduzmu, yazmi kişmi inanki çözemedim 32 yıldırHalbusem Münih en turistik güzel yeri derler ben NRWda gezdim bir de Frankfurt o kadar
Bence pek düzenliydi
Havası biraz depresif moda soktu beni sabah kalkıyorum gri gündüz mü gece mi belli değil akşam erken kararıyor falan
Bir de DB a gıcık olmuştum
Sen yarın bir dene bakalım bölüştürmeyi burada birbirimizin menülerine yardım için de varız
Lahmacun buldun yersin tabi Almanyada vardır öyle şeyler
Ya gitmeden iyi bir şok yapıcam iskender, lahmacın vs ne varsa
Yoğurt bulamıyorum ben lahmacun kim nerede
Almanyaya gittiğimde bana lahmacun ve ayran verdiler bak bi fotoğrafım var sana atayım gör ne haldeyim sarılmışım özlemişim falan
Gece eve gelince kızlara nasıl açıklarin diye yiyemedimBu tür şeylerde hep diyet zamanını bukur zatennefsin için bir lokma yemişsin fazlasını yemezsen güzel
Gel ben sana kendi ellerimle yaparim. Sonra oturur aglariz grubda isyan ederiz ahahaha evet canım havadurumu pek parlak değil bende gecemi gunduzmu, yazmi kişmi inanki çözemedim 32 yıldır
Gece eve gelince kızlara nasıl açıklarin diye yiyemedim
Teyzem 1 hafta ara verirdi ama o böbrek hastasıydı ...6 ay ara diyorlar ama sen düşün
Regl olacağım yakınken umarım antibiyotik de tutmuyordur su ya daha uğraşamam ödemle falan
Yarın senin çaydan yapıcam
Tuttu mu peki yağ bugün 60a ulaştın mu kuzum
Sen reglken yaparsın maydonoz bir hafta da olsa güzel atar ödem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?