- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #221.881
Bizim bi komsu yapmisti baya kilo verdi ama birakinca normale dönünce aldi yine ama tabi neden kaynakli tam bilmiyorum tabi ama yapaeken asiri derecede kilo verdigini hatirliyorumGünaydın kızlar yeni bir güne yine musmutlu başlıyorum dünden bu güne 300gr daha gitmiş bugün lahana çorbasına başlıycam dün misafir gittiğim ev sahibi tavsiye etti aranızda deneyen varmı tavsiye edermisiniz
Dünki tanıdık 2haftadan az yapmış ama 6kilo vermiş denemeye deger diye düşünüyorum bu kez kararlıyım inş hedefimi 75çektim :)) 4günde 1buçuk kilo vere bildiysem ben yaparım diye düşünüyorum inşBizim bi komsu yapmisti baya kilo verdi ama birakinca normale dönünce aldi yine ama tabi neden kaynakli tam bilmiyorum tabi ama yapaeken asiri derecede kilo verdigini hatirliyorum
Anladim canim tüm gün baska bisey yemicekmisin? Tek lahanami?Dünki tanıdık 2haftadan az yapmış ama 6kilo vermiş denemeye deger diye düşünüyorum bu kez kararlıyım inş hedefimi 75çektim :)) 4günde 1buçuk kilo vere bildiysem ben yaparım diye düşünüyorum inş
Daha önce yaptım ama bi kaç gün yedim bu kez sadece lahana çorbası şeklinde devam edicem ben tuzda katmıştım yoksa hiç çekilmiyor ıyyyy:))[/QUOTE]Tadını beğenirsen çok güzel kilo verirsin. Ben ikikez yiyip bırakmıştım daha fazla dayanamamıştım tadına, ki ben lahana seven biriyim( niye öyle oldu bilmiyorum
Canm sen diyete yenimi basladin ? Bak sana tavsiye veriyim bence ilk ay ski beslenme uygula saglikli tabi ki...Dünki tanıdık 2haftadan az yapmış ama 6kilo vermiş denemeye deger diye düşünüyorum bu kez kararlıyım inş hedefimi 75çektim :)) 4günde 1buçuk kilo vere bildiysem ben yaparım diye düşünüyorum inş
ohhh biriksin bosveeeer yaparsinEvet bebikim bende ozledimtemizlik yaptim dün hatta bugunde yapcam acik 10 gündür eve ugramiyom hep geziyom camasir falan birikti tüm dün biraz yikadim katladim bi posta da bugun yıkarım
Bende yeşil çay sevmiyorum içiyorum yinede antioksidan özelliğinden dolayı vücutta bulunan serbest radikaller diye bir şey varmış onlar zarar veriyor bazı şeylere antioksidan da vücutta olanları yok ediyor bundan dolayı içiyorumValla mi
Ben hic tavsiye etmem
Onun yerine yesil cay daha lezzetli
Bıraktım kuzum gerekli bilgileri aldım yeter dedim o sırada sen tatildeydin sanırımAnladm canim
Sen diyetisyeni biraktinmi ben kacirmis olabilirim onun listesimi
Şok diyetlerin zararı yemeye başladın mı artı görüyorsun... bende yapacaktım vazgeçmiştimKızlar moral bozukluğu yaşıyorum şuan dün 63,900 geliyordum bugün 64.200 bir kurabiye Bu kadar etki etmiş olamaz ya gerçi lavabo ya çıkamadım daha ama hiç düşüş yok ya offff sabah kahvaltısında sadece bir kupa çay var pazar olduğu için eşim evde evde belki yanında salatalık yerim sadece
Onun listesimii yorum yapamiyorumm yaa durum farkli sagligin icin diyeeBende yeşil çay sevmiyorum içiyorum yinede antioksidan özelliğinden dolayı vücutta bulunan serbest radikaller diye bir şey varmış onlar zarar veriyor bazı şeylere antioksidan da vücutta olanları yok ediyor bundan dolayı içiyorum
Bıraktım kuzum gerekli bilgileri aldım yeter dedim o sırada sen tatildeydin sanırım
Şok diyetlerin zararı yemeye başladın mı artı görüyorsun... bende yapacaktım vazgeçmiştim
Ben vereyim hemen sanaKızlar birkaç şey çoklu alıntıladım ama ne olduğunu anlayamadım sodalı yeşil cay tarifini bilen var mı kim yapıyordu....
Yarım litre kaynar su,Kızlar birkaç şey çoklu alıntıladım ama ne olduğunu anlayamadım sodalı yeşil cay tarifini bilen var mı kim yapıyordu....
Hee valla geziyim de biriksin yaparim ben sonraohhh biriksin bosveeeer yaparsin
Hava cok guzel bizde cikicaz birazdann kahvalti keyfisii anca bitiyoHee valla geziyim de biriksin yaparim ben sonra
Evet canim neden kullanmiyasin.Kızlar sebze yemeğine salça kullanabiliyormuyum
Biyerde okumuştumEvet canim neden kullanmiyasin.
İyi kötü tamamlayayım da bi sunu dikkat ederek gidecek zaten sonrası cnmBende yeşil çay sevmiyorum içiyorum yinede antioksidan özelliğinden dolayı vücutta bulunan serbest radikaller diye bir şey varmış onlar zarar veriyor bazı şeylere antioksidan da vücutta olanları yok ediyor bundan dolayı içiyorum
Bıraktım kuzum gerekli bilgileri aldım yeter dedim o sırada sen tatildeydin sanırım
Şok diyetlerin zararı yemeye başladın mı artı görüyorsun... bende yapacaktım vazgeçmiştim
Ben anlamiyorum ki böyle bi platformda tabikide eleştiriye açık olmak lazımBence suan vanillavda keptin de benim gibi dusunuyo. Seni sevmek veya sevmemek ne alaka komik olma. Ki biz takim ici degerlendirmesi yaptigimizda senin uyumlu oldugunu belirtmistim.
Senin tavrin cok yanlisti benim soylemek istedigimi anlayamadin. Ben burda adam dovmuyorum bence herkes tepkimi almasi gerektigi gibi aliyor.
Ayrica ohoo siz boyle yaparsaniz dedim senden baska burda yenilerde var sen ama bence bana nem kapmissin patlicak yer aramissin burdan patlatym dedin.
Bana aynen senin gibi cikisan bir sahisla tartistikkk ama sonra ozelden konusup halletmistik ve o kisi aylarca burda takima devam etti ben sohbet dahi etmedim karismadimdakaptinn da sahittir. Oyuzden bu senin dusunceni çürüttu malesf..
Neyse konuyu uzatmaya gerek yok fikirlerinde ozgursun.
Bana tavsiye edilen protein kalsiyum ekmek 3 öğüne verme sebebi bana faydasıydı.... bana yasak olan mısır soyagiller şeker ve kepek ekmeği... listemi bunlar üzerine kuruyorum .. günde 1 bitter minik kare hakkım vardı onu da yemiyorum haftada 1 cumaya denk getiriyorumOnun listesimii yorum yapamiyorumm yaa durum farkli sagligin icin diyeeacaba doktormu verdi doktormu dedi diyerekten benden kurtuluyosun sankim
aciklik getir bakiyimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?