Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bizim bi komsu yapmisti baya kilo verdi ama birakinca normale dönünce aldi yine ama tabi neden kaynakli tam bilmiyorum tabi ama yapaeken asiri derecede kilo verdigini hatirliyorum

Tadını beğenirsen çok güzel kilo verirsin. Ben ikikez yiyip bırakmıştım daha fazla dayanamamıştım tadına, ki ben lahana seven biriyim ( niye öyle oldu bilmiyorum[/QUOTE]
Daha önce yaptım ama bi kaç gün yedim bu kez sadece lahana çorbası şeklinde devam edicem ben tuzda katmıştım yoksa hiç çekilmiyor ıyyyy:))

Bizim bi komsu yapmisti baya kilo verdi ama birakinca normale dönünce aldi yine ama tabi neden kaynakli tam bilmiyorum tabi ama yapaeken asiri derecede kilo verdigini hatirliyorum
Dünki tanıdık 2haftadan az yapmış ama 6kilo vermiş denemeye deger diye düşünüyorum bu kez kararlıyım inş hedefimi 75çektim :)) 4günde 1buçuk kilo vere bildiysem ben yaparım diye düşünüyorum inş

Anladim canim tüm gün baska bisey yemicekmisin? Tek lahanami?

Tadını beğenirsen çok güzel kilo verirsin. Ben ikikez yiyip bırakmıştım daha fazla dayanamamıştım tadına, ki ben lahana seven biriyim ( niye öyle oldu bilmiyorum
Daha önce yaptım ama bi kaç gün yedim bu kez sadece lahana çorbası şeklinde devam edicem ben tuzda katmıştım yoksa hiç çekilmiyor ıyyyy:))[/QUOTE]
Denemekte fayda var. Belki tüm gün yerine bi öğün yaparsın. Benimkide tuzluydu bu arada

Canm sen diyete yenimi basladin ? Bak sana tavsiye veriyim bence ilk ay ski beslenme uygula saglikli tabi ki...
Sonra sasirtmak icin lahana yap bi kac gun sonra devam et diyete. Bence direk lahana yapiyim veriyim yapma benim fikrimmm tabi sen bilirsin.

Valla mi
Ben hic tavsiye etmem
Onun yerine yesil cay daha lezzetli
Bende yeşil çay sevmiyorum içiyorum yinede antioksidan özelliğinden dolayı vücutta bulunan serbest radikaller diye bir şey varmış onlar zarar veriyor bazı şeylere antioksidan da vücutta olanları yok ediyor bundan dolayı içiyorum

Anladm canim
Sen diyetisyeni biraktinmi ben kacirmis olabilirim onun listesimi
Bıraktım kuzum gerekli bilgileri aldım yeter dedim o sırada sen tatildeydin sanırım
Şok diyetlerin zararı yemeye başladın mı artı görüyorsun... bende yapacaktım vazgeçmiştim

Onun listesimii yorum yapamiyorumm yaa durum farkli sagligin icin diyee acaba doktormu verdi doktormu dedi diyerekten benden kurtuluyosun sankim
aciklik getir bakiyimmmmm

Kızlar birkaç şey çoklu alıntıladım ama ne olduğunu anlayamadım sodalı yeşil cay tarifini bilen var mı kim yapıyordu....

Kızlar birkaç şey çoklu alıntıladım ama ne olduğunu anlayamadım sodalı yeşil cay tarifini bilen var mı kim yapıyordu....
Yarım litre kaynar su,
2 Tatlı kaşığı yeşil çay,
Yarım limon,
1 Şişe maden suyu
Been iki sallama koyup demliyodm ama ben begenmiyorm tadini sana faydasi olue insallah gun icinde tuketirsin.

İyi kötü tamamlayayım da bi sunu dikkat ederek gidecek zaten sonrası cnm

Ben anlamiyorum ki böyle bi platformda tabikide eleştiriye açık olmak lazım
Ben burda laf söylerim kızarım ama sevmem gibi bi drum yok sonuçta sanal ortam ne kadar iyi tsniyabiliriz ki sevip sevmeme durumu olsun
Alinganliklar yanlış anlasilmalar yüzünde laf söylemeye korkuyorum ben artık aha küstü küscek derken kaçamaklar hatalar yapılıyor biz ses cikartamiyoruz.

Kızlar burda amaç zayıflama ve tabikide birbirimize hatalarımizi yanlislarimi soylicez yeni eski hiç farketmez herkes yapabilir bu yorumları ki takım kurallarına da yazdık menülere yorum yapilacak diye

Yani ben yiyeyim kimse laf soylemesin diye bişey yok olamaz
Kaptanların bizden daha çok hakkı var çünkü onlar takımın yüzdesini de düşünüyor verilicek cezaları hepimiz cekicez dikkatli olalım ve eleştiriyi kaldirabilelim..

Onun listesimii yorum yapamiyorumm yaa durum farkli sagligin icin diyee acaba doktormu verdi doktormu dedi diyerekten benden kurtuluyosun sankim
aciklik getir bakiyimmmmm
Bana tavsiye edilen protein kalsiyum ekmek 3 öğüne verme sebebi bana faydasıydı.... bana yasak olan mısır soyagiller şeker ve kepek ekmeği... listemi bunlar üzerine kuruyorum .. günde 1 bitter minik kare hakkım vardı onu da yemiyorum haftada 1 cumaya denk getiriyorum 1 aydır sanırım listelerimi kendim yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…