- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #221.901
Yemeklerini normalde nasil yapiyosan diyette de oyle yap canim porsiyon kontrolu onemli diyetteKızlar sebze yemeğine salça kullanabiliyormuyum
Burnumu kapatarak içerim faydası olsunda.... teşekkür ederim tatlımYarım litre kaynar su,
2 Tatlı kaşığı yeşil çay,
Yarım limon,
1 Şişe maden suyu
Been iki sallama koyup demliyodm ama ben begenmiyorm tadini sana faydasi olue insallah gun icinde tuketirsin.
Ben bugun evdeyim esim ikindi vakti isten gelip aksam 11 de geri ise gidicek vardiyalar degismis boyle bi sacmalik olmusHava cok guzel bizde cikicaz birazdann kahvalti keyfisii anca bitiyo
Evet sadece lahana çorbası ile devam edicem ama şimdi kararsız kaldımAnladim canim tüm gün baska bisey yemicekmisin? Tek lahanami?
Ben kullanıyorum 1 yk zeytinyağı koyuyorum hatta yemeklere 1 kilo sebzeye yağ oranı da düşüyor salça ekleyince tuz da koymuyorumKızlar sebze yemeğine salça kullanabiliyormuyum
Normalde sebze yemeği yapmadığım içinYemeklerini normalde nasil yapiyosan diyette de oyle yap canim porsiyon kontrolu onemli diyette
Evet canım yeni başladım bugün 5. günüm lahana çorbası 1hafta uygulasam 2gün ara versem tekrar bi hafta yapsam olurmu peki yada sürekli lahanayla devam etsem internetten araştırdım böyle yazıyor 2gün ara tekrar lahana sen tecrübeli sin tabi seninde tavsiyen benim için çok önemliCanm sen diyete yenimi basladin ? Bak sana tavsiye veriyim bence ilk ay ski beslenme uygula saglikli tabi ki...
Sonra sasirtmak icin lahana yap bi kac gun sonra devam et diyete. Bence direk lahana yapiyim veriyim yapma benim fikrimmm tabi sen bilirsin.
Katılıyorum bir şeyleri öğrenmek için en başta açık olmak gerekli burda birçok şey öğrendim sayenizde çok iradeli biri değildim şimdi daha bir düşünceli iradeli davranabiliyorum verilen fikirleri soylemiyorum bile .. burası sayesinde yaklaşık 8 kilo verdim burda olmasaydım 1 kilo verip 2 kilo alırdım.. arada böyle alınganlıklar olacaktır diyelimBen anlamiyorum ki böyle bi platformda tabikide eleştiriye açık olmak lazım
Ben burda laf söylerim kızarım ama sevmem gibi bi drum yok sonuçta sanal ortam ne kadar iyi tsniyabiliriz ki sevip sevmeme durumu olsun
Alinganliklar yanlış anlasilmalar yüzünde laf söylemeye korkuyorum ben artık aha küstü küscek derken kaçamaklar hatalar yapılıyor biz ses cikartamiyoruz.
Kızlar burda amaç zayıflama ve tabikide birbirimize hatalarımizi yanlislarimi soylicez yeni eski hiç farketmez herkes yapabilir bu yorumları ki takım kurallarına da yazdık menülere yorum yapilacak diye
Yani ben yiyeyim kimse laf soylemesin diye bişey yok olamaz
Kaptanların bizden daha çok hakkı var çünkü onlar takımın yüzdesini de düşünüyor verilicek cezaları hepimiz cekicez dikkatli olalım ve eleştiriyi kaldirabilelim..
Tabi daha az yagli yapabilirsin ama cokda oynama tadiyla tuzuyla ye canim diyet diye kendimize eziyet etmiyekNormalde sebze yemeği yapmadığım içinyani yapabiliyorumda birseyleri kisitlamalimiyim diye merak ettim. tskrlr cnm
Bende ölçerek koydum yagi cnm ben değişik baharatlar attım fazla tuz kullanmamak için bakalım nasıl olucek :/Ben kullanıyorum 1 yk zeytinyağı koyuyorum hatta yemeklere 1 kilo sebzeye yağ oranı da düşüyor salça ekleyince tuz da koymuyorum
Benim eşimde 17.30 da gidicek sonra ben spor yapcam 1 saat annemdeki dambili da alıyorum 2kg imiş sakatlamam sanırım kendimiBen bugun evdeyim esim ikindi vakti isten gelip aksam 11 de geri ise gidicek vardiyalar degismis boyle bi sacmalik olmussabah 6 da kalkti gelince uyumasi lazimki gece uyyakalmasin nobette
Bnm içinde aynı şey gecerli kuzum bende fazlaliklarimi burda verdim burası olmasa veremezdim doğru diye bildiğimiz yanlışlardan da burda kurtuldukKatılıyorum bir şeyleri öğrenmek için en başta açık olmak gerekli burda birçok şey öğrendim sayenizde çok iradeli biri değildim şimdi daha bir düşünceli iradeli davranabiliyorum verilen fikirleri soylemiyorum bile .. burası sayesinde yaklaşık 8 kilo verdim burda olmasaydım 1 kilo verip 2 kilo alırdım.. arada böyle alınganlıklar olacaktır diyelim
Senin esin de mi vardiyalı calisiyoBenim eşimde 17.30 da gidicek sonra ben spor yapcam 1 saat annemdeki dambili da alıyorum 2kg imiş sakatlamam sanırım kendimigeçen vanillav a şey demiştin yağ yakan sporlar yap falan bilgi veriyordun youtube ye yazarsam bulurum dimi öyle video
Bu diyet eziyetsiz gecmiycek gibime gelioTabi daha az yagli yapabilirsin ama cokda oynama tadiyla tuzuyla ye canim diyet diye kendimize eziyet etmiyek
Tabiki eziyetsiz diyet olmazBu diyet eziyetsiz gecmiycek gibime gelioama umutsuz diilim
Tabiki eziyetsiz diyet olmazzamanında önümde ne pastalar cipsler dondurmalar yendi de bi lokma bilem almadim kolay gitmedi 22 kilo kendimi ovmeyi de sevmem ama sıkı diyet yaparim
Kuzum ben 3 aydır 1 yk ile yapıyorum soğan ı biraz kavurduktan sonra yapışmaya başlıyor salçayı koyup çevirdikten sonra domatesi ekliyorum birde düdüklü de yapıyorum yemekleri harika oluyor .. ne sebzesi yapıyorsun merak ettim kopya çekerim belkim sendenBende ölçerek koydum yagi cnm ben değişik baharatlar attım fazla tuz kullanmamak için bakalım nasıl olucek :/
Valla helal olsun ben surda iki kilo verdim diye seviniyorum. Bende 22 kiloya geldiğimde burda yenilere böyle kendimi övücem. Okadarda olsun cnmmmTabiki eziyetsiz diyet olmazzamanında önümde ne pastalar cipsler dondurmalar yendi de bi lokma bilem almadim kolay gitmedi 22 kilo kendimi ovmeyi de sevmem ama sıkı diyet yaparim
Ozaman sorun yohh senin yumurtaliklar icin ya oyuzden tereddut ediyorm yani yasakli seyler belirli zaten. Bencede hergun yemene gerek yok ya.Bana tavsiye edilen protein kalsiyum ekmek 3 öğüne verme sebebi bana faydasıydı.... bana yasak olan mısır soyagiller şeker ve kepek ekmeği... listemi bunlar üzerine kuruyorum .. günde 1 bitter minik kare hakkım vardı onu da yemiyorum haftada 1 cumaya denk getiriyorum1 aydır sanırım listelerimi kendim yapıyorum
Odem atiyomus insallah faydasini gorursunBurnumu kapatarak içerim faydası olsunda.... teşekkür ederim tatlım
ozaman otur totonun ustune.Ben bugun evdeyim esim ikindi vakti isten gelip aksam 11 de geri ise gidicek vardiyalar degismis boyle bi sacmalik olmussabah 6 da kalkti gelince uyumasi lazimki gece uyyakalmasin nobette
lahanayi duydum biliyorm tabi faydasida var.Evet canım yeni başladım bugün 5. günüm lahana çorbası 1hafta uygulasam 2gün ara versem tekrar bi hafta yapsam olurmu peki yada sürekli lahanayla devam etsem internetten araştırdım böyle yazıyor 2gün ara tekrar lahana sen tecrübeli sin tabi seninde tavsiyen benim için çok önemli
oo 8 dilimmiiBirde ilk ay güzel kilo veriyorum ikinci ayda gramlarla savaşıyorum aynı diyet programıyla o yüzden biraz hızlandırayım dedim diyetisyene gitmiştim günde 8dilim ekmek ve reçelde var onları bile çıkardım listemden:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?