Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benim 2.ci diyetisyende bana ekmek verdi günde 5 dilim ama bunun sebebi yumrta kalitesiydi sen hamilelik için gittiğini söyledin mi ? Birde kepek ekmeği ve mısır soyagiller yumurta kalitemizi düşürüyo ben 3 tüp tedavisi oldum kalitesizlik yüzünden sonuç alamadım insallah sana gerek kalmayacak

Canım ben kırmızı biber havuç soğan patlıcan mantar koydum. Değişik güzel birşey oldu şimdilik bir avuçta bezelye attım icine. Sevdiğim sebzeleri koydum. Eridi hepsi 1 saattir pişiyor fena olmadı

Kilo verince de burda kalcan yenilere kendini ovmek verdigin kiloyu anlatmak guzel oluyo

Lutfen bende sizlen geliyim geziyim acik coh yirim baska bi yüküm olmaz size

Bnm içinde aynı şey gecerli kuzum bende fazlaliklarimi burda verdim burası olmasa veremezdim doğru diye bildiğimiz yanlışlardan da burda kurtulduk
Bilmiyorum bence hak yeniyor kimse kötülük için konusmuyo burda
Tabi ki kimse kötülüğüne konuşmuyor sanal bir ortam bile olsa bence çok bağlı bir takımız ....

Senin esin de mi vardiyalı calisiyo bende gece yapcam agirlik calışcam sevdigin bi video varsa yapabilirsin kuzum YouTubede bir suru video var zumba falan da eglenceli oluyo ama jillian falan da iyi yani
Zumba ile cila çekiyorum arada oryanyal oluyor çok severim kendilerini
Zenci bir adam ve.sarı saçlı bir kadın var türkçe de onu yapıyorum genelde üstüne plank ekliyorum mekik çekiyorum dur bir bakayım başka neler varmış..jillian da olabilir aslında
Evet eşimde vardiyalı çalışıyor 15 gün gece 15 gün gündüz bazen gecede daha uzun kalabiliyor

Bende 7 kilo verdim 1.5 geri aldım hemencik gidiyor isteyince ben ilk zamanlar çok zor adapte olmuştum ama son haftalar bitsin diye sıkı tutunca verdim bitti sonra aldım şimdi yine vercem

Kilo verince de burda kalcan yenilere kendini ovmek verdigin kiloyu anlatmak guzel oluyo
hahahahahahahahahahahah

Lutfen bende sizlen geliyim geziyim acik coh yirim baska bi yüküm olmaz size
Asil buyuk yuk buu zati pis bogazinla bizi batirisin ben zaten pis bogazm hahaahha
Tabi ki kimse kötülüğüne konuşmuyor sanal bir ortam bile olsa bence çok bağlı bir takımız ....
aynen oyle sahsi olarak degil takim icin bunu bozucak kisileride istemiyorz

Öv beni övvvvvvvvvvv didim
Kiz bu twist shape varya bacaklara müthiş oluyo hem sıkılaştırıyo hemde inceltiyo aslinda alabilsen hem yer de kaplamiyo küçücük bende agirlik calismaya tekrar baslicam

Bende 7 kilo verdim 1.5 geri aldım hemencik gidiyor isteyince ben ilk zamanlar çok zor adapte olmuştum ama son haftalar bitsin diye sıkı tutunca verdim bitti sonra aldım şimdi yine vercem
Canım senin kilon ama fazla yok hanı 77den verirsinde 61den başlayınca daha zorlasiyormus. Ben 61 olsam başlamazdım mesela

Öv beni övvvvvvvvvvv didim
Kiz bu twist shape varya bacaklara müthiş oluyo hem sıkılaştırıyo hemde inceltiyo aslinda alabilsen hem yer de kaplamiyo küçücük bende agirlik calismaya tekrar baslicam
Alamiyom alamiyooomm düğünden sonra artık o da
Neyse ben gidip temizlik yapayim bari spor niyetine send kendine kahve yap bebegim keyiflen içersin Ohh miss kalorifer Yakarsn oturduğun yerden

Ay o video uzun demi sıkılmıyon mu gı onu yaparken en fazla 30 dk falan iyi oluyo sanki
Benim eşimin her hafta degisiyo vardiyasi sabah ogle gece vardiyalari var sevmiyom ben pek ama Allah yoklugunu göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…