- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #221.941
Ne var bi buyuk baş devirirdik ikimiz cok muhahahahahahahahahahahah
Asil buyuk yuk buu zatipis bogazinla bizi batirisin ben zaten pis bogazm hahaahha
aynen oyle sahsi olarak degil takim icin bunu bozucak kisileride istemiyorz
Valla insan oğlu nankör kuzu bana şu an 55 te çok geliyo 52 olmak istiyorumCanım senin kilon ama fazla yok hanı 77den verirsinde 61den başlayınca daha zorlasiyormus. Ben 61 olsam başlamazdım mesela
O hamgisiydi ya bahimm bahimmmÖv beni övvvvvvvvvvv didim
Kiz bu twist shape varya bacaklara müthiş oluyo hem sıkılaştırıyo hemde inceltiyo aslinda alabilsen hem yer de kaplamiyo küçücükbende agirlik calismaya tekrar baslicam
Önerilere açığım bugün protein ağırlıklı gidiyorum vanillav tavsiyesi yarın belli değil....Ozaman sorun yohh senin yumurtaliklar icin ya oyuzden tereddut ediyorm yani yasakli seyler belirli zaten. Bencede hergun yemene gerek yok ya.
Odem atiyomus insallah faydasini gorursun
Recaaaa ederim
ozaman otur totonun ustune.
lahanayi duydum biliyorm tabi faydasida var.
Ama sana soyle soyliyim ilk ay protein sebze bol su ile 9.5 kg vermistim u tarz seyler yapmadan. Arada yogurt kuru soda kuru vs takiliyodum. Bence ertele simdi soyle dusun. Normal bir corba bile yapip sadece onu yapsam eksi gorursun zaten odem atici etkisi vardir kesin. Ama benden tavsiye yeni basladin ya beslenerek vermeni tavsiye ederm cnmm
oo 8 dilimmiio yavaslamalar herkesde oluyo dusun haftada 1 versen ayda 4 yapar. Ayda 3 kg bile iyi aslinda. Gramlara takilmadan yag yakmaya odaklan cnm
Hee kandır gocani iki cilvelen aldir dugunden sonraAlamiyom alamiyooomm düğünden sonra artık o da
Neyse ben gidip temizlik yapayim bari spor niyetine send kendine kahve yap bebegim keyiflen içersin Ohh miss kalorifer Yakarsn oturduğun yerden
Allah allah niye okadar sissin ki biraz suya yuklen bugun..Önerilere açığım bugün protein ağırlıklı gidiyorum vanillav tavsiyesi yarın belli değil....
Ödem doluyum zaten ayaklar ve eller şiş durumda
Bende temizlik yapcm ama aynı agridan bende de var biliyon kalkamiyom bi türlüHee kandır gocani iki cilvelen aldir dugunden sonra
Yoh ben kahvaltiyi cok yidim acik temizlik yapacamBasim agriyo 3 gündür
1 saattir mi pişiyorCanım ben kırmızı biber havuç soğan patlıcan mantar koydum. Değişik güzel birşey oldu şimdilikbir avuçta bezelye attım icine. Sevdiğim sebzeleri koydum. Eridi hepsi 1 saattir pişiyor fena olmadı
Ben mantarı izgara da seviyoruuumm miss gibi bir kendim toplarsam tadından yenmiyo yaa canım istediiii1 saattir mi pişiyor
Mantarı hiç bu şekilde yapmadım bir dahakine senden tarif isteyim lezzetli bir şey olacak gibi geldi ..afiyet olsun
Ne var bi buyuk baş devirirdik ikimiz cok mu
Ayyy firina atincaaa ustune kasarlaada harika oluyoooo ya cok severm yarn antrkt yicem yanina mantar sahaneee oluyoBen mantarı izgara da seviyoruuumm miss gibi bir kendim toplarsam tadından yenmiyo yaa canım istediiii
Vardiye zor oluyor tatiller belli olmuyor gün bellu değil ama çok şükür ya düzenli işleri varAy o video uzun demi sıkılmıyon mu gı onu yaparken en fazla 30 dk falan iyi oluyo sanki
Benim eşimin her hafta degisiyo vardiyasi sabah ogle gece vardiyalari var sevmiyom ben pek ama Allah yoklugunu göstermesin
Benim esimde 6 yaşından 20 yaşına kadar box yapmis seneler gecince biraz saldi tabi ama küçüklükten kas kazandigi icin cok sansli metabolizmasi daha hizli kas orani fazla oldugu icinO hamgisiydi ya bahimm bahimmm
Esim benden once benleyken nisanliyken hep box yapiyodu ciddi sekilde. Yani hobi olarakkkk ama birakinca tabi degismeler oldu simdi dun konusuyodk yeniden baslicakmis adam bi anda mutlu olduben ya ben beni beni ben napcam dedim
Ya bende istiormm gttgm yer vardi dibimde kapandi varda yurumem lazm kizima kim bakcak aksamlari giderdm esmde bakardi pffd
Bizim grup mantarcı çıktı1 saattir mi pişiyor
Mantarı hiç bu şekilde yapmadım bir dahakine senden tarif isteyim lezzetli bir şey olacak gibi geldi ..afiyet olsun
Yaa evet istiridye mantarini.yedim ızgarada harika oluyorBen mantarı izgara da seviyoruuumm miss gibi bir kendim toplarsam tadından yenmiyo yaa canım istediiii
Evet bence de at onuseni takimiiiiiin motivesini kacirmaktan atarm bak simdi
Denemedm hiç ama mantar balıkla da güzel gidiyor Güveçte üstüne e kaşar sahaneee dur alayım bende bi ara fırında deniyeymAyyy firina atincaaa ustune kasarlaada harika oluyoooo ya cok severm yarn antrkt yicem yanina mantar sahaneee oluyo
Mantar zaten faydali kalorisi de çok yok bnm bildiğim sote olarak ta diğer türlü de tam diyet yemeği yiyelim en iyisiYaa evet istiridye mantarini.yedim ızgarada harika oluyor
Ay çok sahane duruyooo annem de bazen evde tek kabak patlican fln kalınca yapıyo böyle hepsini karıştırıp çok güzel oluyo ama o içine pirinç te atıyo tabi pek diyetlik olmuyoKizlar firsat buldum
Hemen yarin icin yemegimi yapayim dedim
Ben kabagi boyle zeytinyagli yapiyrm
Hem cok doyurucu hemde diyete uygun
Tavsiye ederim
Kabak, sogan, sarimsak, patates, yesil ve kirmizi biber, domates, tuz ve az zeytinyagi
Ben buyuk dogruyorum
Eki Görüntüle 2027605
Kimseler atamaz beniseni takimiiiiiin motivesini kacirmaktan atarm bak simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?