Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Öv beni övvvvvvvvvvv didim
Kiz bu twist shape varya bacaklara müthiş oluyo hem sıkılaştırıyo hemde inceltiyo aslinda alabilsen hem yer de kaplamiyo küçücük bende agirlik calismaya tekrar baslicam
O hamgisiydi ya bahimm bahimmm

Esim benden once benleyken nisanliyken hep box yapiyodu ciddi sekilde. Yani hobi olarakkkk ama birakinca tabi degismeler oldu simdi dun konusuyodk yeniden baslicakmis adam bi anda mutlu oldu ben ya ben beni beni ben napcam dedim
Ya bende istiormm gttgm yer vardi dibimde kapandi varda yurumem lazm kizima kim bakcak aksamlari giderdm esmde bakardi pffd

Önerilere açığım bugün protein ağırlıklı gidiyorum vanillav tavsiyesi yarın belli değil....
Ödem doluyum zaten ayaklar ve eller şiş durumda

Alamiyom alamiyooomm düğünden sonra artık o da
Neyse ben gidip temizlik yapayim bari spor niyetine send kendine kahve yap bebegim keyiflen içersin Ohh miss kalorifer Yakarsn oturduğun yerden
Hee kandır gocani iki cilvelen aldir dugunden sonra
Yoh ben kahvaltiyi cok yidim acik temizlik yapacam Basim agriyo 3 gündür

Canım ben kırmızı biber havuç soğan patlıcan mantar koydum. Değişik güzel birşey oldu şimdilik bir avuçta bezelye attım icine. Sevdiğim sebzeleri koydum. Eridi hepsi 1 saattir pişiyor fena olmadı
1 saattir mi pişiyor
Mantarı hiç bu şekilde yapmadım bir dahakine senden tarif isteyim lezzetli bir şey olacak gibi geldi ..afiyet olsun

Ay o video uzun demi sıkılmıyon mu gı onu yaparken en fazla 30 dk falan iyi oluyo sanki
Benim eşimin her hafta degisiyo vardiyasi sabah ogle gece vardiyalari var sevmiyom ben pek ama Allah yoklugunu göstermesin
Vardiye zor oluyor tatiller belli olmuyor gün bellu değil ama çok şükür ya düzenli işleri var
Sıkılmıyorum tlc yi açıyorum reklam da çok yok orda izleyerek yapıyorum 31 dk sürüyor video birde bir heves geldi belki dr yasaklar ise ne yapsam kar diyorum

Benim esimde 6 yaşından 20 yaşına kadar box yapmis seneler gecince biraz saldi tabi ama küçüklükten kas kazandigi icin cok sansli metabolizmasi daha hizli kas orani fazla oldugu icin ayy annenlere yakin olsan ne guzel olurdu kizini birakir salona giderdin

1 saattir mi pişiyor
Mantarı hiç bu şekilde yapmadım bir dahakine senden tarif isteyim lezzetli bir şey olacak gibi geldi ..afiyet olsun
Bizim grup mantarcı çıktı içine biraz kiyma ekledim şimdi işyerine goturucem ekmeksiz yiyeceğim için. tadına baktım şimdi çok güzel oldu kıvamıda isteyene paylaşabilirim tarifimi tabikide. sağol cnm :**

Ay çok sahane duruyooo annem de bazen evde tek kabak patlican fln kalınca yapıyo böyle hepsini karıştırıp çok güzel oluyo ama o içine pirinç te atıyo tabi pek diyetlik olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…