- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #221.981
Hala guluyom
hahahhahahahahhahahagGahahhahahahahh
He biliyim ben atarsın yakindaBeni miatmak mi az kaldi ben atacam herkesi takimdan
Benimi sen beni sen benimi atican beni sen beni beni sen oylemi sen himm beni sen
Avcunu tuzla simdi veeeee ...
Ay şukur hiç seçmez hersey yiyoCnm valla koydum simdi kendi suyuyla pisiyor miss gibi koku sardi
Aynisini patlicanla da yapiyor annem
Amaa ben emzirdigim icin patlican tuketemiyrm
Dayandim kabaga
Kesinlikle deneyin derim bayiliyrm ben boyle :)
Tabi evde benden baska kimse yemedigi icin
Bitimek icin ugrasicam kac ogun bunu yemek zorunda kalkcam
Iyi ki senin es adayin secmiyor yemek sanslisin
O zaman dans
He biliyim ben atarsın yakinda
beni beni bihterini
Ay şukur hiç seçmez hersey yiyobiz aklımıza ne gelirse onu yiyoruz dışarı çıkınca yiyelim mi dendiğinde diğeri hadi diyo
O zaman dans
Ayyyy hahahahahaha burda anasi sensin hahahahaha annecinnet hahahahahahaha
AhahahhahahahahahahahhahahahahahahajhAyyyy hahahahahaha burda anasi sensin hahahahaha annecinnet hahahahahahaha
Ayy psliksin ya burun seyi falan
Ya hahahahahahahahaah
Kafan yandiBek guzelleg
Sıkıntıdan oluyo zaarKafan yandibende hazirlancam hala .azcik hava sicakligin dusmesini bekliyorum sahile gidicem serin havada otururm biseyler icerim yoksa beynim yanar senin gibi
Kafan yandibende hazirlancam hala .azcik hava sicakligin dusmesini bekliyorum sahile gidicem serin havada otururm biseyler icerim yoksa beynim yanar senin gibi
Çok egleniyonuz hemde bensiz hemde beni takmiyonuz beni beniiiSıkıntıdan oluyo zaar
Gez sen gezben senin isleri de yaparam
izlesene attıklarımıÇok egleniyonuz hemde bensiz hemde beni takmiyonuz beni beniii
Acik öveydin yaKızçeler geçici devralmış olduğum kaptanlığımıSekerPancarii adlı asil üyemize devrediyorum
Malum yolcudur abbas misali pek giremeyeceğim yolculuk da yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?