Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Akşam öğünün çok güzel olmuş corn flakes ben çok seviyorum ama yenmese daha iyi sanırım ama yenilecekse sabah yenilmeli bence akşam öğünü yerine değil de :KK76:

Ben de sabah yedim kız ama emin olamadım
Reklamlarda çıkıyor ya incecik hatın gızlar corn flakes yiyorlar sonra elbiselerine giriyorlar :D
Ama kalorisi çoktu :bicak:

Eski sayfaları okuduğum yarım saatte kaptan değişimi oldu demek :oha: o kadar sayfa biriktirmeyeceğim bir daha sonra eskiye gittim falan sandım :deli: bence kaptanlığı çok iyi idare ettin kuzum şimdi de derslerini iyi bir şekilde idare edeceğine şüphem yok :nazar:

Hepimize hayırlı uğurlu olsun yeni görevler :KK200:

Kaptanlığın hayırlı olsun kuzum :KK200: demek yeni kurallar :KK76: merak ettim :KK45::KK53:
Tisikkuler canimmm yarin göricizz kurallari:deli::KK15:

Bu arada çok gizil bişey oldu kızlar

Artık deri ceketime girebiliyorum ve önünü de kapatabiliyorum :rolleyes:

Aklıma esti dur bir deneyeyim dedim vallahi de oldu

Önceleri içine sığamıyordum kol ve sırttan, sığsam da önü mümkün değil birleşmiyordu artık kapanıyor ay ağlıcaktım mutluluktan boşa gitti güzelim ceket diyordum :KK71:
Süperrrr :KK9: en sevdiğim şey olmayan kıyafete girebilmek :KK75:
Ben de sabah yedim kız ama emin olamadım
Reklamlarda çıkıyor ya incecik hatın gızlar corn flakes yiyorlar sonra elbiselerine giriyorlar :KK70:
Ama kalorisi çoktu :bicak:
Yalan bence onlar :KK70: ya da onu yiyip başka hiç bişi yemiyi o gızlar:confused:

Dünkü ve bugünkü menümü yazmak istiyorum
Dün sabah :2 yumurta(haşlama:bicak:) , 2 dilim jambon , bir dilim tb ekmeği
Ara : 1 şekersiz Türk kahve
Öğlen:bir bardak süt, 4 kayısı
Ara : 1 hurma
Akşam : 5 kaşık nohutlu pilav ama pirinçten çok nohut olduğunun altını çizmek istiyorum
Bugünkü menüm
Sabah: 1 haşlanmış yumurta , 1 avuç içi büyüklüğünde süzme peynir , bir çay kaşığı doğal bal, 1 dilim tb ekmeği üstünde azıcık tereyağı olmuş olabilir :110:
Ara: Türk kahvesi
Öğlen: 3 kayısı, bir kase yoğurt , bir tb ekmeği üstüne salça :bicak:
Ara : hurma
Akşam : bilinmiyor
Akşam için seçenekler nohutlu pilav var yine ondan yiyebilirim 2-3 kaşık kadar ya da yemeye de bilirim zaten çok yemişim bugün galiba :bicak::bicak:
Menulerde fazlalik gormedim ben canim iyi bence ha aksam sevze veya et turu yesen karbonhidrattan daha iyi olur:halay:

Süperrrr :KK9: en sevdiğim şey olmayan kıyafete girebilmek :KK75:

Yalan bence onlar :KK70: ya da onu yiyip başka hiç bişi yemiyi o gızlar:confused:

Daha kalem etek giyicem size kalem etekli fotolar koyacağım albümlerime :D
Form ye formda kal olayı da çok saçma hep kalorileri çok onların ben ilk diyete başladığımda gittim markete alacaktım bu ne ya dedim bunları yiyeceğime çikolata yesem daha az :D

Back
X