- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #222.261
aynen aynen şimdiden kendime mevsimlik basball ceket bakıyorum lakflakfşa altına etek ve güzel dizüstü çorablan bi kombin yaptımsaçımı da uzatıyorum artık allah ne verdiyse aşlfşalfa
Hım dogru dıyosun ben bazen yıyorum bır tane. Senın boyun kaç cm cok ıyı kılon yayok tatlııım lahöacun fazla kalorili onun yerine daha doyurucu ve düşük kalorili seyler seçip yemek daha mantıklı
boyum kısa canım 1.58Hım dogru dıyosun ben bazen yıyorum bır tane. Senın boyun kaç cm cok ıyı kılon ya
hihih olsun biseycik olmaz:)ay mesajlar karıstı iyicenem senin mesajı görmedimdi ben
boynum cok agrıyo buda demke oluyo ki migrenim geri geliyohihih olsun biseycik olmaz:)
Olsun resimdekı sensen hoş gozukuyorsunboyum kısa canım 1.58
bnde yiyorum da cok nadir
yok tatlıııım nerdeeeeOlsun resimdekı sensen hoş gozukuyorsun
Heheheyok tatlıııım nerdeeeeama bigün bende öyle olcam
Yok kuzum yiyemiyoruz ismi lazım değili yağlı ve bol karbonhidratlı olduğu için sağlıklı şeyler tercih ediyoruzNeden lahmacun yemıyor musun ogun yerıne
Evet ya artı görmek istemiyorum 65e çok az kaldı hedefimi tutturayim dimi amalahmacun bn yedimdi hafta sonu
yiyince eline hiç bişey geçmyo kuzu hatta aha böyle +600 oluyosun
oooww hedefler byük hadi bakalımmm
inşallahhh 60lara düşersin canımamin
spor hem ruhen hem bedenen arınmanın en iyi yollarından biri
Veririz kuzum .. şu an kaç sin hedef koy kendine haftalık çok motive ediyorAyy InsAllah cnm bende heyecanlandim simdi. Bende 6lara girmeden bana böyle gaz verin tamammi
sende kendine güzel bi profil yapsan olmak istediğin gibi güzel bi hatun koyHehehe
büyük değişim diyosunal tabi kuzuuu küçük beden elbiseler bluzlar al kendine içine girmek için daha cok hırlanıcaksın eminim
yarın sabah tartılırsın sende kuzum
ama seni takip ediyorum ve daha cok aktif olman gerketiğini düşünüyorum
bu motivasyonla kesin tutturcaksın hedefiYok kuzum yiyemiyoruz ismi lazım değili yağlı ve bol karbonhidratlı olduğu için sağlıklı şeyler tercih ediyoruz
Evet ya artı görmek istemiyorum 65e çok az kaldı hedefimi tutturayim dimi ama
Veririz kuzum .. şu an kaç sin hedef koy kendine haftalık çok motive ediyor
Kendı gençlığımı koyayımsende kendine güzel bi profil yapsan olmak istediğin gibi güzel bi hatun koy
Gençlık derken :)Kendı gençlığımı koyayım
:))) yanı zayıf halımı demek ıstedımGençlık derken :)
ay aman dikkat istersen bi hap al iyice tutmadan, kava Kadar calisman gerekio?boynum cok agrıyo buda demke oluyo ki migrenim geri geliyo
eve gidip yatıp uyumak istiyorum
Ilk haftaki heyecan var şuanda birde iğnelere başlamadan 6yı görsem ilk kez 6larda tedavi olmuş olacam o daha heyecan vericibu motivasyonla kesin tutturcaksın hedefi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?