- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #222.301
siz ne ara kalkıp spor yapıyosunuz yaa bnm vaktim kalmıyoArtık hedefi de 65 e çektin gelirsin bence
Hafta sonu sırf cardio yaptım ondan da olabilir yağ yakmada daha etkili ya
Ağırlıktan önce 1 ay böyle yapaymışım keşke
Sonra durduramayız seni zaten
siz ne ara kalkıp spor yapıyosunuz yaa bnm vaktim kalmıyo
ara yı boşver kuzu sen ana öğünlerini atlama daBen de çarşıya gittim banka ana baba günü gibi
Yeni hesap açtır, onu oraya götür buraya götür bugün ara öğün yapamadım pek
Bir dilim kek yedim o
Yarın 1200 yapacağım artık
çarşı pazar evde işler fln hiç bişey olmasa annem ütü cıkartıyoNe yapıyon ki akşamları
ara yı boşver kuzu sen ana öğünlerini atlama da
çarşı pazar evde işler fln hiç bişey olmasa annem ütü cıkartıyo
gün içinde bence cok iyibüronun interneti yeni geldi
2 kere annemlere yürümek zorunda kaldım gidiş 10 dk ise toplam 40 dk yürüdüm ve en sıcak saatte 50 kalori yakmışımdır kesin
kuzu eve gitmem yemek yemem fln 8i buluyo ama bu akşam deniyeyimm.He 1 günden bir şey olmaz herhalde ama alışkanlık olursa açlıkta depolama yapar metabolizma yavaşlar deyi korkuyom
Bu aralar pek hızlı her gün 2 kez wc kalori yağ yakımı tavan aman ona da nazar değmesiin
Ben galiba mezun olacağıım
Ütüyü dans ederek yap?
Şaka bir yana da yarım saatçik kız, daha fazlası gerekmez zaten zayıfcaksın
yaa üşüttün ü ki gezerken fln nane limon yap eve gidince kendine
mazoşist
RUHBİLİM TERİMİSacher Mazoch’un adından
ad & sıfat
bu anlamda kulalndım ben başka anlamda değil
- 1.
aşağılanmaktan, kendisine eziyet edilmesinden, ruhsal ya da fiziksel acı verilmesinden hoşlanan (kimse).
ya inşallah urmk istemiyorum 60 a kadarArtık hedefi de 65 e çektin gelirsin bence
Hafta sonu sırf cardio yaptım ondan da olabilir yağ yakmada daha etkili ya
Ağırlıktan önce 1 ay böyle yapaymışım keşke
Sonra durduramayız seni zaten
bugün kaç kalori yaptınBen de çarşıya gittim banka ana baba günü gibi
Yeni hesap açtır, onu oraya götür buraya götür bugün ara öğün yapamadım pek
Bir dilim kek yedim o
Yarın 1200 yapacağım artık
sizde ütü niye bitmiyor çarşaflarıda mı ütülüyorsunuz kuzumçarşı pazar evde işler fln hiç bişey olmasa annem ütü cıkartıyo
ay yok annem bnm kutulanan eşyaları önce ütületiyo sonra kutuya dizdiriyo cıkartınca bi daha ütülicez diyorum olsun ütüsüz mü görsünler kutudan cıkartınca diyo
ya inşallah urmk istemiyorum 60 a kadar
bugün kaç kalori yaptın
sizde ütü niye bitmiyor çarşaflarıda mı ütülüyorsunuz kuzum
bugün hiç oturmadım evde de spor eklersem dediğin gibi 69 gelsin yarıngün içinde bence cok iyibide akşam da yaptın mı gitsin erisin bitsin yağlaarr
doğru diyor bakarlar laf ederler çeyi zamanı kuzum tiril tiril görsünleray yok annem bnm kutulanan eşyaları önce ütületiyo sonra kutuya dizdiriyo cıkartınca bi daha ütülicez diyorum olsun ütüsüz mü görsünler kutudan cıkartınca diyo
kuzu eve gitmem yemek yemem fln 8i buluyo ama bu akşam deniyeyimm.
bence de sen mezun olup gitcenkısacık zamanda cok iyi kilo verdin
az daha gayret edersen olcak bu iş
ya inşallah urmk istemiyorum 60 a kadar
bugün kaç kalori yaptın
sizde ütü niye bitmiyor çarşaflarıda mı ütülüyorsunuz kuzum
Gitmeden bir elma falan ye ve yemeği yedikten sonraki pişmanlığını düşün yedikten sonra hiçbir zevk-i kalmayacak alacağın zevk 5 dk :)kızlar birazdn çıkıp arkadaşlar ile buluşcam çok acıkmış durumdayım pasta da yemicim ama korkuyorum açlıktan gözüm dönerse ne yapcam
sabah biraz fazla olmuuuşş gerisi iyi gibi ekmeği azaltmaya calış canımKızlar günün ilk menüsü benden gelsin
Sabah 11 gibi : limonlu su
Menemen (yaklaşık yarım tabak) 2 dilim tam buğday ekmek , şekersiz çay
Ara öğün : bir büyük bardak yarım yağlı sütle soğuk kahve yaptım ve bir tane müsli bisküvi yedim(13 kcal yaklaşık)
Akşam: bir tabak kavrulmuş et , 2 yemek kaşığı yoğurt , yarım dilim tam buğday , bol salata
Akşam arası (henüz yapmadım düşündüğüm) 2 yk yoğurt ve bir dilim karpuz (karpuz olmayabilir ) Yeşilçay ,bitki çayı ,çay
1 mile Leslie , 100 kcal yakma videosu squatgirl , 100 zıplama ( mekik çekmeyi ve zıplamayı 200 yapmayı hedefliyorum)
Su 2 litreye tamamlayacağım pek hesaplamadım bugün
Herkese hayırlı kalıcı zayıflamalar dilerim sevgiler
aynennbugün hiç oturmadım evde de spor eklersem dediğin gibi 69 gelsin yarın
hee deeğğmmiii sonra laf ederlerrrdoğru diyor bakarlar laf ederler çeyi zamanı kuzum tiril tiril görsünler
yaırnki 69 u düşünceksinkızlar birazdn çıkıp arkadaşlar ile buluşcam çok acıkmış durumdayım pasta da yemicim ama korkuyorum açlıktan gözüm dönerse ne yapcam
Yorgun oluyondur da başka çare yok nasıl sıkılaşacaz başka
Şu ana kadar 600 civarı işte
Akşam 300-400 alırsam 1000e tamamlarım
Urmak ne demek kız
1 tbk kvrul et çok yağlı olmaz mı kuzum ve 1 tabak et 200 gr dan fazladır kalorisi yüksektir erken saatte yiceksen belki olabilir ama yinede çok en ideali 120 150 gr olması özel sebebi yoksa eğer günde 1 dilim ekmek yeterli olurKızlar günün ilk menüsü benden gelsin
Sabah 11 gibi : limonlu su
Menemen (yaklaşık yarım tabak) 2 dilim tam buğday ekmek , şekersiz çay
Ara öğün : bir büyük bardak yarım yağlı sütle soğuk kahve yaptım ve bir tane müsli bisküvi yedim(13 kcal yaklaşık)
Akşam: bir tabak kavrulmuş et , 2 yemek kaşığı yoğurt , yarım dilim tam buğday , bol salata
Akşam arası (henüz yapmadım düşündüğüm) 2 yk yoğurt ve bir dilim karpuz (karpuz olmayabilir ) Yeşilçay ,bitki çayı ,çay
1 mile Leslie , 100 kcal yakma videosu squatgirl , 100 zıplama ( mekik çekmeyi ve zıplamayı 200 yapmayı hedefliyorum)
Su 2 litreye tamamlayacağım pek hesaplamadım bugün
Herkese hayırlı kalıcı zayıflamalar dilerim sevgiler
597 aldım bende 1 lt de su içtim akşam ne yicim bilmiyorum .....Yorgun oluyondur da başka çare yok nasıl sıkılaşacaz başka
Şu ana kadar 600 civarı işte
Akşam 300-400 alırsam 1000e tamamlarım
Urmak ne demek kız
mersinde elma bulamıyorum desem güler misin bana ama kırmızı elmalar oluyor ya ondan hep yeşil elma var onu da sevmiyorum ama armut alabilirim teşekkür ederim fikr için giderken alayım yeyim bariGitmeden bir elma falan ye ve yemeği yedikten sonraki pişmanlığını düşün yedikten sonra hiçbir zevk-i kalmayacak alacağın zevk 5 dk :)
ederler vallaha afetmezler ....sabah biraz fazla olmuuuşş gerisi iyi gibi ekmeği azaltmaya calış canımama spor şahane
aynennakşam dısarda olcan yapabilcen miiii
hee deeğğmmiii sonra laf ederlerrr
yaırnki 69 u düşünceksinyemiceksin valla cok pis dlarım yersen eğer 1çatal bile yok sakınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?