Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay evet canim bozma sakin eger haftaya eksiyle baslamissin sakin sakin bozma cumaya h arika bi sonuc gelir eminim
Yemedim yememeyi başardım ama çok güzel görünüyordu o ayrı

Pazartesiden bildiriyorum 68.6

-700

Yaa evettt 69a -200 kala

aferin sana canim ya Irade süper:) orasi kesin ama giden kilolari dsünüp motive edelim kendimizi
Dün çocuklar duymasına baktım haluk lahmacun arası adana görmüyordu canım nasıl istedi anlatamam sana bugün de lahmacun karşımda ve başardım
Yarin 6larda olacam

Dün çocuklar duymasına baktım haluk lahmacun arası adana görmüyordu canım nasıl istedi anlatamam sana bugün de lahmacun karşımda ve başardım
Yarin 6larda olacam
offf süpersin, ay evet bugünü iyi atlatirsan yarin kesin 69 küsürdesin

ahaha tamam keptin . valla şöyle ki mümkün değil. çünkü yine deliler gibi kendimi spora vuracağım. işte bir sinir bir hırs bu sefer başka bir şey daha da çoştum . hayalim ağustos sonu 10 kilo vermek. eylülde de aynı şekilde ki bu 66 ya tekabül ediyor totalde. ben zaten 60 kgye düşsem o da fazla olur belki bi 66 yı göreyim de normalde 70 istiyordum duruma göre bakacağım. işte kendimi dağa daşa vurcağma spora vuruyorum napim

Yarin 6larda olacam
lahmacun bn yedimdi hafta sonu
yiyince eline hiç bişey geçmyo kuzu hatta aha böyle +600 oluyosun

oooww hedefler byük hadi bakalımmm
inşallahhh 60lara düşersin canım amin
spor hem ruhen hem bedenen arınmanın en iyi yollarından biri

istesende bırakamıyoun zaten bak misal ben

günaydın canııım evet pazarteside bilirim yapıyoruz su sekildee

örnek veriyorumm:

cuma:55.1
güncel:55.7
fark:+600

Çok sağol canım , çok yardımcı oluyorsun herkese :) şimdi yemek yedim su içtim fazla çıkıcam büyük ihtimalle napsam bilemedim

Çok sağol canım , çok yardımcı oluyorsun herkese :) şimdi yemek yedim su içtim fazla çıkıcam büyük ihtimalle napsam bilemedim
yarın sabah tartılırsın sende kuzum
ama seni takip ediyorum ve daha cok aktif olman gerketiğini düşünüyorum

Yarin 6larda olacam
Ayy InsAllah cnm bende heyecanlandim simdi. Bende 6lara girmeden bana böyle gaz verin tamammi

aynen aynen şimdiden kendime mevsimlik basball ceket bakıyorum lakflakfşa altına etek ve güzel dizüstü çorablan bi kombin yaptım saçımı da uzatıyorum artık allah ne verdiyse aşlfşalfa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…