- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #222.281
Elma yesen düzeltmiyor mu kuzum ya da ilaç alsanay aman dikkat istersen bi hap al iyice tutmadan, kava Kadar calisman gerekio?
Benimde dünden beri midem sanci yapiyo
ooo ozaman harika bi motivasyon sana 6 larda tedavi baslangici:)Ilk haftaki heyecan var şuanda birde iğnelere başlamadan 6yı görsem ilk kez 6larda tedavi olmuş olacam o daha heyecan verici
elma iyimi gelio canim hic bilmiodum.Elma yesen düzeltmiyor mu kuzum ya da ilaç alsan
hoy maşallah kim gazladı seni böyleBüyük değişim hakaret kalır. nah buraya yazıyorum ( parmamı ekrana sürüyorum ) ben de bunu yapmazsam bana da yüzleşme günü demesinler. tanrıça desinler laklfkalfak
akşam canavar gibi geliyorum neyse artık girdik bir yola allah utandırmasın
yok cnm nie yanlş anlıyaymkaptinn olursun tabıı msjı hemen yollamışım gulumsedım yanlış anlaşılmasın :)
hadi bakaallııımmHaklısın canım akrabalar kuzenler geldi 3 gündür çok katılamadım size ama artık burdayım
bende onu socaktm kac yaşındasın ki daha diye:))) yanı zayıf halımı demek ıstedım
5.45e kadr burdayım kuzuay aman dikkat istersen bi hap al iyice tutmadan, kava Kadar calisman gerekio?
Benimde dünden beri midem sanci yapiyo
yok tatlım adının üstüne tıkladıgında profilin altında özel diy bi bölüm var oraya yazıyosunDurum yazan yeremı yazıyoruz kılomuzu
ayyy hadi o zaman bu hafta cok sıkı tutuyoruzIlk haftaki heyecan var şuanda birde iğnelere başlamadan 6yı görsem ilk kez 6larda tedavi olmuş olacam o daha heyecan verici
sezeryan mıydı senin canım istersen önce bi doktoruna yada dogum yapanlara sor çünkü ip atlamak sert bi spor o yüzden bi zararı olmasınnnIp atlamak gobek erıtırmı kızlar.gunde kaçtane ıyıdır yapabılecegım bı spor arıyorum
Evettttooo ozaman harika bi motivasyon sana 6 larda tedavi baslangici:)
Bana iyi geliyor kırmızı elma olcak ama..bende rezeneyi bilmiyordumelma iyimi gelio canim hic bilmiodum.
Ilac yok yani mide icin ilacim yok eve gidince rezene cayi icerim o cok iyi gelio
Bir krem var çok iyi geliyor diyordu arkadaşım onunda sık sık tutuyor migrenibende onu socaktm kac yaşındasın ki daha diye
5.45e kadr burdayım kuzubakalım duruma göre izin alır giderim belki
cok geçmş olsn bişey mi dokundu acabaaa
yok tatlım adının üstüne tıkladıgında profilin altında özel diy bi bölüm var oraya yazıyosun
Evet kaçamak yookkkayyy hadi o zaman bu hafta cok sıkı tutuyoruz
asla kacamak yok akşamları hafif geçiricksin ve spor yapıcaksıntakip edicem seni
Evet sezaryenle dogum yaptım. Bır sene geçti bılmıyorumkı bırsey olurmu.bı bakayım zumbaya nasılsezeryan mıydı senin canım istersen önce bi doktoruna yada dogum yapanlara sor çünkü ip atlamak sert bi spor o yüzden bi zararı olmasınnn
bence zumba ların hafifleri oluyo onlarla başla şimdlikk olmaz mı öyle
Ip atlamak gobek erıtırmı kızlar.gunde kaçtane ıyıdır yapabılecegım bı spor arıyorum
hoy maşallah kim gazladı seni böyleD valla bana da az vir su motivasyonundan gıı
yok cnm nie yanlş anlıyaym
olurum bi kere cok yaklaşmştm hatta ama bırakınca yine fosss die şiştim
hadi bakaallııımm
yok bebeğim doktora gitcm de şimdi emar günü fln ugrasmak istemiyoum o yüzden düğünden sonraya bırakıyormEvetttt
Bana iyi geliyor kırmızı elma olcak ama..bende rezeneyi bilmiyordum
Bir krem var çok iyi geliyor diyordu arkadaşım onunda sık sık tutuyor migreni
Evet kaçamak yookkk
Spor yapıyorum 30 dk 1 saat arası
Ok kuzum
zumba güzeldirrrr hem eğlencelideEvet sezaryenle dogum yaptım. Bır sene geçti bılmıyorumkı bırsey olurmu.bı bakayım zumbaya nasıl
bence şahane olmşaman ne sen sor ne ben söyleyeyim olmaz olsun böyle gaz
Ertelememek gerekli böyle şeyleri kuzum ya acı çekiyorsunyok bebeğim doktora gitcm de şimdi emar günü fln ugrasmak istemiyoum o yüzden düğünden sonraya bırakıyorm
bende akşamı hafif atlatırsam şahane olcak gnü kurtarma derdindeyim
zumba güzeldirrrr hem eğlencelide
bence şahane olmşbu gazla ne spor yapılır fiyuuuuu
mazosistsem demekErtelememek gerekli böyle şeyleri kuzum ya acı çekiyorsun
sagol canim sanada gecmis olsun ve umarim migrenin tutmaz5.45e kadr burdayım kuzubakalım duruma göre izin alır giderim belki
cok geçmş olsn bişey mi dokundu acabaaa
yadığını 3 kere düşündümmazosistsem demek
yaa üşüttün ü ki gezerken fln nane limon yap eve gidince kendinesagol canim sanada gecmis olsun ve umarim migrenin tutmazhic bilmiorumki bende tatlim cumartesi aksam basladi dün ve bugün ara ara birden girio sanci
yadığını 3 kere düşündüm
ohhhh harikasin canim yaaaaa harika ilerliosun banada destek ol bende buhafta basarilarla gelim Cuma listesinde
he kuzu jet hızıyla iniyosun
Yemedim yememeyi başardım ama çok güzel görünüyordu o ayrı
Yaa evettt 69a -200 kala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?