- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #223.901
Oha olaya bakKızlar bdvye takılıyorum ya bizim ailede de varmış öküz bir koca eşek bir kuzen ....
Dayımın kızın eşi dayımın oğlunu bıçaklamış biz şok olduk kızı da sürekli dövüyormuş bu hafta komşular elinden zor kurtarmış elinden bizim kızda sesini çıkarmıyormuş herşey yeni duyuldu insanlar ne kadar cahil diyordum bunu aklı başında olan kadın sineye çekiyorsa herkes çekermiş
Evet malesef çok manyak var ... uyanık olmak gerekli biraz ..sen naptın gittin mi işe... ayağın nasıl olduOha olaya bakAllahım kimsenin başına böyle manyaklar vermesin
Bugün çok sıcak maalesef ama gece çok güzeldiFelaket sıcak gece uyuyamadım ya kızımda uyandı baya onla uğraştım heryerını sinek yemış yavrumun
Durdugumuz yerde terler akıyor denize gitmeliiBugün çok sıcak maalesef ama gece çok güzeldi
Gidemedim canım düz basamiyorum. Araba kullanamazdım bu şekil :/Evet malesef çok manyak var ... uyanık olmak gerekli biraz ..sen naptın gittin mi işe... ayağın nasıl oldu
Iyi yapmışsın canım... aynen çokta şaşırdıkGidemedim canım düz basamiyorum. Araba kullanamazdım bu şekil :/
Haberlerde izliyoruz böyle olaylar ama kendi ailede olunca tuhaf oluyor
Yazık Allah yardımcısı olsun...Iyi yapmışsın canım... aynen çokta şaşırdık
Rapor durumun ne oldu peki ... bencede en güzeli acı çekeceksin calisaman verimli hasta olmanın iyi yanıYazık Allah yardımcısı olsun...
Valla canım işinede gelmedi değil ne yalan soylıyım rahat calisamicaksam ne isim var isyerinde
Benim babannem az başı ağrısa öliyemmmm öliyemmm diye bağırıyordu ahahahRapor durumun ne oldu peki ... bencede en güzeli acı çekeceksin calisaman verimli hasta olmanın iyi yanı
Sagol cnmGunaydınn cok ıyıı gıdıyorsun
Diyetisyen instasinda gordumTamam bende ayran yapar içerimyemicem işte yemiommm
Denize gitmekte işkence bence bu sıcaktaDurdugumuz yerde terler akıyor denize gitmelii
Evet biraz kıymet vermek gerekli kendimize ki baskalari da değer versin.. kaç gün de iyileşir peki ayağınBenim babannem az başı ağrısa öliyemmmm öliyemmm diye bağırıyordu ahahahben çok hasta işe gitmişliğim var. Bizide hasta edeceksin yürü git evine diye evede çok yollandim. Artik oyle yapmicam. Bende kiymetliyim yarın kardesimi doktora yollicam uzatsin raporu bir gun daha napiim hastayım ben hasta
Diyet coktaili olmuş resmenDiyetisyen instasinda gordum
Ayrana dereotu atmis az, blenderdan gecirmis, olmus mu yesil, sonra icine buz, bide şık pipet
Ohhh
InsAllah biran önce iyileşir canım pek kestiremiyorum. Çarşamba gece calisicam ozamana kadar geçerse iyi olur en azından biraz yürüyebilsem çok işime yarayacak böyle tüm gün yatakta yuvarlaniyorum yada tek ayakustunde yemek yapıyorumEvet biraz kıymet vermek gerekli kendimize ki baskalari da değer versin.. kaç gün de iyileşir peki ayağın
AlıntıdırDiyet coktaili olmuş resmenbende denicem canım teşekkürler sende gözünaydın lilim hedef listene kavuştun
Bu arada soğuk su bile olsa içersen kalori yakıyormuş vücudun ben herşeyi soğuk içiyorum
InsAllah biran önce iyileşir canım pek kestiremiyorum. Çarşamba gece calisicam ozamana kadar geçerse iyi olur en azından biraz yürüyebilsem çok işime yarayacak böyle tüm gün yatakta yuvarlaniyorum yada tek ayakustunde yemek yapıyorum
HayırKızlar bende kilomu yazdım gozukuyormu
Nasil.yapiommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?