- 26 Eylül 2015
- 513
- 603
- 23
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #223.941
Ben de köprü yaptırdım ön dişlere hem de çok güzel oldu ama değiyor yani de süreç biraz sıkıntılı yeme konusunda onda haklısın
Ben de öyle suyunu çıkartana kadar içtiğim bir dönemde bıraktım pat diye öyle yapmak lazım sanırım eğer bırakacaksan Allen Carr ve 40 Worst Smoking Commercial serisini tavsiye ederim. Sigaranın öldürmekten beter ettiği bazı durumlara aleni göstermişler ikinci seride ve ben çok tırsmıştım. İlki zaten olayın iç yüzünü mantığını anlatıyor hakkaten ha diyorsun. Amaan zırt deme yani bence izle. Ben de genelde öyle derdim çünkü bu tip şeylere de
Ben bu hafta 66nın ucundan görmek istiyorum ya şu an 67.5 civarındayım bakalım sen?
Maydonoz aşkınaBiliyordum biliyordum
Evet öyle görünüyor dün maydanoz suyu içtim wc duzelmesede pırt pırt olayı düzeldi
Canım saçmalama güzel düşün güzel olsun ayrıca çok iyi kilo veriyorsun korkmanada gerek yokKızlar ben tırsıyorum yarın için birde tek gidicem eşim izin alamıyor.. kan vermem gerekecek birde kilo almaktan ölesiye korkuyorum
Muhakkak bakacağım canım dediklerine. :) bakalım köprü nasıl olur ben korkuyorum ya neyse kzkxkx
Hm.. Hedefin güzel hoşuma gitti. Yarınki tarımı yazıncam ama reglm. Ben de 86 idim bu hafta. 84 görmek istiyorum. Şu an spor yapıyorum. Akşam tüm sporumu yazıncam :) hadi bakalım bu haftaki listeyi merakla bekliyorum sen spor yapıyor musun
Maydonoz aşkına
Evet öyle görünüyor dün maydanoz suyu içtim wc duzelmesede pırt pırt olayı düzeldiyarını çok merak ediyorum
Kızlar ben tırsıyorum yarın için birde tek gidicem eşim izin alamıyor.. kan vermem gerekecek birde kilo almaktan ölesiye korkuyorum
Umarım böyle gider kuzum....Canım saçmalama güzel düşün güzel olsun ayrıca çok iyi kilo veriyorsun korkmanada gerek yok
TırsıyorummmGüveniyorsan dişçine çok güzel olacak merak etme geçiciler çirkin duruyor ama kalıcılar on numero olur
Sen spora başlayınca çabucak kilo veriyorsun inanıyorum yaparsın
Maydanoz suyu çok etkili gerçekten bende wc olayını da o düzenlemiş olabilir
İdrar enfeksiyonuna da iyi geliyormuş
Almazsın canım merak etme
En kötü ihtimal su tutar vücudun o da geçiyor biliyorsun
İştahını açan bir ilaç olsa bile yemezsen almazsın
Bak sigarayı bıraktığımdan beri 7 kilo verdim herkes kilo alınıyor dese de
Makarna yemişiz afiyet olsun seninde iştahın kapalı sanırımSaat 12
Peynirli domatesli tost - 200
Saat 14
Karışık çerez - 150
Saat 16
Eti form bisküvi - 224
Saat 18
5 yk makarna - 126
4 köfte - 268
Yarım kase salata - 12
Saat 21
1 bardak light süt - 46
1 şeftali - 34
Gün toplam: 1060
Makarna yemişiz afiyet olsun seninde iştahın kapalı sanırım
Umarım böyle gider kuzum....
Tırsıyorummmumarım geçer
Tek motivasyonum sizsiniz kimseye söylemedik bu sefer teşekkür ederim tatlım iyi ki varsınızKepekliydi sıkıldım canım ya napayım aynı şeyleri döndürüp dolaştırıp yiyorum işte
Burada biz de destek olacağız sana merak etme
Sabah
Menemen 2 yk
Yarım Avuç içi pide
3 incir
1 çk bal
Ara
Ananas
Öğlen
Imam bayıldı yarım tbk
2 ince dilim çavdar
Ara
8 gr badem
2 kare bitter
Çok tahıllı patlat 30 gr
Akşam
83 gram fırın somon
96 gr patates fırında
2 biber
Toplam kalori 986
1200 e tamamlamak gibi bir düşüncem vardı ama tamamlayamadım belki ananas yiyebilirim
Tek motivasyonum sizsiniz kimseye söylemedik bu sefer teşekkür ederim tatlım iyi ki varsınız
Bende çok sıkıldım aynı şeyleri yemekten özellikle kahvaltıdan og geldi ne yesem diye düşünüyorum sürekli
Light süt var ondan içerim ananas ile... pirinç patlağı varya eti formun onun çok tahıllısı çıkmış dün merak ettim aldım pirinç patlağından daha iyi ..Güzel olmuş gayet peki çok tahıllı patlat ne ?
Akşama tam yağlı süt veya yoğurt yaparsan tamamlanır
Tost kaşar ile güzel oluyor öbür türlü olmuyor güzel tam buğdaydan poğaça yapmayı düşünüyorum nasıl olur sence....Sen tostu da tükettin tabi dimi
Sen de iyi ki varsın canım burada sen umutlandıkça biz de iyi hissediyor umutlanıyoruz seninle beraber
Light süt var ondan içerim ananas ile... pirinç patlağı varya eti formun onun çok tahıllısı çıkmış dün merak ettim aldım pirinç patlağından daha iyi ..
Tost kaşar ile güzel oluyor öbür türlü olmuyor güzel tam buğdaydan poğaça yapmayı düşünüyorum nasıl olur sence....
Umud hat safhafa 69u gördüm ya umut benle beraber
Akşam guzel olmus ama sabah cok tatlı olmuşSabah
Menemen 2 yk
Yarım Avuç içi pide
3 incir
1 çk bal
Ara
Ananas
Öğlen
Imam bayıldı yarım tbk
2 ince dilim çavdar
Ara
8 gr badem
2 kare bitter
Çok tahıllı patlat 30 gr
Akşam
83 gram fırın somon
96 gr patates fırında
2 biber
Toplam kalori 986
1200 e tamamlamak gibi bir düşüncem vardı ama tamamlayamadım belki ananas yiyebilirim
Yemegın az olmuş cnmGec kahvaltim
1 muffin (dunkilerden)
1 kupa cay
1 bardak meyve suyu
Ögle yemeği
Karnıbahar Brokoli 2 büyük köfte
Ara öğün
1 bardak meyve suyu
Akşam yemeği
Yayla çorbası 2 pors.
Gün içinde 1 ltr su
Yine su az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?