- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #223.861
Çok hoş ustunde ne var. Eline saglik afiyet olsunEki Görüntüle 2030170
Evet kizlar pastam bittiii
Roche ve giotto cikolatasi canimÇok hoş ustunde ne var. Eline saglik afiyet olsun
Ne guzel ben 22 de evlendım dahha erken evlenmek isterdım okul biter bitmez anca olduEvet canim küçük yasta evlendim ben
Ayy tamda benlikmiiisRoche ve giotto cikolatasi canim
Şaka yapıyorum bebeğim beni gören en fazla 25 dio ve zorla soyletmiorum kendiliğinden söyleyenler varBenim boyum 1.65 takma simdi olculerini canim incelecek her yerin ericeksin32 yas geçmiş kiz ne demekk gencecik yas
Seninki gayet iyi canim ben okumayınca baya bi erken oldu nasip kismetNe guzel ben 22 de evlendım dahha erken evlenmek isterdım okul biter bitmez anca oldu
Her yas ayri guzel vallaŞaka yapıyorum bebeğim beni gören en fazla 25 dio ve zorla soyletmiorum kendiliğinden söyleyenler var
Evet bende bayiliyorum onlara:) tesekkürler tatlimAyy tamda benlikmiiiseline saglik canim afiyet olsun simdiden ve Alles gute esine
InsAllah canimHer yas ayri guzel vallaguzel yaslanan kadinlardan olalim hep incecik olalim
Hiii kesin kesin o artmistir oturdugum yerdenKas sgirligin mi artti acep
CekemiyoreeeeemmKilon oturuyordur artık canım
Ama 55ken oturması ne kadar memnun eder seni bilimiyorum 52ye çek sen yine
Verirsinnn 15 olmasın olsun hadi09.09. Canım ayy çok az kalmiiis 15 kilo verebilirmiyimkiveremem galiba hahaha ama hergun hergun gidio birazcık. Onada şükür canım sen zaten zayıf olduğun için gitmiyo hemen, zayıflar kilo verirken çok zorlaniyormus
Ahahahahh diiggmiii yaaaaBu kılo nıye gıdıp 55 e oturuyor
Gıtsın 52 ye otursun
Demek arkadan ayaklanma cikartiyosunLilime haftalık hedef yapın sabahtır söylüyor nerde bu keptinnler
Kuzum noldu yaa ben ne kacirdimHepinizden Allah razı olsun kayın valide ve eşimle tartıştım ve o evde artık yerim yok diye düşünüyorum bakalım zaman neler göstericek hakkımızda hayırlısı canlar dua edin geceniz hayr olsun inş
He pazartesi atarım hepicinii pk gizellerrrAt bize temem mi aldıklarınihayirli olsun bebeğim agiz tadiyla oturun
Son 2 kilo diye diye gitcezBana da yapisti o iki kilo
AhahahshsjsjjsjKardesim yagli tuzlu patlamis misir yiyor bu saatte ben de sakiz cigneyip soda icerken varolusumu sorguluyorum
Sağol bebekiiimmmgule gule kullan kuzucuugmmmmm
Demek arkadan ayaklanma cikartiyosun
Ahahahahzor sınavi başarıyla tamamlicagina inaniyorum
Afiyet olsun kuzumGerekli gibime geliyo benimdecanım iyi oldu pişmesi uzun sürdü ortası hafif yumuşak kaldı. Bi normal kek gibi değil ama tadı ona rağmen çok güzeldi ♡ vanilla ve senin icin birer tane yedim Velvette
Maydonuzumu içtim uyucam şimdiAcaba yazar bize bu mesajıyla ne anlatmak istemiş
Ben de içmek istiyorum ama artık 21 gün oldu 6 ay içmemem lazım
İdrar enfeksiyonuna da iyi geliyormuş
Ben de 5dkda bir wcye gitmekten yoruldum
Güle güle kullan kuzumAldık bittiiii nisanlimla ikimiz gittik seçtik bembeyaz mobikyalar country aldım koltukları da spor seçtim şahane oldular takım olarak
Afiyet olsun bende az içtim bugünGec kahvaltim
1 kupa çay
Yarim sucuk-mantar-domates tavası
1 dilim ekmek
Ögle yemeği
2 muffin 110 kalori
Akşam yemeği
Sebze yemegi
4 yk yogurt
Gün içinde 1 ltr su
Su içemedim yaaa
Sınavın büyüğü yemedin umarımKardesim yagli tuzlu patlamis misir yiyor bu saatte ben de sakiz cigneyip soda icerken varolusumu sorguluyorum
Harika görünüyor ellerine sağlıkEki Görüntüle 2030170
Evet kizlar pastam bittiii
Allah rahatlik versin canimYorucu bir gündü uyuyorum iyi geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?