- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #223.961
Haklısın canım ama ayağımdan dolayı fazla birsey yapamıyorumYemegın az olmuş cnm
Bıde meyve suyu cok sekerlı
Meyveyı posasıyla beraber ve yanına sut yogurt gobı bırsey ekleyek tuketmek uygun olur :)
Evet ya yeni tatlar gerekli bize bu hafta meyveli süt yapabilirim kendime ara öğünde kraker ya da hurma benzeri birşey yersem atlatırım bu haftayı sanırım 67 yi de görürsem benden iyisi yok ...Biz diyettekilere yeni şeyler çıkarsınlar böyle de artık sıkılmayalım ya
Bir de 68 deki rahatlığı düşün 67deki ohh be hissini
Yaparsan tarifini isterim valla
Maydonoz aşkına
Evet öyle görünüyor dün maydanoz suyu içtim wc duzelmesede pırt pırt olayı düzeldiyarını çok merak ediyorum
Afiyet olsunİşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 9:30 kahvalti
Bir haslanmis yumurta, cay, 3 adet yesil zeytin, 3 adet siyah zeytin, Yarım salatalik, Iki parca telli peynir, bir catal beyaz peynir, Yarım kastamonu simit
Ara ogun 11:47
1 adet kuru incir, 5 adet badem
Oglen 13:00
1 kase sehrıye corbası
1 tabak taze fasulye
Yarım kastamonu simidi
Ara öğün 16:35
2 adet hurma ve 5 adet badem
Aksam 18:00
1 tabak sulu köfte
1 domates
1 dılım ekmek
Ara ogun 21:30
5 adet kayısı
Ihtiycim vardı böyle doğal şekerli şeyler yemeyeAkşam guzel olmus ama sabah cok tatlı olmuş
Bitter de yemişsin
Tatlı bir gün olmuş :)
Hafta sonu bend az su içiyorum.... meyve suyu hazır mıydı kuzum...Gec kahvaltim
1 muffin (dunkilerden)
1 kupa cay
1 bardak meyve suyu
Ögle yemeği
Karnıbahar Brokoli 2 büyük köfte
Ara öğün
1 bardak meyve suyu
Akşam yemeği
Yayla çorbası 2 pors.
Gün içinde 1 ltr su
Yine su az
Sfffhjk ya pırt iyiyse fırt da olur dfghj hadi bakalım devamm
Evet canim 100 ml 43 kalori :/Hafta sonu bend az su içiyorum.... meyve suyu hazır mıydı kuzum.
rahatlayım da fırt pırt zırt fark etmez
Kızlar iki bucuk saat spor yaptım :3 yarın sabah da erken kalkıp sabah sporlarına başlıcam :3
Kaç ml içtin 300 kalori olmusmudur ?Evet canim 100 ml 43 kalori :/
Hatun geri döndü tan gaz süpersinKızlar iki bucuk saat spor yaptım :3 yarın sabah da erken kalkıp sabah sporlarına başlıcam :3
Yok canım tam değil yarısını içmişim hemen hemen yani 215 gibi birsey galiba ayy çokmuKaç ml içtin 300 kalori olmusmudur ?
Kimyonlu su da iyi geliyor kahvaltıdan 10dk önce valla gaz ödem hepsi gidiyor...kiraz sapı da iyi diyorlar ama hiç denemedimBEn de kiraz sapı denicem ya :3
Hatun geri döndü tan gaz süpersin
Şeker olarak düşünürsek evet kalori olarak normal kuzum sade soda daha iyi olur bir süre idare et soda ileYok canım tam değil yarısını içmişim hemen hemen yani 215 gibi birsey galiba ayy çokmu(
Kimyonlu su da iyi geliyor kahvaltıdan 10dk önce valla gaz ödem hepsi gidiyor...kiraz sapı da iyi diyorlar ama hiç denemedim
Benim sol kaburgam çok berbat arka taraftaki kaburgam yapamıyorum ağır bir şey sen yerime de yap ben anca leslie takılırımYAA EVET HADİ HEP BİRLİKTE ÇOŞALIM addfg
Bu hafta 84 istiyorum yani iki kg. Abs çalışmalıyım jillian İn var onu yapcam eski elbiseleri atıyorum bu kış
Kimyonu seven bir benim sanırımKiyon ne be ölür insan iğrenç. Nerden duydun onu aman kimyon eksik kalsın su yeter bana
Yok kız bende severim nasıl yapıyorsunKimyonu seven bir benim sanırımsu içelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?