- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #223.981
Kımyon tohumıyla çay demlıyodum ben dogum yaptıktan sonra baya rahatlatıyordı benı ve bebısı guzel oluyorKimyonu seven bir benim sanırımsu içelim
Guzel lezzetlı menun.sende gordukçe canım ananas çekıyorr ya alayım bendeSabah
Menemen 2 yk
Yarım Avuç içi pide
3 incir
1 çk bal
Ara
Ananas
Öğlen
Imam bayıldı yarım tbk
2 ince dilim çavdar
Ara
8 gr badem
2 kare bitter
Çok tahıllı patlat 30 gr
Akşam
83 gram fırın somon
96 gr patates fırında
2 biber
Toplam kalori 986
1200 e tamamlamak gibi bir düşüncem vardı ama tamamlayamadım belki ananas yiyebilirim
Tüm kimyondan 1 çimdik al 1 çay bardağı ılık suya atıp beklet kahvaltıdan 10 dk önce içYok kız bende severim nasıl yapıyorsun
Kuzum sen de emziriyordun dimi menü çok iyi afiyet olsun kuzumİyi akşamlar kızlar menum
10.30
Bır dılım mucver
Ikı dılım peynır
Bıraz labne recel
Domates salatalık
13.00
Bır avuç uzum
14.30
Bır kepce tarhana çorbası
Uc kaşık bıber domates sote
Bır dılım tb ekmk
16.30
Salatalıklı bır kase yoğurt
19.00
Bır tabak et kavurması
Bır dılım ekmek
Bır kaşık pilav
3 litre su
Yarım aaat yuruyuş
Kayısılar bebişi kotu yapmasın fasulye de sık tuketıyosun sankı gaz yapmıyormu.menun gayet guzel gıdıyor kıloların gıbı:))İşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 9:30 kahvalti
Bir haslanmis yumurta, cay, 3 adet yesil zeytin, 3 adet siyah zeytin, Yarım salatalik, Iki parca telli peynir, bir catal beyaz peynir, Yarım kastamonu simit
Ara ogun 11:47
1 adet kuru incir, 5 adet badem
Oglen 13:00
1 kase sehrıye corbası
1 tabak taze fasulye
Yarım kastamonu simidi
Ara öğün 16:35
2 adet hurma ve 5 adet badem
Aksam 18:00
1 tabak sulu köfte
1 domates
1 dılım ekmek
Ara ogun 21:30
5 adet kayısı
Evet canım emzırıyorumTüm kimyondan 1 çimdik al 1 çay bardağı ılık suya atıp beklet kahvaltıdan 10 dk önce iç
Kuzum sen de emziriyordun dimi menü çok iyi afiyet olsun kuzum
Şekeri karşıladığı için iyi oluyor kuzum krizlere iyi geliyor tavsiye ederimGuzel lezzetlı menun.sende gordukçe canım ananas çekıyorr ya alayım bende
Evet canım emzırıyorum
Bugun bı yazı okudum yag yakıcı ozellıgıde varmış.benım göbeğim var baya o gitse tamamdırr:))Şekeri karşıladığı için iyi oluyor kuzum krizlere iyi geliyor tavsiye ederim
O benım sımdılık hedefım esım 58 kılo olmam konusunda baskı yapıyor :)) ıns onu da sevındırmek kısmet olurHedefine çok az kalmış.. menün de tam anne menüsü afiyet olsun tatlım
O özelliğini bilmiyordum...bilseydim sürekli alırdımBugun bı yazı okudum yag yakıcı ozellıgıde varmış.benım göbeğim var baya o gitse tamamdırr:))
58 güzel sayı keske bende inebilsem 58eO benım sımdılık hedefım esım 58 kılo olmam konusunda baskı yapıyor :)) ıns onu da sevındırmek kısmet olur
Inılır tabıde cok sabretmek lazım insan hemen ulaşmak istiyor hedefıne o sıkıyor benı yedıklerımı saymıyodum sımdı yemedıklerım gozumde buyuyor58 güzel sayı keske bende inebilsem 58e
Oyy sana bakan yok muHaklısın canım ama ayağımdan dolayı fazla birsey yapamıyorumhalada açım yani
Cia pudıngı denedın mı cnmEvet ya yeni tatlar gerekli bize bu hafta meyveli süt yapabilirim kendime ara öğünde kraker ya da hurma benzeri birşey yersem atlatırım bu haftayı sanırım 67 yi de görürsem benden iyisi yok ...
Internette bulurum tarif sanirim içine çavdar da karıştırırım deneyim lezzetli olursa veririm tarif...
Annem iki gün yaptı canım ama babamla diyete uymayan şeyler yiyorlar. Istesem yaparda bende yapmasini istemiyorum. Kendim uğraşıyorum. Ayağa kalkmak istiyorum artık yaaaOyy sana bakan yok mu
Uzulmr herseyde bır hayır var.gıdr kıloların daha cok var merak etme nişanında olmasada dugunde incecıksınAnnem iki gün yaptı canım ama babamla diyete uymayan şeyler yiyorlar. Istesem yaparda bende yapmasini istemiyorum. Kendim uğraşıyorum. Ayağa kalkmak istiyorum artık yaaa( en düşük şeyleri yiyorum sporda yapamadığım için umdugumdanda yavaş gidecek kilolar. Zaten anca benim başıma gelir böyle salakça birsey
Emziriyorsun ya çok değil kuzum bebeğini düşünmen gerekli kuzum ki düşünüyorsun belli kaç aylık bebişInılır tabıde cok sabretmek lazım insan hemen ulaşmak istiyor hedefıne o sıkıyor benı yedıklerımı saymıyodum sımdı yemedıklerım gozumde buyuyor
Chia aldım hatta almak için bayağı bakındım... süt içine atıyordum ama beğenmedim tadını..Cia pudıngı denedın mı cnm
13 aylık buyudu sayılır:)) evet havalarda sıcakya bırsey yemk ıstemıyor peşimde dolanıyor memee dıyeEmziriyorsun ya çok değil kuzum bebeğini düşünmen gerekli kuzum ki düşünüyorsun belli kaç aylık bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?