Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

1 gün müsade etsen kendine kşamda meyve ile kapatsan günü kilo da lamazsın hem belki sıkıldın diyetten

Yok boşver kuzum ya bitsin bir an önce mezun olayım da bir tatile falan bir şeye gideyim gitmeden biraz Türk yemekleri yiyeyim psikolojime de iyi gelir

Senin sırtın nasıl oldu bugün?

Kızlar yağdan gitmesi için ne gerekli

Cardio yapman lazım

yok hamlamamışım demek sportif oldugumdan

o hamiş olcak ve kilo alcak bana gel sen

o zaman doooggruu doktoraaaa

protein+ spor ve bol su

Hadi bakalım bugün 7 dkya çıkar sonra 8 falan öyle gider o

Hee ya yoksa uca uca giderdik

ürkütmeden gitmek lazım :

ağrıyor kuzum ya bel ağrımda arttı sanırım regli ile ilgili bel ağrısı .. dryede gidemedim problemli işler vardı bugün .. senin bacak iyi oldu snaırım spora başlamışsın rahatsız olmuyorsun dimi

Kolay gelsin sekerim :*

Benim bacaaam agrio ahaha
Sen otur ben eline biseyler veririm onlari silersin

hemen nerden başlayalım
Ust dolaplar bitti alt dolaplara geciyoh
benimde belim aarıyo SekerPancarii yoosam biliyon
Bende sana yardim etmicem
aşk acısı bi işe yarasın diyosun

bayram daha yeni geçmedi mi yaaa
Kurban bayrami temizligi yapmiyah mi zaten daha kirlenmemiş boşaltıp silip yerlestiriyom esyalari geri

Sen otur ben eline biseyler veririm onlari silersin

Ust dolaplar bitti alt dolaplara geciyoh

Bende sana yardim etmicem

Kurban bayrami temizligi yapmiyah mi zaten daha kirlenmemiş boşaltıp silip yerlestiriyom esyalari geri
temizken silmek daha iyi ya bende evi sildim bitirdim yağmur yağdı tekrar silcem kirlendi hep
ok aşağıları da silek

Valla ne yalan söyleyeyim dün sızladı ve korktum ama geçti 5-10 dkya belki birkaç ay geçmesi gerekiyordur tamamen geçmesi için o yüzden Jilliandan başka bir şey yapmam

Aa evet aslında reglle bağlantılı olabilir benim regl dönemleri hep sırtım ve belim ağrır ya karından daha zor geliyor o ayakta durman gerektiği için

sırt ağrısı başkada bel regliden onu bliyorum ... çok yorma bari son kç kilo kaldı hedefine senin

temizken silmek daha iyi ya bende evi sildim bitirdim yağmur yağdı tekrar silcem kirlendi hep
ok aşağıları da silek
Hee boyle ara ara kirlenmeden yapiyom ben hemen bitiyo iş yeni evliyken bilmezdim temizlik pek ozellikle ince is bilmezdim evi zor cekip cevirirdim ahlima geldi birden herseyi elime yuzume bulastirirdim

Azcık ağrıdı valla ne zaman tamamen geçiyor merak ediyorum
Ara verince agriyo yeniden kuzum hep ki ben sabah sporlarimi hic es gecmedim ama agirlik calismak baska oluyo degisik kaslar calisiyo birakip baslayimca hamliyo insan ama yapinca bi enerji geliyo insana sporumu yapmak icin sabırsızlanıyommm

Kizima wc alistirmaya basladim gaaazam mubarek ossun umarim haliya buyuk yapmaz onla ugrasiyorm..
ka... geldi diyo gidioz oturuyo lazimliga sonra yapmadan kalkiyoruz oyuncagi olucam bir sureeee
Gazan mübarek ola bacimm benim kiz yaptiydi haliya büyüğünü ve basa basa yanima kadar geldiydi benimki küçüktü ama 1 bucuguna yeni girmisti 3 5 gune tamamen ogreniyolar

Gazan mübarek ola bacimm benim kiz yaptiydi haliya büyüğünü ve basa basa yanima kadar geldiydi benimki küçüktü ama 1 bucuguna yeni girmisti 3 5 gune tamamen ogreniyolar
Ben bekledim 2 yasi girince hazir olduklari bi sure oluyomus zorlamak istemedim bayadr soyluyorm anlatiyorm suan oraya yapilmasi gerektigini biliyo basladik bakalimmm..

Ayyyyyyyy dusunemedm basa basa hahahahaahahahahahahahahahahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…