- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.653
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #224.581
1 gün müsade etsen kendine kşamda meyve ile kapatsan günü kilo da lamazsın hem belki sıkıldın diyetten
Kızlar yağdan gitmesi için ne gerekli
yok hamlamamışım demek sportif oldugumdan
o hamiş olcak ve kilo alcak bana gel sen
o zaman doooggruu doktoraaaa
protein+ sporve bol su
Ayy az digil 2 hafta ara vermistim kizama gecti agrilar bugun karin kaslarim agriyo bugun cok mutlu oluyom bugun sadece karin caliscam
Hee ya yoksa uca uca giderdik
ürkütmeden gitmek lazım :Yok boşver kuzum ya bitsin bir an önce mezun olayım da bir tatile falan bir şeye gideyim gitmeden biraz Türk yemekleri yiyeyim psikolojime de iyi gelir
Senin sırtın nasıl oldu bugün?
Cardio yapman lazım
Hadi bakalım bugün 7 dkya çıkar sonra 8 falan öyle gider o
ağrıyor kuzum ya bel ağrımda arttı sanırım regli ile ilgili bel ağrısı .. dryede gidemedim problemli işler vardı bugün .. senin bacak iyi oldu snaırım spora başlamışsın rahatsız olmuyorsun dimiYok boşver kuzum ya bitsin bir an önce mezun olayım da bir tatile falan bir şeye gideyim gitmeden biraz Türk yemekleri yiyeyim psikolojime de iyi gelir
Senin sırtın nasıl oldu bugün?
Cardio yapman lazım
Hadi bakalım bugün 7 dkya çıkar sonra 8 falan öyle gider o
Kolay gelsin sekerim :*
Sen otur ben eline biseyler veririm onlari silersinBenim bacaaam agrioahaha
Ust dolaplar bitti alt dolaplara geciyoh
hemen nerden başlayalım
Kurban bayrami temizligi yapmiyah miaşk acısı bi işe yarasın diyosun
bayram daha yeni geçmedi mi yaaa
Ni guzel bi agri deaamiBenim de sırt kaslarım ağrıyor
temizken silmek daha iyi ya bende evi sildim bitirdim yağmur yağdı tekrar silcem kirlendi hep
Sen otur ben eline biseyler veririm onlari silersin
Ust dolaplar bitti alt dolaplara geciyoh
Bende sana yardim etmicem
Kurban bayrami temizligi yapmiyah mizaten daha kirlenmemiş boşaltıp silip yerlestiriyom esyalari geri
ağrıyor kuzum ya bel ağrımda arttı sanırım regli ile ilgili bel ağrısı .. dryede gidemedim problemli işler vardı bugün .. senin bacak iyi oldu snaırım spora başlamışsın rahatsız olmuyorsun dimi
Ni guzel bi agri deaamibi tek bacak agrisi insani öldürüyo gecti o şükür
sırt ağrısı başkada bel regliden onu bliyorum ... çok yorma bari son kç kilo kaldı hedefine seninValla ne yalan söyleyeyim dün sızladı ve korktum ama geçti 5-10 dkya belki birkaç ay geçmesi gerekiyordur tamamen geçmesi için o yüzden Jilliandan başka bir şey yapmam
Aa evet aslında reglle bağlantılı olabilir benim regl dönemleri hep sırtım ve belim ağrır ya karından daha zor geliyor o ayakta durman gerektiği için
kazan mübarek olaKizima wc alistirmaya basladim gaaazam mubarek ossunumarim haliya buyuk yapmaz onla ugrasiyorm..
ka... geldi diyo gidioz oturuyo lazimliga sonra yapmadan kalkiyoruzoyuncagi olucam bir sureeee
Hee boyle ara ara kirlenmeden yapiyom ben hemen bitiyo iştemizken silmek daha iyi ya bende evi sildim bitirdim yağmur yağdı tekrar silcem kirlendi hep
ok aşağıları da silek
Ara verince agriyo yeniden kuzum hep ki ben sabah sporlarimi hic es gecmedim ama agirlik calismak baska oluyo degisik kaslar calisiyo birakip baslayimca hamliyo insanAzcık ağrıdı valla ne zaman tamamen geçiyor merak ediyorum
Gazan mübarek ola bacimmKizima wc alistirmaya basladim gaaazam mubarek ossunumarim haliya buyuk yapmaz onla ugrasiyorm..
ka... geldi diyo gidioz oturuyo lazimliga sonra yapmadan kalkiyoruzoyuncagi olucam bir sureeee
Ben bekledim 2 yasi girince hazir olduklari bi sure oluyomus zorlamak istemedim bayadr soyluyorm anlatiyorm suan oraya yapilmasi gerektigini biliyo basladik bakalimmm..Gazan mübarek ola bacimmbenim kiz yaptiydi haliya büyüğünü ve basa basa yanima kadar geldiydi benimki küçüktü ama 1 bucuguna yeni girmisti 3 5 gune tamamen ogreniyolar
Tamam öyle olabülüSen otur ben eline biseyler veririm onlari silersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?