- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.653
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #224.621
sırt ağrısı başkada bel regliden onu bliyorum ... çok yorma bari son kç kilo kaldı hedefine senin
Benimde ağız kaslarım agrio
Aaaa Allah korumuş gerçektenAyyy zor bi gün gecirdim kizlaartemizlik yapiyorum ara ara da kizima bakiyorum napiyo diye bi gittim kiz icerde yok yatak odasina baktim sesi geliyo kendi yok usulca bi baktim pencereye çıkmış yüreğim ağzıma geldi oyle cok korktum ki hemen aldim cok korktum cokkk ya kizimm diye seslenseydim korkup düsseydi ayy hala düşündükçe aklim çıkıyo konustum kizimla cok korktugumu soyledim hic boyle bisey yapmazdi tutunuyodum anne dışarı bakiyodum dedi yapma bi daha düşersin dedim anlattim tamam dedi kapilari hep kapatiyorum zaten evi dagitiyo diye ama daha da dikkatli olucam artik
Ayy sonra mutfaga benim yanima geldi kizim sandalyedeydim ben bi dolap kalmisti onu siliyodum kizim da sandalyenin altina girdi dolabi bi açtım camdan raf yere düştüya kizim orda olsaydi yaaa bi tek sandalyenin altina cam kırığı gelmedi onun dışında heryer cam kırığı oldu Rabbim korudu kizima kimildama dedim hemen aldim onu heryeri kaldirdim süpürdüm sildim ayy cok zor bi gündü iki kere kizima bisey olcak diye ödüm patladı
Aaa canım Allah göstermesin evet sende biraz şanssızlık olmuşBenim çok sıkıntılı geçti cenaze çıktı aynı gün istemeye denk geldi nişan ertelendi isteme oldu nişanlılık dönemi hep cenaze vardı şans
Aynen canım bi o kaslarımı oynatabiliyorum zaten2 kiloya mezun olabiliyorum kuzu işte haftaya kadar işler iyi gitse olabilirim
Çok yemekten mi
Çocuk işte napacagi belli olmuyor bazen .. en mantıklı olanı yaptırmak sanırım 1 anlık şey zaten allah korusun korkarım böyle şeylerdenAynen kuzum Allah korudu cok korktum normalde boyle seyleri cocuklar buyume yasinda yapar 2 2 bucuk yas gibi benim kiz 5 olcak hic boyle bisey yapmadi bu zamana kadar artik daha tetikte olurum
Yok canim 3. Katta oturuyoruz ama korumalik yok keske olsaydi yaptiririz belki biz
2 kiloya mezun olabiliyorum kuzu işte haftaya kadar işler iyi gitse olabilirim
Çok yemekten mi
O şanssızlık hep var bende maalesefAaaa Allah korumuş gerçekten( ayy canım benimde yüreğim ağzıma geldi :S
Aaa canım Allah göstermesin evet sende biraz şanssızlık olmuş(
Öyle düşünme canım güzel düşün güzel şeyler olsun bundan sonra hep şanslı olursun insAllah ♡Çocuk işte napacagi belli olmuyor bazen .. en mantıklı olanı yaptırmak sanırım 1 anlık şey zaten allah korusun korkarım böyle şeylerden
Süpersin kuzum sen haftaya bir mezunsun artık
O şanssızlık hep var bende maalesef
Kuzuuu allah korumuş siziAyyy zor bi gün gecirdim kizlaartemizlik yapiyorum ara ara da kizima bakiyorum napiyo diye bi gittim kiz icerde yok yatak odasina baktim sesi geliyo kendi yok usulca bi baktim pencereye çıkmış yüreğim ağzıma geldi oyle cok korktum ki hemen aldim cok korktum cokkk ya kizimm diye seslenseydim korkup düsseydi ayy hala düşündükçe aklim çıkıyo konustum kizimla cok korktugumu soyledim hic boyle bisey yapmazdi tutunuyodum anne dışarı bakiyodum dedi yapma bi daha düşersin dedim anlattim tamam dedi kapilari hep kapatiyorum zaten evi dagitiyo diye ama daha da dikkatli olucam artik
Ayy sonra mutfaga benim yanima geldi kizim sandalyedeydim ben bi dolap kalmisti onu siliyodum kizim da sandalyenin altina girdi dolabi bi açtım camdan raf yere düştüya kizim orda olsaydi yaaa bi tek sandalyenin altina cam kırığı gelmedi onun dışında heryer cam kırığı oldu Rabbim korudu kizima kimildama dedim hemen aldim onu heryeri kaldirdim süpürdüm sildim ayy cok zor bi gündü iki kere kizima bisey olcak diye ödüm patladı
Ayyyyyyy yeni okudumm yaaaaaaaaaaaa ayyyy allahhh korusunnnnnnnnnnnn kuzuummuuuuuu seni anliyorummmmmm yaaAyyy zor bi gün gecirdim kizlaartemizlik yapiyorum ara ara da kizima bakiyorum napiyo diye bi gittim kiz icerde yok yatak odasina baktim sesi geliyo kendi yok usulca bi baktim pencereye çıkmış yüreğim ağzıma geldi oyle cok korktum ki hemen aldim cok korktum cokkk ya kizimm diye seslenseydim korkup düsseydi ayy hala düşündükçe aklim çıkıyo konustum kizimla cok korktugumu soyledim hic boyle bisey yapmazdi tutunuyodum anne dışarı bakiyodum dedi yapma bi daha düşersin dedim anlattim tamam dedi kapilari hep kapatiyorum zaten evi dagitiyo diye ama daha da dikkatli olucam artik
Çocuk işte napacagi belli olmuyor bazen .. en mantıklı olanı yaptırmak sanırım 1 anlık şey zaten allah korusun korkarım böyle şeylerden
Süpersin kuzum sen haftaya bir mezunsun artık
O şanssızlık hep var bende maalesef
Aynen canım bi o kaslarımı oynatabiliyorum zaten
Sabah
350.ml yağsız süt ile muzlu süt
Ara
Rezene çayı
Öğlen
Tavuklu mantar sote 3 yk
Lavaş el büyüklüğü
200 ml ayran
Ara
15 gibi dikenli incir
18 gibi 2 ceviz
287 gr bamya
45 gr tahıllı ekmek
1 yk yoğurt
Salata biber
900 kalori toplam belki 1 incir yerim
Allah bi daha yasatmasin kiz cok korktumAaaa Allah korumuş gerçekten( ayy canım benimde yüreğim ağzıma geldi :S
Aaa canım Allah göstermesin evet sende biraz şanssızlık olmuş(
Bende cok korkarim kiz seviniyodum bende kizim cama balkona hic cikmadi diye korktum artik pesini birakmamKuzuuu allah korumuş sizioku kendin için de kızın için de bol bol
Ya ben çok korkarım çocukların balkonda camdan durmasindan siz kaçıncı kattasiniz kuzu
Saol canim benim kızım 5 yaşında bu yasina kadar hic yapmamisti boyle bisey cok korktumSekerPancarii ay gecmiş olsun canım bu çocuklar cok tehlikeli işler yapıyor benım kızda cekyatlara tırmanmayı ogtendı aklım çıkıyor camlar hep açık gözümu ayıramıyorum
Saat 12
Corn flakes
Saat 15
Kaşarlı tost
Saat 17
1 avuç fındık
Saat 18
1 kase çorba
Salata
4 yk yoğurt
Saat 21
Şeftalili smoothie
Bugün patlıcan yapmış annem yemedim tabii ki
30 Days Shred 2/30 da tamamlandı
Sabah
350.ml yağsız süt ile muzlu süt
Ara
Rezene çayı
Öğlen
Tavuklu mantar sote 3 yk
Lavaş el büyüklüğü
200 ml ayran
Ara
15 gibi dikenli incir
18 gibi 2 ceviz
287 gr bamya
45 gr tahıllı ekmek
1 yk yoğurt
Salata biber
900 kalori toplam belki 1 incir yerim
HeeAyyyyyyy yeni okudumm yaaaaaaaaaaaa ayyyy allahhh korusunnnnnnnnnnnn kuzuummuuuuuu seni anliyorummmmmm yaacanim benimmmmm yaa. Rabbim meleklerimizi korusun insallaaaaaah ben biliyosun 10kattayim bi ara ruyalarima giriyodu kilit takinca rahatladim hep gozum onda insanin kalbini beynini yoruyooo yaaaa oofff offff.
Gecmis gitmis uzulmeee daha dikkat edersin cocuk iste akli ermiyo ki yavrumm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?