Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

spor yapman güzel de aşk acısı yemeden içmedn kesmesin seni geçtiği zaman napmışım ben ne salakmışım diye aglanırsın sonra
kimse senden önemli kıymetli değil kendine gel

hep böyle olur hep. ama iştahım yok yani elimde değil :3 kaptan 7leri göreyim işte bırakın beni :)

reglin ne zaman bitiyor ? sabah sporu çok iyi oluyor ben üşeniyorum birazcık spora

Ne yazıkki atladım kahvaltıyı ama ara öğün eklicem miniminnacik

1 litre yaptım kızlar birde 2 bardak çay
öğün ekle canım saatini ayarladıktan sonra ne olcak ...

senden yeşil ışık görmeyince bence ondan silmiştir seni umursadığı için yani

Jalekazanova, post: 52382899, member: 726140"]Nefes teknigi keşfettim arkadaşlar . 3 saniyede derin nefes alıp 7 saniye boyunca tüm gücünüzle ve tüm kaslarınızı gererek nefes veriyorsunuz. Bir japon bunu 2 ay yaparak (günde 10 dakika) 13 kilo vermiş ve beldden 12 en incelmiş. Ben bunu bir de 15 dakkalik plank egzersizin yapacağım Eki Görüntüle 2031127 [/QUOTE]

Kızlar bakin ne buldum doğru nefes alın

ne yeşil ışık bana kalsa disko topu gibi renk atıcam da yapamıyorum lakflakfşa olacağından değil de işte sinirleniyor bişilere sürekli gülücüklü sekssüeli fotolar atıyorum instagrama. sen yapıyorsun ben de yaparım hesabı aflakfla beni yok etmeye calısıyor hayatından. gitmiş yorumları silmiş yerim seni yazmış ben de seni yerim yazmışım. mal gibi orada bi tek " ben de seni yerim " duruyor kalp var bi de ikisini de sildim ben de valla işte saçmalıklar aşlfşialfşi

HAA AMA öbür tarafta bakıyorum şarkılar acılar u2 - with or without you falan dinliyor aşlfşalfşia

ÖLDÜRÜCEM KENDİMİ.

Kızlar bakin ne buldum doğru nefes alın[/QUOTE]
2 ayda 13 kilo güzel yap bakalım sana da arada eşlik ederiz

kaçan kovalnır unutma kuzum kaçmayı dene

o nasıl söz kız .... ülkeye ne zaman dönecek ... o pişmanlığı her zaman yaşayacak bunu sende biliyorsun .. hepimiz yşadık böyle şeyeri sonra unutulup gidiyor inan ki kuzum

o nasıl söz kız .... ülkeye ne zaman dönecek ... o pişmanlığı her zaman yaşayacak bunu sende biliyorsun .. hepimiz yşadık böyle şeyeri sonra unutulup gidiyor inan ki kuzum

yok be öldürmicem alkflşakf ne öldürcem o gebersin pis köpek. buralarda valla ne bilim ne zaman gidiyor dönüyor. oralarda yapamaz o bence döner salak öf sıkıldım ben bitiyorsa da hemen bitsin kurudum kaldım stresten aakglşakl

iyi yanından bak bence zayıflıyorsun ....
başka maceralara atılabilrsin flört gibi mesela tensel değil de ruhsunu tatmin edecek şeyler kafan dağılır .. ben aşk acısını öyle atlatmıştım sonrasında da eşim ile tnıştım zaten

Ayy az digil 2 hafta ara vermistim kiz ama gecti agrilar bugun karin kaslarim agriyo bugun cok mutlu oluyom bugun sadece karin caliscam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…