- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #224.601
Benimde ağız kaslarım agrioBenim de sırt kaslarım ağrıyor
bende tam tersi şuan salmış durumdayım eskiye göreHee boyle ara ara kirlenmeden yapiyom ben hemen bitiyo işyeni evliyken bilmezdim temizlik pek ozellikle ince is bilmezdim evi zor cekip cevirirdim ahlima geldi birden herseyi elime yuzume bulastirirdim
ya kuzene kahveye gittim kızına wcyi öğretiyor allahım nasıl bir sıkıntı ben ordayken sadece 3 kere çiş yaptı farklı yerlereGulmee kizzz
hafta sonu biraz fazla yedim gibi hissediyorum o yüzden bikac gün aksam yemegini atlamak istiyoruom, zaten iki ögün yedigim icin Sabah ve öglen yiyp aksam yememek istiorum, normalde ögleni atliyodum buhafta aksami atlim diorumCok az degılmı canım neden akşam yemıyorsun
Tisukkur cok yardimci oldunbende tam tersi şuan salmış durumdayım eskiye göre
ya kuzene kahveye gittim kızına wcyi öğretiyor allahım nasıl bir sıkıntı ben ordayken sadece 3 kere çiş yaptı farklı yerlere
dost acı söylerTisukkur cok yardimci oldun
iyi yapmissin canimbende sabah muzlu süt yapmım içtim şekersiz tadsız oldu ama protein bakımından zengin oldu ....
Ayyyyy agzindan bal damliyoodost acı söyler
şaka bir yana da yetiştirme öğretme kişiden kişiye değişir sen ona göre daha bilinçli ve aktif birisin sen kolay atlatırsın
kuzu dagıtıcaksan hediyelerini ayarla ikramlklarını tabak fincan kahve kahve yanına lokum minik kave için su bardakları damat içn özel kahve fincanı ve tepsisi fotograf makinası video cekicek kişileridde ayarla sonra karısıklık olmasın eger sıcak oluyosa sizin oralar vantilatör veya klimalar bol bol sandalye söz tepsisi şimdilik aklıma gelenler bunlarKızlar benim nisanım köyde olacak ben calgili istemedim. Bizim ev salon gibi zaten. Soz nisan ayni anda olacak ve ben simdi liste yapiyorum neler yapmalıyım diye. Mesela pasta kuafor makyaj falan masa suslemeyi yazdimda baska ne var kafam cok dolu siz nasil yaptinizyardim edin acil
Canım yüzük tepsisini aldım. Yanı sipariş ettim. Aynı çiçeklerinden masa ortasına çiçek yaptiricam boydan boya. Fotoğrafcı hazir. Sabah benle uyanıp akşam benimle yatacakkuzu dagıtıcaksan hediyelerini ayarla ikramlklarını tabak fincan kahve kahve yanına lokum minik kave için su bardakları damat içn özel kahve fincanı ve tepsisi fotograf makinası video cekicek kişileridde ayarla sonra karısıklık olmasın eger sıcak oluyosa sizin oralar vantilatör veya klimalar bol bol sandalye söz tepsisi şimdilik aklıma gelenler bunlar
ooo tm işte daha neee bi tatlı bi tuzlu bide zeytinyaglı sarma vs yada patates presi vs türü bişey bitti gittiCanım yüzük tepsisini aldım. Yanı sipariş ettim. Aynı çiçeklerinden masa ortasına çiçek yaptiricam boydan boya. Fotoğrafcı hazir. Sabah benle uyanıp akşam benimle yatacakahahaha teyzemin oğlu profesyonel fotocu. Ikramlik olarak ne yapsam diye dusunuyorum. Bizimkiler istanbuldan bizim memlekete gelicek. Halamın gelinin dairesi boş orda kalacaklar 15 - 20 kişi. Orda yemek yiyecekler. Sonra hazırlanıp bize gelicrkler. Yanı ikramliklar ağır olmasın istiyorum. Birde büfe şeklinde yani masaya hazırlamak istiyorum isteyen istediği gibi alsin. Kaynanam almış sağolsun birşeyler çok meraklı öyle şeylere
Ayy çok heyecanliyim. Evet senin dediğin gibi düşündüm bende. Bizim köyde 7 8 tane ufak çocuk var ama yaramazlar. Şimdi ben kibarca nasıl kız istemeden sonra gelin diyecegim. Sonuçta kuzenlerimin çocukları ama onların yanımda olmasını istiyorum. Birde böyle çok bilmiş çocuklar patavatsizlarooo tm işte daha neee bi tatlı bi tuzlu bide zeytinyaglı sarma vs yada patates presi vs türü bişey bitti gittihiç kasma yani
bn hazır yufkadan börek yapmıştm bi arkadasım pogca ablam tatlı getirmişti kuzenmde kurabiye almş gelirken onları koyudyduk
Icecek ikramlık pasta birde yaş pasta kesmek içinKızlar benim nisanım köyde olacak ben calgili istemedim. Bizim ev salon gibi zaten. Soz nisan ayni anda olacak ve ben simdi liste yapiyorum neler yapmalıyım diye. Mesela pasta kuafor makyaj falan masa suslemeyi yazdimda baska ne var kafam cok dolu siz nasil yaptinizyardim edin acil
Böyle masaya koysak herkes istediğini alsa uygunmu acaba yoksa ayipmi olur tabaklarını hazirlanmaliIcecek ikramlık pasta birde yaş pasta kesmek için
Böyle masaya koysak herkes istediğini alsa uygunmu acaba yoksa ayipmi olur tabaklarını hazirlanmali
Bunlar herşey pörfekt olsun istiyo ondan şeyettiydimkaptinn detaylı detaylı düşünmüş maşallah aklıma gelmez hiç biri
Bence ayıp olmaz evime misafir geldiğinde bende masaya koyarım isteyen istediğini alsin diye
Benim çok sıkıntılı geçti cenaze çıktı aynı gün istemeye denk geldi nişan ertelendi isteme oldu nişanlılık dönemi hep cenaze vardı şansBunlar herşey pörfekt olsun istiyo ondan şeyettiydimisteme bitince zaten insan hiç bukadar gerileme değmedi diyor eminim sizdede öyle oldu
Allah korumuş resmen çocuk sevindir fakire ekmek var allah korusun ya zor birgün atlatmışsın... pencere de demir korumalık yok mu kuzum yaAyyy zor bi gün gecirdim kizlaartemizlik yapiyorum ara ara da kizima bakiyorum napiyo diye bi gittim kiz icerde yok yatak odasina baktim sesi geliyo kendi yok usulca bi baktim pencereye çıkmış yüreğim ağzıma geldi oyle cok korktum ki hemen aldim cok korktum cokkk ya kizimm diye seslenseydim korkup düsseydi ayy hala düşündükçe aklim çıkıyo konustum kizimla cok korktugumu soyledim hic boyle bisey yapmazdi tutunuyodum anne dışarı bakiyodum dedi yapma bi daha düşersin dedim anlattim tamam dedi kapilari hep kapatiyorum zaten evi dagitiyo diye ama daha da dikkatli olucam artik
Ayy sonra mutfaga benim yanima geldi kizim sandalyedeydim ben bi dolap kalmisti onu siliyodum kizim da sandalyenin altina girdi dolabi bi açtım camdan raf yere düştüya kizim orda olsaydi yaaa bi tek sandalyenin altina cam kırığı gelmedi onun dışında heryer cam kırığı oldu Rabbim korudu kizima kimildama dedim hemen aldim onu heryeri kaldirdim süpürdüm sildim ayy cok zor bi gündü iki kere kizima bisey olcak diye ödüm patladı
Aynen kuzum Allah korudu cok korktum normalde boyle seyleri cocuklar buyume yasinda yapar 2 2 bucuk yas gibi benim kiz 5 olcak hic boyle bisey yapmadi bu zamana kadar artik daha tetikte olurumAllah korumuş resmen çocuk sevindir fakire ekmek var allah korusun ya zor birgün atlatmışsın... pencere de demir korumalık yok mu kuzum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?