Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kahvaltı sıktı bu aralar böyle çözüm buldum

Üstüne incir yedim kuzum 1000 olmuştur
Kahvaltıdan çok sıkıldım bu ara

Baktın mı incire bende çok severim patlıcanı
Ceviz falan da ye bari kuzum kahvalti onemli metabolizma açısından degisik bisiler bulursam atarim size ben

Kuzum kahvalti yetersiz olmus salamda kasar yağ demek biraz peynir yumurta falan yeseydin keske menun guzel az az sık sık olmus 8 aksam yemegi icin gec biraz

Sana da mı böyle oldu bir süre sonra
İnsan yoruluyor galiba bir süre sonra diyetten
Bu aralar verdiğim kiloyu o kadar eskisi kadar da takmıyorum aslında kendi kendine gidiyor
Gördüm şimdi amanın neler okuyorum öyle

Hakkaten güzel olmuş tam sporcu menüsü

Hakkaten güzel olmuş tam sporcu menüsü
Hee esim evde yohhene sıkılıp yemege vermeyim kendimi diye temizlik yapip sağlıklı besleniyom karin kasım kendini tekrar gosterdi birakinca sanki gitmis gibi oluyo ama bir gun bile calisinca belli oluyo geri spor kazandiriyo bize ama yersek yemezsek yok kasbiliyon

Tatlı harika bir şey bence gördüğünde denemelisin...

Cevizli muz kavun nasıl birşey dondurma gibi bir şey mi ?

Ceviz falan da ye bari kuzum kahvalti onemli metabolizma açısından degisik bisiler bulursam atarim size ben
Kahvaltıya eklerim kuzum badem ya da ceviz

Biliyorum da iştahımı nasıl açıcam : ( balık yağı vb şeyler olurdu küçükken iştah açsın diye içirirdi annelerimiz öyle bir şeye mi başvursam yemek yemek zor geliyor resmen

Egzotik bir şeye benziyor

1 muz bir dilim kavunu blendirdan gecirdim buzluga attim canim az donunca icine ceviz ve tarcin ekledim karistirdim iyce dondurdum meyve ve ceviz sadece ve nefiss bence

Gece kaslar yıkıma ugruyo ve sabah proteinle karbonhidrata aç oluyo ve sen corn fleks yiyosun yag mi depolamak istiyosunkabullenemem bu kahvaltiyi kasarli tostu da kabullenmem

Evet değişik bir şey

1 muz bir dilim kavunu blendirdan gecirdim buzluga attim canim az donunca icine ceviz ve tarcin ekledim karistirdim iyce dondurdum meyve ve ceviz sadece ve nefiss bence
Değişik bir lezzet kavun pek almam ama başka meyveler ile denicim

Gece kaslar yıkıma ugruyo ve sabah proteinle karbonhidrata aç oluyo ve sen corn fleks yiyosun yag mi depolamak istiyosunkabullenemem bu kahvaltiyi kasarli tostu da kabullenmem

Evet okuyorum şimdi attığını kuzum

Aynen goreceğiz yarın sonuçları hergun tartılmak ıyı degıl ya ama ben dayanamıyorum

Ben de böyleyim ya gidip gelip çıkıyorum valla tartıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…