- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #224.781
Cok begendim afiyet olsun canimBEL İNCELTİCİ MENÜ AYAĞNIZA GELDİ alkflkalfa
sabah:
bir portakal
yulaf ezmesi
süt
ara:
üç adet kuru kayısı
öğlen
tavuk ızgara
salata
ayran
yarım dilim kepek ekmeği
ara:
bir türk kahvesi
akşam
salata
bir kase corba
yarım tabak zeytinyağlı fasulye
Suyunu iyi iciyomusun kuzum kaslar sismistir belki iner iki guneSağol kaptan ama spora başladım diye mi bu kilo biraz yukarı çekti acep
Tokken daha fazla görünüyorum da
Benimkine 10 basmış valla bu iyi olmuştur ama miden açılmıştır
Teşekkürler kaptanım
Suyunu iyi iciyomusun kuzum kaslar sismistir belki iner iki gunebugun ağırlık çalışma günüm benim
ne oldu kuzum
menü süper spor harika kaç çıktın
yeni acıkıyorum daha öğlende makarna var yoğunluk başldı 10 gün saçma yemekler pişer artık
ama midem kötü oldu bulantı bulantı yarına başka birşey bulmam gerekli
İyi yemiyosundur belki de cok az yiyodun ve spor yapmiyodun belki kaslar gidiyodu simdi spora baslayinca arti gibi görünmüş olabilirsin spor sonrasi ne yiyosun bakalimSpor yaparken kilo almak da yani
Haftalardır hızlı hızlı veriyorum ya garip geliyor dokunuyor biraz hem öyle ağır çalışıyorken
Ben de aynısını düşündüm bugün
Tamam bugün yedim yeter artık yarın bozucam yumurta işini dedim
Ben çerez yedim öğlenlik ya zaten aç da değilim
Pekı cnmBugun ve yarin meyve dışında sekerli bisey bisey yeme meyveni de aksama cok birakma bak nasil inecek kilonbende cok yoruldum dün bugun az is yapcam daha bayrama var yavas yavaş elim oyalansin yeter
Bencede kesın oyleİyi yemiyosundur belki de cok az yiyodun ve spor yapmiyodun belki kaslar gidiyodu simdi spora baslayinca arti gibi görünmüş olabilirsin spor sonrasi ne yiyosun bakalim
belki derim enerjiye ihtiyacım var benim öğğ ama çok övdün iştahım kbardıBence mayadan öbür türlü daha yorgun duserdim enerjik olamazdimahahahha
Demi yaa en azindan insan o gün yicem diye tutuyo kendini eşim pazar günü izinli ben o gün kullanicam kacamak hakkimi
kşke benimde sıkılcak vakit olsa yığınla işim var ve burda çene yapıyorumsıkılıyorum çokk
kaç kg bugün ....Spor yaparken kilo almak da yani
Haftalardır hızlı hızlı veriyorum ya garip geliyor dokunuyor biraz hem öyle ağır çalışıyorken
Ben de aynısını düşündüm bugün
Tamam bugün yedim yeter artık yarın bozucam yumurta işini dedim
Ben çerez yedim öğlenlik ya zaten aç da değilim
Benımde cumaya gore eksı 400 ama bana ıyı gelıyor 500 du hedefım ztn81.8 cnm
-400 deyım
Yavas gıdıo
Lısteye girdiğim hafta böle olmamalı
kşke benimde sıkılcak vakit olsa yığınla işim var ve burda çene yapıyorum
kaç kg bugün ....
öğlen düzgün bişi ye spora başladın süt iç kefir iç bişiler bul ye yani olmaz öyle çerez ile
Kac çıktı :)
ne oldu kuzum
menü süper spor harika kaç çıktın
yeni acıkıyorum daha öğlende makarna var yoğunluk başldı 10 gün saçma yemekler pişer artık
ama midem kötü oldu bulantı bulantı yarına başka birşey bulmam gerekli
''Fitnessa yazildim hemen makarnaya karbonhidrat demeye basladim''
Ay
Cok begendim afiyet olsun canim
''Fitnessa yazildim hemen makarnaya karbonhidrat demeye basladim''
Ay
bende yazıcı çalıştırcam artık kaç sat sürer işim bilmiyorumbenimde keşke birazcık isim olsa belki zaman geçerdiaslında işim varda kartuş bitmiş onun gelmesini bekliyorum gelse
spora mı yazıldım''Fitnessa yazildim hemen makarnaya karbonhidrat demeye basladim''
Ay
bende buki den ses çıkmadı diyorsum ok kuzum görüşürüz akşamkizlar ben cok stressli bi gün geciriyorum o yüzden giremiorum is cikisi girerim olurmu seviom sizi
bence artmasına iin vermezsin sendur dur daha cumaya var artar martar bişi olur zaten reglim cumaya kadar biter herhalde o zaman yazcam :)
bende yazıcı çalıştırcam artık kaç sat sürer işim bilmiyorum
spora mı yazıldım
gelsin eksiler o zaman çok iyi yaptın aslında
bende buki den ses çıkmadı diyorsum ok kuzum görüşürüz akşam
bence artmasına iin vermezsin sen
Haftalık hedefın kactı?yazarım cuma ya azalır artar bişi demim şimdi lklks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?