Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cok begendim afiyet olsun canim

Suyunu iyi iciyomusun kuzum kaslar sismistir belki iner iki gune bugun ağırlık çalışma günüm benim

Suyunu iyi iciyomusun kuzum kaslar sismistir belki iner iki gune bugun ağırlık çalışma günüm benim

Spor yaparken kilo almak da yani
Haftalardır hızlı hızlı veriyorum ya garip geliyor dokunuyor biraz hem öyle ağır çalışıyorken

Ben de aynısını düşündüm bugün
Tamam bugün yedim yeter artık yarın bozucam yumurta işini dedim
Ben çerez yedim öğlenlik ya zaten aç da değilim

İyi yemiyosundur belki de cok az yiyodun ve spor yapmiyodun belki kaslar gidiyodu simdi spora baslayinca arti gibi görünmüş olabilirsin spor sonrasi ne yiyosun bakalim

Bugun ve yarin meyve dışında sekerli bisey bisey yeme meyveni de aksama cok birakma bak nasil inecek kilon bende cok yoruldum dün bugun az is yapcam daha bayrama var yavas yavaş elim oyalansin yeter
Pekı cnm
Sekerlı hıcbırsey yemecegım

Az önce parkta yuruyus yptım 2000 adım
Hıc yoktan ıyıdır
Cumaya gıdecek ınsallah

Motıvasyon beklıyrz kaptan hatta azar
@ParteMoralll partecim fırça atsana bize lütfen

Çarşamba gunlerı kontrol yapalım
Sonra ıkı gun herkes ayagını denk alsın
Cuma bırıncı olalım

İyi yemiyosundur belki de cok az yiyodun ve spor yapmiyodun belki kaslar gidiyodu simdi spora baslayinca arti gibi görünmüş olabilirsin spor sonrasi ne yiyosun bakalim
Bencede kesın oyle
Kas agırlıgı artmıstır
Dıyetısyenlerın yaptıgı olcumler bu yuzden önemlı
Bnm arkadasta da olmuştu öyle
Yag yakmıs ama fazlaca kas almıştı:)

Bence mayadan öbür türlü daha yorgun duserdim enerjik olamazdimahahahha
Demi yaa en azindan insan o gün yicem diye tutuyo kendini eşim pazar günü izinli ben o gün kullanicam kacamak hakkimi
belki derim enerjiye ihtiyacım var benim öğğ ama çok övdün iştahım kbardı
evet mesela ben cuma günü yapıyorum onu keşkül yada kazandibi yiyorum bir hafta motive ediyor beni

sıkılıyorum çokk
kşke benimde sıkılcak vakit olsa yığınla işim var ve burda çene yapıyorum

kaç kg bugün ....
öğlen düzgün bişi ye spora başladın süt iç kefir iç bişiler bul ye yani olmaz öyle çerez ile

benimde keşke birazcık isim olsa belki zaman geçerdi aslında işim varda kartuş bitmiş onun gelmesini bekliyorum gelse

dur dur daha cumaya var artar martar bişi olur zaten reglim cumaya kadar biter herhalde o zaman yazcam :)

benimde keşke birazcık isim olsa belki zaman geçerdi aslında işim varda kartuş bitmiş onun gelmesini bekliyorum gelse
bende yazıcı çalıştırcam artık kaç sat sürer işim bilmiyorum

''Fitnessa yazildim hemen makarnaya karbonhidrat demeye basladim''

Ay
spora mı yazıldım
gelsin eksiler o zaman çok iyi yaptın aslında
kizlar ben cok stressli bi gün geciriyorum o yüzden giremiorum is cikisi girerim olurmu seviom sizi
bende buki den ses çıkmadı diyorsum ok kuzum görüşürüz akşam

dur dur daha cumaya var artar martar bişi olur zaten reglim cumaya kadar biter herhalde o zaman yazcam :)
bence artmasına iin vermezsin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…