- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #224.821
Kolay gelsin bukiskizlar ben cok stressli bi gün geciriyorum o yüzden giremiorum is cikisi girerim olurmu seviom sizi
Yaaaaaaaaaaaa kizlarr niye anlamadiniz kiiiiiiiiiHadi yaaa ay superkepekli makarna al kendine
Bende simdi anladimYaaaaaaaaaaaa kizlarr niye anlamadiniz kiiiiiiiii
Aksam salatana da tavuk yada kofte ekle tam protein gunu ossunyediklerimi yazayim
Sabah erkenden ise geldim kahvalti Burda ederim diye ama okadar yogunduki bisey yiyemedim tek su ictim Saat birbucuk gibi Kantine gittim ordada tavuk gögusu yedim izgara yaninda azbisey sos vardi bide pilav ama ben tabi pilavini almadim tek eti yedim ve minik bi kase karisik yesillik salatasi yani gayet hafif bi ögle yemegi oldu
Ara
bi protein yogurdu yedim nedense cok canim cekti yemekden sonra Tatli niyetine iyi geldi
aksamda salatayla gecistirmek istiyorum
Saka yapmışsınYaaaaaaaaaaaa kizlarr niye anlamadiniz kiiiiiiiii
Ne kadar da kasli zayif bi kaptanSupersin canimyuruyus yapilmis tatli da yenmiyo listeye super bi giris yapacaksin yarin aksam karbonhidrat da tüketmeyelim eksiler biriksin bakalim takim ici birinci kim olacak bence ben olacammmm ne kadar da mütevazı bi kaptan
Hee oyleyim cok sportif zayif fit bir kaptan
Hayır @Vanillav olcakHee oyleyim cok sportif zayif fit bir kaptanövün beni
Ben olacam birinci
Siz beni öldürceksinizSaka yapmışsınsadece bir sakaymis şahaaaaa
Bende simdi anladim
Cok iyiydi
Hayir bence bu hafta birinci @keptinn olacak
Izgara tavuklu salata yi
Aksam ne yesem ki
Izgara tavuklu salata yi
Aksam ne yesem ki
Marulum yohIzgara tavuklu salata yi
Aksam da protein ye dengelensin bence canim tavuklu salata yoğurt gibiBende oglen kabak yidim yine, bu kez Bulgurlu
Akşama karnıyarık var ben yiyemem. Patlıcan yasak
O yuzden kabak mı yıcem yıne
Yoksa kendıme salatamı yapayım
Bugun yulaf ezmesı aldım
Nasıl yıcem onu ben
Napmam lazım
Hıc bılmıyrm
spordan sonra olmuştu 2 3 haftadır çekiyorum ...gecmis olsun canim klimadan falanmi oldu acaba?
çok az yemiş olcaksın bugünde ama kilolar gitmiş olcakyediklerimi yazayim
Sabah erkenden ise geldim kahvalti Burda ederim diye ama okadar yogunduki bisey yiyemedim tek su ictim Saat birbucuk gibi Kantine gittim ordada tavuk gögusu yedim izgara yaninda azbisey sos vardi bide pilav ama ben tabi pilavini almadim tek eti yedim ve minik bi kase karisik yesillik salatasi yani gayet hafif bi ögle yemegi oldu
Ara
bi protein yogurdu yedim nedense cok canim cekti yemekden sonra Tatli niyetine iyi geldi
aksamda salatayla gecistirmek istiyorum
deneyim bakim öğğlemezsem iyiDene bi bak diger sabaha nasil dinc uyanicaksin yoksa bende icmezdim
Senin kaçamaklar benimkininn yaninda baya hafif kaliyi
valla süper olur yda kurabiye ile 250 ml içsen arada o da güzel olurAklima ne geldihani spor oncesi yulafli kurabiye yapiom ya onu içim fitle yapsam daha cok proteinli olar
Öğğğletiyo acikspordan sonra olmuştu 2 3 haftadır çekiyorum ...
çok az yemiş olcaksın bugünde ama kilolar gitmiş olcak
deneyim bakim öğğlemezsem iyi
valla süper olur yda kurabiye ile 250 ml içsen arada o da güzel olur
Zihiminan pehiii
Aksam ne yesem ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?