Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aynen önce ben kullanayım sonra misafir
Eşim ... izlemiş konusunda banlamış
Harbı bıldırım yapamasa buyuk sıkıntı
bn bdv ye bakmyorm artık çünkü başladm mı duramıyorm

dün de bir bucuk saat spor yaptım tartıya cıktım iyi iyi
ooowww demke 1.5 saattt

Ayy insallah cok guzel olacakkkkk
Kiz ne yedin yinetabiki ehmaaakk
kuymak

sağol gözüm

aynen öyle önce ben ben ben
bende kuymak istiyorum kim yapmıştı anneciğin mi ?
he anacıguuummm yapmış erkenden kalıp hiç huyuda değildr kahvaltı hazırlamak ama

Asıl senın acman lazim
Gorumce kaynana
Dugun oncesı bılmem ne
Konu ac yirmi bilezik istedim hakkim degilmi
işte o yüzden zaten beybi zaten psikolojim bozuk iyice bozamam :

yediklerimi yazayim
Sabah erkenden ise geldim kahvalti Burda ederim diye ama okadar yogunduki bisey yiyemedim tek su ictim Saat birbucuk gibi Kantine gittim ordada tavuk gögusu yedim izgara yaninda azbisey sos vardi bide pilav ama ben tabi pilavini almadim tek eti yedim ve minik bi kase karisik yesillik salatasi yani gayet hafif bi ögle yemegi oldu
Ara
bi protein yogurdu yedim nedense cok canim cekti yemekden sonra Tatli niyetine iyi geldi

aksamda salatayla gecistirmek istiyorum

Supersin canimyuruyus yapilmis tatli da yenmiyo listeye super bi giris yapacaksin yarin aksam karbonhidrat da tüketmeyelim eksiler biriksinbakalim takim ici birinci kim olacakbence ben olacammmmne kadar da mütevazı bi kaptan

belki derim enerjiye ihtiyacım var benim öğğ ama çok övdün iştahım kbardı
evet mesela ben cuma günü yapıyorum onu keşkül yada kazandibi yiyorum bir hafta motive ediyor beni
Dene bi bak diger sabaha nasil dinc uyanicaksin yoksa bende icmezdim
Senin kaçamaklar benimkininn yaninda baya hafif kaliyi

Aklima ne geldi hani spor oncesi yulafli kurabiye yapiom ya onu içim fitle yapsamdaha cok proteinli olar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…