Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

akşam hafifi yersin bişi olmaz anne yemekleri candır
öğlen de uzun zaman sonra hafif oldu corba 3 köfte yarım domates 1 dilim t.b. ekmeği ile yırttım ne eksk ne fazl d

kaburgalarıma yakı bandı yapıştırdım ağrı hafifledi umarım komple geçerde kurtulurum drye gitmekten
ya sen daha niye gitmednnnn doktoraaaaa

Yaaaaaaaaaaaa kizlarr niye anlamadiniz kiiiiiiiii
ahahah valla ben anladımdı ilk okudugumda
var öyle 2 gün spor yapıp sporcu gibi takılıp triplere girenler ,

Hayir bence bu hafta birinci kaptinn olacak sondan olma ihtimali daha yuksek
Ay yok daha baslamadim esim uyaniyo ise gidiyo gece geliyo alamadik daha pazartesi aliriz anca
kesinlikle katılıyorum ben 1. olcam ben bennnn

Nolmuski

köfte
hafif olmuş afiyet ola
bu ara çok izin aldım ve devam edecem diye almak istemedim cumartesi giderim belki

Ben acik temizlik yapacumm
bitmedi mi kız temizlik

tamam tatlim öyle yapim ozaman tavuk pisiririm icine atarim

gecmis olsun canim ya insallah gecer hemencik

evet aynen yarinda aynen böyle bozmassam insallah baya bi vermis olurum
inşallah canım...
bugün tartıldın mı kuzum

Yok kiz ben gımgım anca yaparim mutfak yeni bitti sayılır heryeri elden geciriyom vakit geciyo iyi oluyo dün cam kırılınca mutfaga devam edemedim heryeri süpürüp altini çekmekten
bende başlasam devamı gelecekte işte başlamak zor geliyor evet zaman iyi geçiyor temizlik ile

Yok kiz ben gımgım anca yaparim mutfak yeni bitti sayılır heryeri elden geciriyom vakit geciyo iyi oluyo dün cam kırılınca mutfaga devam edemedim heryeri süpürüp altini çekmekten
bende başlasam devamı gelecekte işte başlamak zor geliyor evet zaman iyi geçiyor temizlik ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…