- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #225.341
Bunuda aç karnına ve kıyafetsızmı olcuyoruzTamam ben de yazayım karşılaştıralım:) teşekkür ederim
Yemesin bu saatte canini cektirmesin senin deAy cok ıstedım ha. Eşim cips yıcek karşımda nolur yapma dedım dayanamıcam yemı yazık adama
Ha anladıımaynen sanırım karbonhidrat oranı da çok düşük yağ oranı da mükemmel Bişi
Benımde bacaklarım ıyıde gobek var fena bırde gogus bıraz. emzrıyorm dıye oda
Kızlar kim bankası Oray'ı kaçırdım ben
olurr mgrosa gidince alicammm yogurtlu yirimGel bizde yiyek kasik atak bir tabak tambugday maharnaya
Bunuda aç karnına ve kıyafetsızmı olcuyoruz
Aynen borekler pastalar cipsler benım gobuşteEvet yağ 0,5 karbonhidrat 5,4
Full protein
Aynen toto ve bacaklar idare eder de göbek işte
Eh kolay mı birikti o yağlar orada
Ne bankası
Evet yağ 0,5 karbonhidrat 5,4
Full protein
Aynen toto ve bacaklar idare eder de göbek işte
Eh kolay mı birikti o yağlar orada
Ne bankası
Yoksa senin mi gozun degdi bana o kadar az yemeye temizlige 120 dk spora bugun 300 gr arti ciktimHeleki spor yapamıyorsan her grama ihtiyacın oluyotabi senin öyle derdin yok tüm gün koşturuyorsun spor temizlik diye. Kıskanıyorum seni maşAllah takım arkadasima
Bilmem çok bilgim de yok öyle olsa daha iyi olur gibi ben aç ölçmemiştim de
Tamam öyle yapacağım :) pes etmeden devam edeceğim :)
Aslaaa canım benim nazarım degmezkine. Ben yaniii keşke bende yapabilsem bukadar diye düşündümYoksa senin mi gozun degdi bana o kadar az yemeye temizlige 120 dk spora bugun 300 gr arti ciktimsebebi sen msn söyle cabuk
Ayagin iyilessin sana da yapalim bi spor programi olar mi
Ustunde pismemis olan kalorisi yaziyo kuzum ona gore ayarlarsinKaç grama denk gelirki ortalama gram ile yiyorum herşeyi yakında hızımı alamayıp yemeğe koyduğum yağı bile gramlayacam
Sabah görücez bakalım lezzetini
Erkeklere karşı iyiymiş
Spor hesapta yoktu eşim zorla sahile indirdi aletler vardı orda takıldık yarım saat bu saate süt içmek istemedim .. çok üşengeç günündeyim bugün
Bencede cok da doyurucu diger makarnaya goreBen de çok severim tam buğday makarnayı
He kiz var valla geliyo da ağızaİçinde üzüm çekirdeği mi var desem saçma mı olur
Her gün yeni şeyler icat ediyorlar işte
Ölcüleri mi evet kuzum kiyafetsiz miden cok dolu olmasin yeterBunuda aç karnına ve kıyafetsızmı olcuyoruz
Aynen borekler pastalar cipsler benım gobuşte
Ziraatbanlandı yazacaktım
He kiz var valla geliyo da ağızaogutmusler cekirdegi zaar
Prof. KonustuBel olcusunde fark oluyo 1 cm o da miden dolu olmazsa fark olmuyo olculer de canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?