- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.653
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #225.301
Lilim nerde liliye yeni bi film buldum ama dram cok aglamakli bisii
Ali ve Nino FULLHDFILMIZLESENE sitesinden izledim @lilipit
daha iyi canım artık zorluyorum basmak için acıyor ama yapicak birsey yok
malesef canım
InsAllah ben tartilmadim. Zaten bende gün içinde ve sabah farkediyo her gramın hesabını yapmalıyım
Sabah
1 yumurta
Domates salatalık
4 dilim karışık peynır
Bır dılım tb ekmek
Bır tatlı kaşığı reçel
Ara
Bir avuç uzum
Ogle
Bır tabak kofteli patlıcan
Bir dilım ekmek
Akşam
Bol yeşillikli yogurt salatası
Bır dılım ekmek
Bır domates
Bır dılım peynır
Sabah
1 yumurta
Domates salatalık
4 dilim karışık peynır
Bır dılım tb ekmek
Bır tatlı kaşığı reçel
Ara
Bir avuç uzum
Ogle
Bır tabak kofteli patlıcan
Bir dilım ekmek
Akşam
Bol yeşillikli yogurt salatası
Bır dılım ekmek
Bır domates
Bır dılım peynır
Cunki kaynanam aradı topuklu giyecekmişimYa sen çılgın mısın kızım neden zorluyorsun
Cunki kaynanam aradı topuklu giyecekmişimzaten banu alkan gibi parmak ucunda yürüyorum topuklu uyar bana
1 saat spor yaptin ve bu kadar yidinTokat manyağı olduk ama haklısınız bugün çok berbattı
Az gitsin yağdan gitsin kuzum toparlayacak biz menüleri
Umarım güzeldir güzelse hafta sonları makarna günleri olcak
1 saat spor yaptım bugün az yedim ama olsundu.iyi geldi
Bende icimde tutamam lafı dümdük söylerim
Sen niye böyle oldun kız canavar mi çıktı içinden
Yapıştır güzel uydu
Yağdan gitsin ya az.az verdim ama belli şekilde hissediyorum yağdan gitti çoğu
Keten ve yulaf atarım içine
1 saat spor yaptin ve bu kadar yidinartik daha fazla konusmicim arada olur canin istemez ama cogu zaman guzel ossun menuler guzel gidalarla dolsun
Ben cok sevdim valla tambugday makarnayi
Saol canım suan ıyıyım çok açlık hissetmiyorum yarın nolcek bakemYa sen çılgın mısın kızım neden zorluyorsun
Akşamı hafif geçirdiğin için çok güzel toparlamış çok güzel bence
Yarin karbonhidrati az tuket dengele canimYa valla teyzemgil dayımgil derken böyle oldu ya çok pişmanım
Saol canım suan ıyıyım çok açlık hissetmiyorum yarın nolcek bakem
Bizim marketlerde hic denk gelmemistim kuzum tambugday makarnaya uzum cekirdekli yiyodum bu ay erzak alışverişinde görünce aldim hemenHiç yemedi miydin ben yiyorum arada
Ay cok ıstedım ha. Eşim cips yıcek karşımda nolur yapma dedım dayanamıcam yemı yazık adama1 saat spor yaptin ve bu kadar yidinartik daha fazla konusmicim arada olur canin istemez ama cogu zaman guzel ossun menuler guzel gidalarla dolsun
Yaa ahahahhahahahKeyfim yerinde gideyim kahve yapayım bari oh artık başkaları düşünsün
Hemen nasıl değişti bak modum yalnız ahahaha neşeli pirinç patlağı oldum
Arnavut onlar biyerinide yirtsan giyeceksinPeki senin kaynanan çılgın mı canım
Bileği zedelenmiş insana topuklu giydirmek ne ya
Evwt aynen boylarımız farklı ama senın olçulerın gayet ıyı sankı bana gore spor yaptgın ıçinAa biz seninle aynı kilodaymışız neredeyse
Gel bizde yiyek kasik atak bir tabak tambugday maharnayaBirak yaaa
Yarin karbonhidrati az tuket dengele canimozellikle aksam karbonhidrat cok alma yarin
Evwt aynen boylarımız farklı ama senın olçulerın gayet ıyı sankı bana gore spor yaptgın ıçin
Kaç grama denk gelirki ortalama gram ile yiyorum herşeyi yakında hızımı alamayıp yemeğe koyduğum yağı bile gramlayacamValla tam bugday da ossa uzum cekirdekli de ossa doya doya yiyemenben 3 kasik en fazla sende 3 kasik yiciksin
O kepekli mi bilmiyorum ama hos bi tadi var rengi koyu baya sevdim ben
Sabah görücez bakalım lezzetiniNasıl oldu ya kıyamam çok acıyor mu
Ya ben ayran çok severim de ayran çorbasını falan da çok severim sanki yapabilirim gibi geldi bana çok zorladı mı yani seni açlık bakımından
Benim zaten içimde canavar var ama erkeklere karşı o
Hayır ben sinir oluyorum ne demek ignore etmek
Sen kimsin
Yulaflı çok güzel oluyor he bir de o yulaflar bak su ile şişiyor midede enfes
Yazmış upuzun upuzun yazmış zaten ay özür dilemiş falan ama neyse iyi olduğumu bilmesi yetermiş he gülüm he biz de yedik dramlara bak
Yarın falan yazarım artık beklesin cevabımı banane
Spor hesapta yoktu eşim zorla sahile indirdi aletler vardı orda takıldık yarım saat bu saate süt içmek istemedim .. çok üşengeç günündeyim bugün1 saat spor yaptin ve bu kadar yidinartik daha fazla konusmicim arada olur canin istemez ama cogu zaman guzel ossun menuler guzel gidalarla dolsun
Bizim marketlerde hic denk gelmemistim kuzum tambugday makarnaya uzum cekirdekli yiyodum bu ay erzak alışverişinde görünce aldim hemen
Arnavut onlar biyerinide yirtsan giyeceksinozamana düzelir diye umuyorum canım. Düzelmezse rapor alırım hem tatil yaparım hem nisan hemde geldiğimde birkaç hafta evde kalırım ama ben yavaş yavaş sıkılmaya başladım bukadar evde kaldığını hatırlamıyorum bari araba sürebilsem gezerdim az (
Evwt aynen boylarımız farklı ama senın olçulerın gayet ıyı sankı bana gore spor yaptgın ıçin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?