Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ya sen çılgın mısın kızım neden zorluyorsun

Akşamı hafif geçirdiğin için çok güzel toparlamış çok güzel bence

Menün çok iyi olmuş Can'ım

1 saat spor yaptin ve bu kadar yidin artik daha fazla konusmicim arada olur canin istemez ama cogu zaman guzel ossun menuler guzel gidalarla dolsun
Ben cok sevdim valla tambugday makarnayi

1 saat spor yaptin ve bu kadar yidin artik daha fazla konusmicim arada olur canin istemez ama cogu zaman guzel ossun menuler guzel gidalarla dolsun
Ay cok ıstedım ha. Eşim cips yıcek karşımda nolur yapma dedım dayanamıcam yemı yazık adama

Peki senin kaynanan çılgın mı canım

Bileği zedelenmiş insana topuklu giydirmek ne ya
Arnavut onlar biyerinide yirtsan giyeceksin ozamana düzelir diye umuyorum canım. Düzelmezse rapor alırım hem tatil yaparım hem nisan hemde geldiğimde birkaç hafta evde kalırım ama ben yavaş yavaş sıkılmaya başladım bukadar evde kaldığını hatırlamıyorum bari araba sürebilsem gezerdim az (

Valla tam bugday da ossa uzum cekirdekli de ossa doya doya yiyemen ben 3 kasik en fazla sende 3 kasik yiciksin
O kepekli mi bilmiyorum ama hos bi tadi var rengi koyu baya sevdim ben
Kaç grama denk gelirki ortalama gram ile yiyorum herşeyi yakında hızımı alamayıp yemeğe koyduğum yağı bile gramlayacam

Sabah görücez bakalım lezzetini
Erkeklere karşı iyiymiş

Spor hesapta yoktu eşim zorla sahile indirdi aletler vardı orda takıldık yarım saat bu saate süt içmek istemedim .. çok üşengeç günündeyim bugün

Bizim marketlerde hic denk gelmemistim kuzum tambugday makarnaya uzum cekirdekli yiyodum bu ay erzak alışverişinde görünce aldim hemen

Üzüm çekirdekli ne ki

Yani nişana kadar geçer de şu aralar giyme demek istedim
Araba falan da sürme boşver acır bir şey olur refleksle bir şey yaparsın yat dinlen biliyorum çok sıkıcı insan ev içinde bari tur atsam moduna geçiyor

Evwt aynen boylarımız farklı ama senın olçulerın gayet ıyı sankı bana gore spor yaptgın ıçin

Evet kiloya göre sıkıyım aslında ama o düz göbekten istiyorum ben de işte hayaller hayatlar
Ama kendimi artık kötü, çirkin hissetmiyorum normal vücutlu biri gibi hissediyorum fit değil ama normal kıyafet giyerken de utanmıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…