- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #225.321
Uye takim icinde yeni oldugu icin bilememis ve yazmis bende gerekli açıklamayı yaptım ama sizi etiketlemis bulundu kusura bakmayın. SevgilerÜyelik haklarında kısıtlama yönetimsel bir karar olup, forum kurallarına uyulmadığı için üyeye verilen bir ihtardır.
Kısıtlama süresi bittiğinde kaldırılır. Arada kaldırma diye bir durum olamaz.
Üye bildirim yapmadı, şeklinde not düşersiniz etap bildirim listenize.
İyi akşamlar, kolaylıklar dilerim.
Kaç grama denk gelirki ortalama gram ile yiyorum herşeyi yakında hızımı alamayıp yemeğe koyduğum yağı bile gramlayacam
Sabah görücez bakalım lezzetini
Erkeklere karşı iyiymiş
Spor hesapta yoktu eşim zorla sahile indirdi aletler vardı orda takıldık yarım saat bu saate süt içmek istemedim .. çok üşengeç günündeyim bugün
Ben de çok severim tam buğday makarnayıBizim marketlerde hic denk gelmemistim kuzum tambugday makarnaya uzum cekirdekli yiyodum bu ay erzak alışverişinde görünce aldim hemen
Üzüm çekirdekli ne ki
Yani nişana kadar geçer de şu aralar giyme demek istedim
Araba falan da sürme boşver acır bir şey olur refleksle bir şey yaparsın yat dinlen biliyorum çok sıkıcı insan ev içinde bari tur atsam moduna geçiyor
Evet kiloya göre sıkıyım aslında ama o düz göbekten istiyorum ben de işte hayaller hayatlar
Ama kendimi artık kötü, çirkin hissetmiyorum normal vücutlu biri gibi hissediyorum fit değil ama normal kıyafet giyerken de utanmıyorum artık
Aynen canım ama insan alışkın olmayinca. Calisincada keşke tüm gün yatabilsem diyorum. Neyse geçsinde sıkılıyım yapicak birsey yokYani nişana kadar geçer de şu aralar giyme demek istedim
Araba falan da sürme boşver acır bir şey olur refleksle bir şey yaparsın yat dinlen biliyorum çok sıkıcı insan ev içinde bari tur atsam moduna geçiyor
Fit sütü denedim dün canım çok beğendim tavsiyen için teşekkür ederim bildiğimiz kakaolu süt gibi tadı :)
Aynen canım ama insan alışkın olmayinca. Calisincada keşke tüm gün yatabilsem diyorum. Neyse geçsinde sıkılıyım yapicak birsey yok
Dimi vanilyalısı da öyle güzel onun sistemde açık bulduk
Olmaz tabıkı olceyım tekrar yazarım guncel olsunSeninle kilo ve boylar yakın ölçülerini Bi yazabilir misin sorun olmazsa eğer :)
Afiyet olsun canim aksam yetersiz olmus geri kalan guzelSabah
1 yumurta
Domates salatalık
4 dilim karışık peynır
Bır dılım tb ekmek
Bır tatlı kaşığı reçel
Ara
Bir avuç uzum
Ogle
Bır tabak kofteli patlıcan
Bir dilım ekmek
Akşam
Bol yeşillikli yogurt salatası
Bır dılım ekmek
Bır domates
Bır dılım peynır
Sistemde açık bulduk derken pek anlamadımvanilyalısını da denerim tek kötü yanı birazcık pahalı olması
Olmaz tabıkı olceyım tekrar yazarım guncel olsun
Evet Allah kimseyi elinden ayağından etmesin gerçektenGeçince insan eline ayağına şükrediyor bir süre açıkçası
Lilim nerde liliye yeni bi film buldum ama dram cok aglamakli bisii
Ali ve Nino FULLHDFILMIZLESENE sitesinden izledim @lilipit
daha iyi canım artık zorluyorum basmak için acıyor ama yapicak birsey yok
malesef canım
InsAllah ben tartilmadim. Zaten bende gün içinde ve sabah farkediyo her gramın hesabını yapmalıyım
Yani sentetik çikolatalı süt gibi düşün işte tadı falan aynı ama zararlı değil
Şey gibi etsiz et yiyen veganlar var ya
Benımde bacaklarım ıyıde gobek var fena bırde gogus bıraz. emzrıyorm dıye odaÜzüm çekirdekli ne ki
Yani nişana kadar geçer de şu aralar giyme demek istedim
Evet kiloya göre sıkıyım aslında ama o düz göbekten istiyorum ben de işte hayaller hayatlar
Ama kendimi artık kötü, çirkin hissetmiyorum normal vücutlu biri gibi hissediyorum fit değil ama normal kıyafet giyerken de utanmıyorum artık
Heleki spor yapamıyorsan her grama ihtiyacın oluyoTabiki 100 100 gr dir dimi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?