Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SchonerDuft bugun bezi tamamen bi cikariym dedim sabah cikardm lazimligi odada bos yere koydum daha once hix yapmadi oraya diye. Sonra surekli soruyodum bayaaaaa uzun sure yapmadi psikoljk oldugunu dusunuyorum tuttu bence bez yok diye. Sonra oturdu kendiliginden yapti alkis kiyamet hahahahahaha
Sonra ben yikadm lazinligi ama banyoda biraktm. Aradan 1 2 saat gecti ben yoktum odada benim kiz gidemeden yarida saliverdi :
Ay cocuguma nazar ettim aklima geldi sana cis kaka anlatmak istedim hahaahahah

Supersin yaa
Tebrikler
Cok sevdim menunu

SekerPancarii yarin cuma listeyi hazirlamissin ama son konusmayi yapmadik. Belki uygun gormedigimiz vardir ne diye paylastin tepemdeler sinirler kenara gel dayagi hakettin artk
Ayy bos vaktim varkene hazirladimdi yarı kaptan söyle bene var mi bi pürüz ama şooo kösede soyle herkesler duymasin

Kiz saka yapiyom baya uzun sürdü kiz dimi biran ince iyilessin artik hee 5 partisi yaparik hep berabercenek

Peynir yedigin icin aksamda guzel olmus bence

Aynennn ogrenicek insallh
Aksam uyumuyomusun sen dedim sen yatsana anne dedi yeni basliyo konusmya isine gelince ben sok cumleler
Ne güzel oluyorlar ilk konuşmaya başladıklarında dimiii benim yegenimde yeni yeni konuşmaya başladı 2 buçuk yaşında ama kurduğu cümleler komedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…