Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay pek severim yatak keyfiniiii hafta sonu bana ellemiyo kimse artık bagiriyorm seslendiklerinde done done yatiyom keyif yapiyom
Ayy evet yaa en sevdigimmm ben birde ustkattayim. Kardeşimi aradım bana mcdonaldsden birsey getirsin diye. Akşama kadar inmedim. Babam cıktı geldi açlıktan gebericeksin gelsene diyo ahahahahh

Ayy evet yaa en sevdigimmm ben birde ustkattayim. Kardeşimi aradım bana mcdonaldsden birsey getirsin diye. Akşama kadar inmedim. Babam cıktı geldi açlıktan gebericeksin gelsene diyo ahahahahh
Ne yedin sen bugün ne getirdi kardesin
Ay uyku daha tatlı ne yemeği ben bi kere akşam 5 e kadar yattiydim sonra akşam yemeği yediydim ertesi gün tansiyon yerlerde revirden topladiydilar

Ne yedin sen bugün ne getirdi kardesin
Ay uyku daha tatlı ne yemeği ben bi kere akşam 5 e kadar yattiydim sonra akşam yemeği yediydim ertesi gün tansiyon yerlerde revirden topladiydilar
Yatak keyfi baska yaaa. Ben kitaplarla tablet telefonla yuvarlaniyorum aksama kadar Bende diyette tansyon düşüyo bende yataklara düşüyorum ahahah yerken öyle değil ama bomba gibiyim yok kız bugün değil eskide dombili zamanlarımda mcdonalds

Hee konustuyduk hatirladim kiz inecez tabiii 5 ler partisine almam seni yoosaa
Önce bi 6 görsekte ayyy nişanımda kaç kilo olucam acabaaaa çok merak ediommm bu gidisle 68 falan olucam galiba ama oda iyi en son turkiyedeyken 76 kusur kiloydum 8 kilo 8 kilodur tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…