- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.653
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #225.761
Zor oldu ama olduikisinede cevap hem sabah hemde ictigim su bugün tembellik ettim kalkamadım yatakta yuvarlandım canım ondan öyle olduydu :/
Yatakta yuvarlandiydimda kalkamadıydımcola light ama geçen beni korkuttun aynı normal colaymış gibi
Sen benim yeni gülüş tarzimi duydun mu dur siftahı yapip gülücimmmmgahgahgahgahgahgahhhhhhh sevindirik gülüşü okusan anlardin aslinda bilmem anladin mi
Demi kiz arkadas ortaminda zayifliyomusuz gibi cok keyifli oluyo bizim takimimiz cokkk guzel
İşte bizimde sirrimiz olurKız yogurt yeyıp duruom zzatı.dun bı yazı okudum fransız kadınlarının ıncelık sırrı yogurt ımış
He tmYatak keyfi baska yaaa. Ben kitaplarla tablet telefonla yuvarlaniyorum aksama kadarBende diyette tansyon düşüyo bende yataklara düşüyorum ahahah yerken öyle değil ama bomba gibiyim yok kız bugün değil eskide dombili zamanlarımda mcdonalds
İşte böyle gulersem tam olurGahgahgahgahgaaaaaaaaaaaaaaahhhhh
Üst bacağım kalın geldi bugün ya onu inceltmem gerekli yağ deposu resmenAyy simdi kac oldu bakalim ölçünce yaz bize hemenbaya inceldin çünkü
Kaç km yürüdük bilmiyorum yeni duş aldım çıktım iç bacaklarım ağrıyor aletler ile spor yaptıktan sonra surdan şuraya koş dedi bukinin taktiği denedim sen koşarsan bende koşarım dedim oda koştuİnsan yine de bir arada kalmışlık yaşıyor
Orada burası, burada orası özleniyor gibi garip bir his
Artık barbie bebekler gibi olmuşsun daha ne
Sonra seni taşıyacak mıymış her yere kucağında
Öyle böyle bir acısı yok en azından sadece 1 km ile falan başla ve mutlaka ısınma turu ve hareketleri yapın
Ciddi diyorum insan lanet ediyor
Yaşasın 14. takım sonunda başardık kızlar
Tebrik ederim kuzumŞimdi fark ettim ki geldiğimdir 13 kilo vermiş oldum bugün, mutlu oldum
Üst bacağım kalın geldi bugün ya onu inceltmem gerekli yağ deposu resmen
Kaç km yürüdük bilmiyorum yeni duş aldım çıktım iç bacaklarım ağrıyor aletler ile spor yaptıktan sonra surdan şuraya koş dedi bukinin taktiği denedim sen koşarsan bende koşarım dedim oda koştuiyi geldi ama iki gündür spor ..
Tebrik ederim kuzum
NaaabıyonnHeğğ?
Ne kadar koştunuz peki
Yani en azından görülebilir mesafede koşmuşsun
Ağrı hissedersen hemen dur ve dinlen bir kaç gün
Naaabıyonn
Gördüm ki zayiflamissinNormal kilodaki kızlar gibi takılıyorum
Sen napıyorsun
En iyisi bedavası varken heleCdsine hic para verme tenezzülünde bulunmadim bennetten izledim indirmedim bile o derece
Gördüm ki zayiflamissin
Bende kilo almaya devambiri benim agzimi diksin
Ee o yatağı paylaşacaksınHe tmytmk güzeldir bide çift kişilik yataklara gecebileydik hayirlisiylan
sen zaten benim pörtlek gözlü uykutulumumsunBen akşamüzeri de uyuyorum
Tembelliği bana soracaksınız en çok
Söylersem gülersin kuzum ne kadar koştuğumu 15 metre mesafede git gel yaptıkHeğğ?
Ne kadar koştunuz peki
Yani en azından görülebilir mesafede koşmuşsun
Ağrı hissedersen hemen dur ve dinlen bir kaç gün
Ee o yatağı paylaşacaksınben öyle rahat edemem kendi yatagimi ararım valla
sen zaten benim pörtlek gözlü uykutulumumsunahahah
Söylersem gülersin kuzum ne kadar koştuğumu 15 metre mesafede git gel yaptıkçok yürüdük ama ya yarında gidecekmişiz
Kızlar menü paylaşımı yapıyorum
Sabah:bir haşlanmış yumurta biraz peynir bir domates iki köz biber bir salatalık
Öğle aslında bugün ayran detoksuna devam edecek tim kociş bozdu akşam yemeğine kadar ayran detoksu içtim akşam bi telefon dışarıda yiyelim diye
Akşam;bir buçuk ızgara alabalık domates salatası iki acı köz biber biraz yogurt
Sonra kayınvalideme uğradık bir armut biraz kavun yedim
Boyasız benimkilerde ufakNe güzel de iltifat ediyorsun ilk defa biri gözlerime büyük dedi mutluyumAma o kocaman göz kaleminden öttürü bence keşke hep büyük olsa ya ben çok severim büyük göz
Ayran da yeşil mercimek felan vardı ya alıyordum ordan biraz proteinİyi olmuş bence boğazından protein geçmiş
Boyasız benimkilerde ufakeyeliner çek sen herzamanki gibi pörtlek ol
Ayran da yeşil mercimek felan vardı ya alıyordum ordan biraz protein
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?