Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende kafa dinliyorum prenses ikinci gununde 1 vukuatli sen alistirdinmi
Cnm cok zorlu bir surecti
27 aylik basladik
Uc ayda oturmaya basladi diyebilirim
Ilk etapta bezinin olmadigini, cisi gelince tutmasinu ogrendi. Onceden bez varmis gibi nerdeyse orda cis yapiyordu.
Sonra biz takip edip tuvalete goturduk. Cisi var ama cisim var demiyor. Hani diyorda oylesine. Ikisini eslestirmedi. Diyelim iki saat goturmedin. Tutuyor tutuyor. Dayanamayinca birakiyordu oldugu yerde.
Simdi de gece kaciriyor. Kaldirmam lazim. Onuda kestiremiyrm. Cis yaptirip yatiriyrm. Bi saate alarm kuruyrm. Bakiyrm ki yapmis
Bnm oglum cok su icer. Ondan mahvoluyurz

Kizlar kolay ogrenir diyorlar. Insallah hemen ogrenir, yormaz seni
Carsaf yikamaktan, surekli kiyafet degistirip oglumu yikamaktan yildim valla
Bezden kurtuldugu icin mutluyum :)

Ooo baya uzun surmus nette 15 20 gun gordum. Ben kizima sozlu olarak surekli soyluyodm ama bezliydi bu ikinci gundu. Aslinda oraya yapmasi gerektiginin farkinda ama bugun oyun oynarken oturuodu bi anda tuttu demekki saldi ki surekmi soruyormm benim kiz nisan sonu dogdu.
Yani cokta kasmamak lazm elbet ogrenecek yaptiginda hic bir sekilde tepki vermem anlatirim bak oraya yapilmasi gerekiyo diye ogrenir elbette bakalm kac gun surecek

Nette sey falan yaziyor, beze gule gule dedik. 3 gunde ogrendi falan. Yok oyle bir dunya
Inanmiyrm ben :)
Cisin var mi diye sormamak gerekiyor
Strese sokuyormus onlari
Ben bi ay kendimi egittim bu konuda
Ne var ne yok okudum. Pedagogla yazistim falan. :)
Tuvalet egitim donemi cok onemli
O donemde yapilan bir hatali uygulama cocugun gelecekteki davranisini etkileyebiliyor

Anaokuku rehberlik ogretmeni arkadasim yapilan arastirmalara gore tuvalet egitiminde asiri titiz davranan annelerin cocuklarinij cimri oldugunu ortaya koymus
Sakin dokunma. Elleme. Falan gibilerinden

Rahat olmak lazim
Bi yazida diyordu ki, kimse altina yapmiyor. Once bunu bilerek baslayin. Yani ogrenecek mutlaka :)

Bu arada cnm tam oturmasi uc ay
Iki hafattada baya gelisme kayeder
Tamamende ogrenebilir
Cok guzek donemde baslamssin egitmeye bence

Sonda soyledigin seyle ilerliyorm zaten elbet ogrenecekkk. :) cabuk ogrenmesini isterim ama bunaltmam. Ben aralik gecince tuttugunu dusundugumden cisin geldimi annecim oraya oturman gerekiyo diyorum tamam anne diyo. Hatirlatmak istiyorum aslinda salmasin diye degil de tutmasin diye akisina biraktimm bakalim no panik

Bu arada cnm tam oturmasi uc ay
Iki hafattada baya gelisme kayeder
Tamamende ogrenebilir
Cok guzek donemde baslamssin egitmeye bence
Daha erken soruyolardi basladnmi diye hayir diyodum acelem mi var sanki bide kizimi hazir hissetmedim sanki. Tatile gittmistik o arada bocalamasin diye atladim direk simdi yeni basladik bakalim. Surec cocuktan cocuga degisir bencede.

Ayy yerim siziii güzel anneler sohbet ne güzel

Bende netde çeyiz için nişanlıma pijama bakiyom ahahhah

Polo al polo ben Pierre Cardin baktm ama pnunkiler saçma polo hem genç işi hemde kaliteli ama sizin orda nasıldır bilmem tabi
Polo ne giz markanın adımı polo. Pierre cardin ben sevmiyorum ya. Kızlar bu pijama satenmi olucak o ne öyle kârı gibi ben sevmedim başka alamamalı çeyiz açık olacak Ya demesinler bu ne

Polo ne giz markanın adımı polo. Pierre cardin ben sevmiyorum ya. Kızlar bu pijama satenmi olucak o ne öyle kârı gibi ben sevmedim başka alamamalı çeyiz açık olacak Ya demesinler bu ne
Hayir ya ne sateni pijama satan kaliteli bir markadan al olsun bitsin ne sateni allasen

Yok kuzu onlar kullanilmiyomus zaten giyebilecegi bişey al. polo nasıl duymazsn aaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…