Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Arnavutlar ne bohcada yapiyooo hey gidiii nasıl yetisirsin onlara bilmem

Aman boşver zaten kız tarafısin sen çok yapman gerek yok erkeğe dön atlet gömlek gidiyo işte başka ne var
Hee sen öyle san kapalı bohca olmicakmis. Misafirler gelicekti gorucekmisler bende dedim evleneceğim adamın donlarını kimseye göstermem kaynanamda guluyo dicek bu piyangodanmı çıktı

İyi geceler canlar bugün biraz rahatsızım kendimi çok halsiz hissediyorum menüm sabah kahvaltım 1tanr simit 1bardak meyve suyu öglen 2kaşık makarna salatası 1dilim kek akşam 2kaşık makarna salatası 1bardak meyve suyu bi avuç kuru dut günü bitirdim bugün hiç yemek yiyemedim atak üstü atıştırdım sadece hiç saglıklı beslenemedim

Hee sen öyle san kapalı bohca olmicakmis. Misafirler gelicekti gorucekmisler bende dedim evleneceğim adamın donlarını kimseye göstermem kaynanamda guluyo dicek bu piyangodanmı çıktı
Aaa o nasıl olyoms öyle amca dayı herkes mi gorcekk ilk defa duydum bende göstermem
Bn Çeyiz Serme de bile geceliklerii falan kaldircm ortaliktn

Ay evet ya çok kötü olmuş menu geçmiş olsun bu arada kuzum

Bn Çeyiz Serme de bile geceliklerii falan kaldircm ortaliktn
Allaha şükür benim o derdim olmicak ben kaynanamın bohcasinida açık bırakıcam iç çamaşırlarını koyucam en öne ahahha

Iyigeceler canım çok geçmiş olsun

3 5 tane az degilmi canim az daha alaydin ben 2 tane alicam yeter onun çok var zaten anasının evinde markalı markali
Ben 1 tane vakko gomlek ve ipek kravat koymustum :)
Kol dugmesi almistim
Kemal tancadan deri ev terligi ama bildigin ayakkabi gibi cok siktir
Clinique erkek bakim urunleri
Pijama seti markasini animsayamadim tam neyir mi ne oyle bisey ama cok guzeller. Esim
Severk kullaniyor.

Ic camasiri pierre cardin idi
Fransiz bi marka after shave parfum birde armani parfum almistim.
Kuka tesbih
Aklima gelenler bunlar :)

Kendime terimugler aillen parfum. Lancome ve clinique makyaj malzemeleri, ipekyoldan kiyafetler, miss clairedan ic camasir saten gecelik sabahlik vs aldirmistim. (Esimle aldik ben sectim)

Bohcadaki herseyi kullandik. Hepsi guzeldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…