- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #225.861
Arnavutlar ne bohcada yapiyooo hey gidiii nasıl yetisirsin onlara bilmemBen kıydım vallabana ne gelicek kestiremediğim için iyilerinden almaya çalışıyorum birde bizimkiler seviyor gosterisi. Anneme söyledim diorki senin herşeyin var zahmet etmesinler onlarda almasın bende almıyım ahahah
Ahahahah ahahahahHemen ayse diye profil acsin takıma gelsin dugune kadar medium yapalım onu yine ahahahahaj
Korkuyom yetisemicemArnavutlar ne bohcada yapiyooo hey gidiii nasıl yetisirsin onlara bilmem
Keşke atmıyaydılarAma bak sizinkilerin adetinde aliniyosa illa bilemicem orasini
Aman boşver zaten kız tarafısin sen çok yapman gerek yok erkeğe dön atlet gömlek gidiyo işte başka ne varKorkuyom yetisemicemahaha
Hee sen öyle sanAman boşver zaten kız tarafısin sen çok yapman gerek yok erkeğe dön atlet gömlek gidiyo işte başka ne var
Aaa o nasıl olyoms öyle amca dayı herkes mi gorcekk ilk defa duydum bende göstermemHee sen öyle sankapalı bohca olmicakmis. Misafirler gelicekti gorucekmisler bende dedim evleneceğim adamın donlarını kimseye göstermem kaynanamda guluyo dicek bu piyangodanmı çıktı
Ay evet ya çok kötü olmuş menu geçmiş olsun bu arada kuzumİyi geceler canlar bugün biraz rahatsızım kendimi çok halsiz hissediyorum menüm sabah kahvaltım 1tanr simit 1bardak meyve suyu öglen 2kaşık makarna salatası 1dilim kek akşam 2kaşık makarna salatası 1bardak meyve suyu bi avuç kuru dut günü bitirdim bugün hiç yemek yiyemedim atak üstü atıştırdım sadece hiç saglıklı beslenemedim
Allaha şükür benim o derdim olmicak
Bn Çeyiz Serme de bile geceliklerii falan kaldircm ortaliktn
Iyigeceler canım çok geçmiş olsunİyi geceler canlar bugün biraz rahatsızım kendimi çok halsiz hissediyorum menüm sabah kahvaltım 1tanr simit 1bardak meyve suyu öglen 2kaşık makarna salatası 1dilim kek akşam 2kaşık makarna salatası 1bardak meyve suyu bi avuç kuru dut günü bitirdim bugün hiç yemek yiyemedim atak üstü atıştırdım sadece hiç saglıklı beslenemedim
Sizde nisanlandigiz mekanaHee sen öyle sankapalı bohca olmicakmis. Misafirler gelicekti gorucekmisler bende dedim evleneceğim adamın donlarını kimseye göstermem kaynanamda guluyo dicek bu piyangodanmı çıktı
Aynen canım ne alakaysa çok gösterişli seviyorlar bende hiç öyle değilim sade olsun herşeyim istiyorumSizde nisanlandigiz mekana
koyuyolar dimi burda oyle
Evet oyuzden dis susunu iyi yapman lazimAynen canım ne alakaysa çok gösterişli seviyorlar bende hiç öyle değilim sade olsun herşeyim istiyorumsu nisan bitsin baska birsey istemiyorum vallahi
Evet içeri girdiklerinde havai fişekler falan yaptiricamEvet oyuzden dis susunu iyi yapman lazim
Onlar icin oyle :S
Hadi bakalimDaha erken soruyolardi basladnmi diye hayir diyodum acelem mi var sanki bide kizimi hazir hissetmedim sanki. Tatile gittmistik o arada bocalamasin diye atladim direk simdi yeni basladik bakalim. Surec cocuktan cocuga degisir bencede.
Ooo :)Ayy yerim siziii güzel anneler sohbet ne güzel
Bende netde çeyiz için nişanlıma pijama bakiyom ahahhah
Dagi olabilir cnnmPolo ne gizmarkanın adımı polo. Pierre cardin ben sevmiyorum ya. Kızlar bu pijama satenmi olucak o ne öyle kârı gibi ben sevmedim başka alamamalı çeyiz açık olacak Ya demesinler bu ne
Ben 1 tane vakko gomlek ve ipek kravat koymustum :)3 5 tane az degilmi canim az daha alaydinben 2 tane alicam yeter onun çok var zaten anasının evinde markalı markali
Ay ne sacma uygulamalar ya:)Hee sen öyle sankapalı bohca olmicakmis. Misafirler gelicekti gorucekmisler bende dedim evleneceğim adamın donlarını kimseye göstermem kaynanamda guluyo dicek bu piyangodanmı çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?