- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #225.841
Ya kızlar burda çok zor damat setleri oluyor turkiyede burda oda yok turkiyede zamanımda yok ugrasamam valla ben o markayi bulurum burdan yada netden alip bizimkilere yollatirim türkiyedeHayir ya ne satenipijama satan kaliteli bir markadan al olsun bitsin ne sateni allasen
Ceyiz duzen gelinlerin ilk tercihi amaŞu pierden tiksindigim kadar hix bir markadan tiksinmedm
He ogreniyok bişeylerHulooooooooooooh
Sen benden biseyler kapmaya basladin sanki
Kendimi de araya skstriverdim
Kız u.s. polo diyeydinya anlamadımYok kuzu onlar kullanilmiyomus zaten giyebilecegi bişey al. polo nasıl duymazsn aaa
Set derken nasil? Ben aldigimda bir sortlu pijama takimi birde normal pijama takimi aldim. Satenle ne isi olur esiminYa kızlar burda çok zor damat setleri oluyor turkiyede burda oda yok turkiyede zamanımda yok ugrasamam valla ben o markayi bulurum burdan yada netden alip bizimkilere yollatirim türkiyedecoo eksigim vaaaar
365 gün indirimdeŞu pierden tiksindigim kadar hix bir markadan tiksinmedm
BencedeHe ogreniyok bişeylero da gitsin başka yere ben bi tek ablami goturcem yanimda
Ay ne bilim kısa geldi polo yazmasıKız u.s. polo diyeydinya anlamadım
Hic tarzim degil365 gün indirimde
Bizim buralarda o polodur canisiKız u.s. polo diyeydinya anlamadım
Yaa böyle şeyler var donlu atletli pijamali süslemişler birdeSet derken nasil? Ben aldigimda bir sortlu pijama takimi birde normal pijama takimi aldim. Satenle ne isi olur esimindusunemedm bi an
Ben gömlek aldım ceyize ordan 3 5 tane yalan yohhhHic tarzim degil
He polo didin mi anlar herkeslerBizim buralarda o polodur canisi
Cahilligin gozu kor olsunBizim buralarda o polodur canisi
3 5 tane az degilmi canim az daha alaydinBen gömlek aldım ceyize ordan 3 5 tane yalan yohhh
He polo didin mi anlar herkeslerooww polo giymisiz yakiyosss derler
İşte millet görünsün diye alıyoYaa böyle şeyler var donlu atletli pijamali süslemişler birdeahahah kutunun icinde. Ben guzel bitane buldum. kendi zevkime gore alicam gosteris icin ne diye para veriyim. Ben saten giymiyom adam niye giysin bana ceyiz bohcasindan foto atmışlardı arnavutlarda öyleymiş içinde gördüm ama giyen varmıdır merak ettim
Ama bak sizinkilerin adetinde aliniyosa illa bilemicem orasiniYaa böyle şeyler var donlu atletli pijamali süslemişler birdeahahah kutunun icinde. Ben guzel bitane buldum. kendi zevkime gore alicam gosteris icin ne diye para veriyim. Ben saten giymiyom adam niye giysin bana ceyiz bohcasindan foto atmışlardı arnavutlarda öyleymiş içinde gördüm ama giyen varmıdır merak ettim
Ay sorma pişmanım bn alırken m beden di şimdi oldu L beden3 5 tane az degilmi canim az daha alaydinben 2 tane alicam yeter onun çok var zaten anasının evinde markalı markali
Aaaaaaa ask olsunduuuuCahilligin gozu kor olsun
Ben kıydım vallaİşte millet görünsün diye alıyo
Bn bı takım aldım çünkü pijama giymiyo şort t shirt giyiyo o sebeplen paramada kiyamadigimdann almadım
Hemen ayse diye profil acsin takıma gelsin dugune kadar medium yapalım onu yine ahahahahajAy sorma pişmanım bn alırken m beden di şimdi oldu L bedenşimdi ayni gomlekleri kardesine vercm bohcada ahahahah buna da cimrilik derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?