Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hayir ya ne sateni pijama satan kaliteli bir markadan al olsun bitsin ne sateni allasen
Ya kızlar burda çok zor damat setleri oluyor turkiyede burda oda yok turkiyede zamanımda yok ugrasamam valla ben o markayi bulurum burdan yada netden alip bizimkilere yollatirim türkiyede coo eksigim vaaaar

Ya kızlar burda çok zor damat setleri oluyor turkiyede burda oda yok turkiyede zamanımda yok ugrasamam valla ben o markayi bulurum burdan yada netden alip bizimkilere yollatirim türkiyede coo eksigim vaaaar
Set derken nasil? Ben aldigimda bir sortlu pijama takimi birde normal pijama takimi aldim. Satenle ne isi olur esimin dusunemedm bi an

Set derken nasil? Ben aldigimda bir sortlu pijama takimi birde normal pijama takimi aldim. Satenle ne isi olur esimin dusunemedm bi an
Yaa böyle şeyler var donlu atletli pijamali süslemişler birde ahahah kutunun icinde. Ben guzel bitane buldum. kendi zevkime gore alicam gosteris icin ne diye para veriyim. Ben saten giymiyom adam niye giysin bana ceyiz bohcasindan foto atmışlardı arnavutlarda öyleymiş içinde gördüm ama giyen varmıdır merak ettim

İşte millet görünsün diye alıyo
Bn bı takım aldım çünkü pijama giymiyo şort t shirt giyiyo o sebeplen paramada kiyamadigimdann almadım

Ama bak sizinkilerin adetinde aliniyosa illa bilemicem orasini

3 5 tane az degilmi canim az daha alaydin ben 2 tane alicam yeter onun çok var zaten anasının evinde markalı markali
Ay sorma pişmanım bn alırken m beden di şimdi oldu L beden şimdi ayni gomlekleri kardesine vercm bohcada ahahahah buna da cimrilik derler

İşte millet görünsün diye alıyo
Bn bı takım aldım çünkü pijama giymiyo şort t shirt giyiyo o sebeplen paramada kiyamadigimdann almadım
Ben kıydım valla bana ne gelicek kestiremediğim için iyilerinden almaya çalışıyorum birde bizimkiler seviyor gosterisi. Anneme söyledim diorki senin herşeyin var zahmet etmesinler onlarda almasın bende almıyım ahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…