- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.653
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #225.801
Diyete uygun olmayan birsey gordugunde soyle cnm yinede
Ben dikkate aliyrm, ogreniyrm. Farkli gorusler beni ilerletir
Bende şimdi hayal edemedim kendimiHe bide o var dimi kışın neyse de yazın hiç çekilmez
Canimm aynen bende öyle şimdi kızlar bi ekmek bi peynir yazacaklar bende sucuklu yumurta yazarsam olmaz diyorum boğazımdan gecmiyoEvet cnm hedefsiz ben yapamiyrm. İnan size karsi sorumlu hissetmesem hep kacamak yapardim. Kilo veremezdim. Burasi ve hedefler cok motive edio beni
Nazar etceniz takım a
Gulugulugulugulugaggagagagg
gahgahgahgahgahhhh
Dur bide öbür stil gülüyüm ih-ih-ih-ihihihihihimillet beni deli sanar mi ki bu guluslerle
sadece susuyorum burdan bisey diyemicem suyunu cikarmissinizYaaaaaagulugulugulgulugahgahgahgahgahhhhhh
Spor hocam demişti bana daCiddili mi hiç bilmiyordum bak hele squat hiç aklıma gelmezdi o zaman devam
Meyve sekerli ya cnmBugun cok duzenleyemedım cnm ozel dersede geldı ogrencım ortaya karışık :) ya aslında ben ara oğun cok sevmiyorum cok gelır sutle meyve
15 kilo verdim cnmTamam ama sen onu değerlendirirsin emzirme dönemine göre yazık küçük bebek var arada sonra biz bozmayalım gidişatı
Sen önceden diyetisyene mi gidiyordun ki
Super aynenBende şimdi hayal edemedim kendimiahahaha ben yatagimi kimseynen paylaşamam
Canimm aynen bende öyle şimdi kızlar bi ekmek bi peynir yazacaklar bende sucuklu yumurta yazarsam olmaz diyorum boğazımdan gecmiyoyarinki menumde alicam canimmm ♡
Hımm yarın meyvelı yoğurt yapım barıMeyve sekerli ya cnm
Yaninda sut ya da yogurt tuketilmesi gerekiyor sekeri dengelemek icin
Aa super bilgi buYürüyüş ve squat hareketi rahîm kaslarını çalıştırıyor o da yumurta kalitesi demek ve vücutta yağ yakımı olur diye
Simdi sen ne yapiyorsun? Isvec diyetu bitti. Bu baska bisey mi? Hic anlamadigimdan menuye de yorum yapamiyrmKızlar menü paylaşımı yapıyorum
Sabah:bir haşlanmış yumurta biraz peynir bir domates iki köz biber bir salatalık
Öğle aslında bugün ayran detoksuna devam edecek tim kociş bozdu akşam yemeğine kadar ayran detoksu içtim akşam bi telefon dışarıda yiyelim diye
Akşam;bir buçuk ızgara alabalık domates salatası iki acı köz biber biraz yogurt
Sonra kayınvalideme uğradık bir armut biraz kavun yedim
Neden kilo aliyorsunGördüm ki zayiflamissin
Bende kilo almaya devambiri benim agzimi diksin
Yok İsveç biteli çok oldu iki günlük ayran detoksu yapmıştım bir gün daha yapayım bugün demiştim akşam öğünüyle bozulmuş oldu gerçi iki gündü zaten detoks fazladan bir gün daha yapayım demiştim olmadı akşam bozdum balıklaSimdi sen ne yapiyorsun? Isvec diyetu bitti. Bu baska bisey mi? Hic anlamadigimdan menuye de yorum yapamiyrm
Evet gercektenSen benim yeni gülüş tarzimi duydun mu dur siftahı yapip gülücimmmmgahgahgahgahgahgahhhhhhh sevindirik gülüşü okusan anlardin aslinda bilmem anladin mi
Demi kiz arkadas ortaminda zayifliyomusuz gibi cok keyifli oluyo bizim takimimiz cokkk guzel
Cnm sen boyle seyleri seviosun yaYok İsveç biteli çok oldu iki günlük ayran detoksu yapmıştım bir gün daha yapayım bugün demiştim akşam öğünüyle bozulmuş oldu gerçi iki gündü zaten detoks fazladan bir gün daha yapayım demiştim olmadı akşam bozdum balıkla
Uykusuzluktan oluyrm ama sayfalari okumadan yatmak istemiyrmNapiyosunuz bakiymm
Bende kafa dinliyorumUykusuzluktan oluyrm ama sayfalari okumadan yatmak istemiyrm
Bakiniyrm
Sen??
Prenses napti bugun
Yapti mi cis annesi
Çünkülüm bişeyler e kızdıkca yiyorum ve kizicak çok fazla şeyim varNeden kilo aliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?