Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kotu olmussss ama bisey dicem uyku duzenin falan cok kotu etkisi olabilirmi

Valla he herkes ayakta :)
Ben yorgunum ya
Uyku cok az :)
Hazirlik yapicam
Oglumu denize getirecegiz
Yorucu bi gun olacak bnm icin bakalin :)
Kahvalti yapayim once
:)

Ay yok ya
Gece gec saate kadar yatirmiyorlar cocuklari, beraber yatiyorlar 10-11 e kadar
Cocuk dedigin erken yatr erken kalkar
En guzeli :)
Yatirmiyolarsa zaten onlar problemli bitane vardi oyle onla otursun yatmasn sabah uyusun dye cok kizmistim ki ozaman anne degildim. Var oyle tiplerde ama bi arkadasimn kizi asiri uyuyodu kamerada bakiyodum cocuk baygin bakiyo hic enerjik degil ama annesinin sucu yatma kalkma saatleri cok tuhafti

Kotu olmussss ama bisey dicem uyku duzenin falan cok kotu etkisi olabilirmi

Ya evet uykusuz kalınca da oluyor ama en çok güneş ve stresten benim dün de yine bir sürü evrakla uğraşıyordum stres yaptım Ama bizim gibileri biliyon işte öyle 11 dedi mi uyuyamıyoruz ki

Valla he herkes ayakta :)
Ben yorgunum ya
Uyku cok az :)
Hazirlik yapicam
Oglumu denize getirecegiz
Yorucu bi gun olacak bnm icin bakalin :)
Kahvalti yapayim once
:)

Aa çıp çıp zamanı desene, ailece bir sahil yapma zamanı gelmiş

Ideal saatte uyansın yeter uyku hayatın büyük bölümünü kaplıyor erken uyanmak her zaman güzel ya hep böyle devam eder umarım uykusu

Sen neden uyuyamiyorsun cancagizim
Aylardır bu sorun var en geç 6da uyanıyorum önceden kalkıyordum simdi yatakta uzanıyorum uyurum diye ama uyuyamıyorum

Ben erken uyanıyorum uyuyamıyorum ki kuzum

Ne bilimm eskiden sabaha kadae uyumazdim yani sabah 6 gibi uyur oglen11 12 klkardm o ara calismiyodum uni den sonra bocalamistim. Basim agriyodu ve agrasif olmustum ondan sordm duzensz uyku yapabiliyor en azindan 2 gibi fln uyusan.

Katiliyorum arkadasim ben az uyusam olur o enerjik olsun miskin olmasin yeter. Ve uyku hayati kapliyo bencedeee ama sen stresden mi cok erken kalkiyosun aksam erkenmi yatiyosun

Hayırdır genel mi yoksa canını sıkan bir şey mi var

Ne bilimm eskiden sabaha kadae uyumazdim yani sabah 6 gibi uyur oglen11 12 klkardm o ara calismiyodum uni den sonra bocalamistim. Basim agriyodu ve agrasif olmustum ondan sordm duzensz uyku yapabiliyor en azindan 2 gibi fln uyusan.

Hahah aynı ben işte sabah 5-6 fiks
Nasıl toparladın sonra çocuk olunca mı
Ben gerçi okul açılınca yorulur uyurum diye düşünüyorum

Hayırdır genel mi yoksa canını sıkan bir şey mi var

Hahah aynı ben işte sabah 5-6 fiks
Nasıl toparladın sonra çocuk olunca mı
Ben gerçi okul açılınca yorulur uyurum diye düşünüyorum
Hayir ise girince duzeldi bu sefer yine gece 1 i geciriyodum sabah 7 de bucukta evden ckiyodum esimle tanistigimizda bu duruma cok sasirmisti seninde okula baslaynca duzelir insallah

Hayir ise girince duzeldi bu sefer yine gece 1 i geciriyodum sabah 7 de bucukta evden ckiyodum esimle tanistigimizda bu duruma cok sasirmisti seninde okula baslaynca duzelir insallah

Ben genelde öyle 3-4-5 saat ile idare edebiliyorum zaten bana anormal gelmedi ama bana da diyorlar genelde nasıl dayanıyorsun diye sınav dönemlerinde işe yarar bir özellik

Önce bi 6 görsekte ayyy nişanımda kaç kilo olucam acabaaaa çok merak ediommm bu gidisle 68 falan olucam galiba ama oda iyi en son turkiyedeyken 76 kusur kiloydum 8 kilo 8 kilodur tabiii
Bence super bi fark canim 8 kilo herkesler bizim gelin ne guzel zayiflamis dicik

Senin gülüşde cok hoştir herkes kendine gülüş tasarlasin gahgahgahgahgah
Biz açlik arkadaslariyiz farkli bir dostluk

Onun icin en guzeli yürüyüş canim sen fazlasiyla yapiyosun bu aralar yürüyüşü

Kuzum bence cok iyi olmus o sok diyetler vucudu soklamak icin onlari hep yaparak kilo veremezsin sen guzel guzel az az ye daha guzel inecek kilon bak gör menün de guzel bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…