- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #225.901
Kotu olmussss ama bisey dicem uyku duzenin falan cok kotu etkisi olabilirmiHerkesler erken uyanmış yaiyiyim kuzum valla kafam düzleşmiş hissediyorum
Sen niye kalktın
Sağol kuzum nasılsın
Günaydın canım var ya eskisi kadar çok yoklamıyor ondandır
Önceleri her hafta ya da iki haftada bir olurdu
Valla he herkes ayakta :)Herkesler erken uyanmış yaiyiyim kuzum valla kafam düzleşmiş hissediyorum
Sen niye kalktın
Sağol kuzum nasılsın
Yatirmiyolarsa zaten onlar problemli bitane vardi oyle onla otursun yatmasn sabah uyusun dye cok kizmistim ki ozaman anne degildim. Var oyle tiplerde ama bi arkadasimn kizi asiri uyuyodu kamerada bakiyodum cocuk baygin bakiyo hic enerjik degil ama annesinin sucu yatma kalkma saatleri cok tuhaftiAy yok ya
Gece gec saate kadar yatirmiyorlar cocuklari, beraber yatiyorlar 10-11 e kadar
Cocuk dedigin erken yatr erken kalkar
En guzeli :)
Kotu olmussss ama bisey dicem uyku duzenin falan cok kotu etkisi olabilirmi
Valla he herkes ayakta :)
Ben yorgunum ya
Uyku cok az :)
Hazirlik yapicam
Oglumu denize getirecegiz
Yorucu bi gun olacak bnm icin bakalin :)
Kahvalti yapayim once
:)
Sen nerde oturyodun kizValla he herkes ayakta :)
Ben yorgunum ya
Uyku cok az :)
Hazirlik yapicam
Oglumu denize getirecegiz
Yorucu bi gun olacak bnm icin bakalin :)
Kahvalti yapayim once
:)
Ideal saatte uyansın yeter uyku hayatın büyük bölümünü kaplıyor erken uyanmak her zaman güzel ya hep böyle devam eder umarım uykusuEvt yaaa cevremde ne kadar cocuk varsa 10 12 ye kadar uyuyo gerci okadar istemem suan icin kucuk zaten uyusuk gibi gelir bana
Annesi gibi fazla sevmiyoo ama 9 a kadar uyusa bana yeter
Sen uyuyamiyonmu bende erken kalkiyorm ama her gece 2 2 bucuk bazen 3 buluyo delimiyim bilmiyorm
Aylardır bu sorun var en geç 6da uyanıyorum önceden kalkıyordum simdi yatakta uzanıyorum uyurum diye ama uyuyamıyorumSen neden uyuyamiyorsun cancagizim
Ben erken uyanıyorum uyuyamıyorum ki kuzumHerkesler erken uyanmış yaiyiyim kuzum valla kafam düzleşmiş hissediyorum
Sen niye kalktın
Sağol kuzum nasılsın
Ne bilimm eskiden sabaha kadae uyumazdim yani sabah 6 gibi uyur oglen11 12 klkardm o ara calismiyodum uni den sonra bocalamistim. Basim agriyodu ve agrasif olmustum ondan sordm duzensz uyku yapabiliyor en azindan 2 gibi fln uyusan.Ya evet uykusuz kalınca da oluyor ama en çok güneş ve stresten benim dün de yine bir sürü evrakla uğraşıyordum stres yaptımAma bizim gibileri biliyon işte öyle 11 dedi mi uyuyamıyoruz ki
Aa çıp çıp zamanı desene, ailece bir sahil yapma zamanı gelmiş
Katiliyorum arkadasim ben az uyusam olur o enerjik olsun miskin olmasin yeter. Ve uyku hayati kapliyo bencedeee ama sen stresden mi cok erken kalkiyosun aksam erkenmi yatiyosunIdeal saatte uyansın yeter uyku hayatın büyük bölümünü kaplıyor erken uyanmak her zaman güzel ya hep böyle devam eder umarım uykusu
Aylardır bu sorun var en geç 6da uyanıyorum önceden kalkıyordum simdi yatakta uzanıyorum uyurum diye ama uyuyamıyorum
Ben erken uyanıyorum uyuyamıyorum ki kuzum
Ideal saatte uyansın yeter uyku hayatın büyük bölümünü kaplıyor erken uyanmak her zaman güzel ya hep böyle devam eder umarım uykusu
Aylardır bu sorun var en geç 6da uyanıyorum önceden kalkıyordum simdi yatakta uzanıyorum uyurum diye ama uyuyamıyorum
Ben erken uyanıyorum uyuyamıyorum ki kuzum
Ne bilimm eskiden sabaha kadae uyumazdim yani sabah 6 gibi uyur oglen11 12 klkardm o ara calismiyodum uni den sonra bocalamistim. Basim agriyodu ve agrasif olmustum ondan sordm duzensz uyku yapabiliyor en azindan 2 gibi fln uyusan.
Hayir ise girince duzeldi bu sefer yine gece 1 i geciriyodum sabah 7 de bucukta evden ckiyodum esimle tanistigimizda bu duruma cok sasirmistiHayırdır genel mi yoksa canını sıkan bir şey mi var
Hahah aynı ben işte sabah 5-6 fiks
Nasıl toparladın sonra çocuk olunca mı
Ben gerçi okul açılınca yorulur uyurum diye düşünüyorum
Hayir ise girince duzeldi bu sefer yine gece 1 i geciriyodum sabah 7 de bucukta evden ckiyodum esimle tanistigimizda bu duruma cok sasirmistiseninde okula baslaynca duzelir insallah
Oglen degilde gece uykusu onemli tabiBen genelde öyle 3-4-5 saat ile idare edebiliyorum zaten bana anormal gelmedi ama bana da diyorlar genelde nasıl dayanıyorsun diye sınav dönemlerinde işe yarar bir özellik
Aynen kullananlar güzel kilo vermiş dukan birasıyla yani soda limon yeşil çay üçlüsüCnm sen boyle seyleri seviosun ya
Dukan birasi muhabbetini yapsana
Arastirdin mi hic
Bence super bi fark canim 8 kiloÖnce bi 6 görsekteayyy nişanımda kaç kilo olucam acabaaaa çok merak ediommm bu gidisle 68 falan olucam galiba ama oda iyi en son turkiyedeyken 76 kusur kiloydum 8 kilo 8 kilodur tabiii
Senin gülüşde cok hoştirBen akşamüzeri de uyuyorum
Tembelliği bana soracaksınız en çok
Heeğ gördüm ve çok beğendim hatta orjinal bence ben sevdim ben de kehkeh atarım yanına
Arkadaş ortamımda böyle zayıflayamıyom ben
Ambulans kapiya geldiginde de gulmeye devam etmeyi unutma gulugulugulugulugahgahgahgahgaaaaaaaahhhİşte böyle gulersem tam olur
Onun icin en guzeli yürüyüş canim sen fazlasiyla yapiyosun bu aralar yürüyüşüÜst bacağım kalın geldi bugün ya onu inceltmem gerekli yağ deposu resmen
Kaç km yürüdük bilmiyorum yeni duş aldım çıktım iç bacaklarım ağrıyor aletler ile spor yaptıktan sonra surdan şuraya koş dedi bukinin taktiği denedim sen koşarsan bende koşarım dedim oda koştuiyi geldi ama iki gündür spor ..
Tebrik ederim kuzum
Ben yaparimGördüm ki zayiflamissin
Bende kilo almaya devambiri benim agzimi diksin
Kuzum bence cok iyi olmus o sok diyetler vucudu soklamak icin onlari hep yaparak kilo veremezsin sen guzel guzel az az ye daha guzel inecek kilon bak gör menün de guzel benceKızlar menü paylaşımı yapıyorum
Sabah:bir haşlanmış yumurta biraz peynir bir domates iki köz biber bir salatalık
Öğle aslında bugün ayran detoksuna devam edecek tim kociş bozdu akşam yemeğine kadar ayran detoksu içtim akşam bi telefon dışarıda yiyelim diye
Akşam;bir buçuk ızgara alabalık domates salatası iki acı köz biber biraz yogurt
Sonra kayınvalideme uğradık bir armut biraz kavun yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?