- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #226.661
Nilarcimm krizin geldiginde burdaki tokatlariii dusun hic bir seyin kalmazDayanamıyorm ekmek yemeden bugun yeme krızı geldı ucuz atlattım yınedesut sen dedığın ıcın içtim
Ay o regl de hep olmadik zamanda gelirEveeeet nasil bildinnnnn bide regl oldum donerken karin agrisi bel agrisi yol yorgunlugu cok sukurr ama guzel yorgunluklar
Bnim fix di ama bende bu aralae yemiyorm sicakta canm istemiyo nedense. Kislari favorimBiliyrm cnm hatta banada demiştin:)
Spor yapiliyorsa olabilir :)
Denize girmedim zaten oyuzdem sorun yoktu ama otururken resmen yorgunluktan öluyormussun hisssi feciAy o regl de hep olmadik zamanda gelir
Cila olmus tam
Yinede kotu degil cnm menunDüşündüklerimi bir bir yazmışsın lilim
Iki ufak bardaktı canım evet şekersiz içmeye çalışıyorum hiç olmazsa tatlandırıcı kullaniyorum. Öğle yemeğinde salata soganliydi yarın doktora gidicem ondan yemek istemedimakşam yemeğine dondurma yedim diye zayıf birde birşeyler yapmaya çok üşendim yarın daha güzel yicem inş üşenmeden...
Bende sana yazcaktım neeettin diye. Hiç benimle ilgilenmiosun@Blacksee55 napiyosun kiz iki gundur sana sarmadim sankii
He ya sen yumurtali fasulyeyide seviyordunBnim fix di ama bende bu aralae yemiyorm sicakta canm istemiyo nedense. Kislari favorimyumurtasiz yapamam
Sagol canim biraz eksik evet duzelticem ins. Bilmiomki soğanda seviyomYinede kotu degil cnm menun
Ben eksik ariyrm hep menulerde belki tesvik edici olur diye :)
Yarina sogan mi kalir cnm ya
Ayy ayyyyyyyyyyy kasiiyimmi yaniiiiiBende sana yazcaktım neeettin diye. Hiç benimle ilgilenmiosunkilo aliyimde gör
Of bide bu saatte vurur hepSagol canim biraz eksik evet duzelticem ins. Bilmiomki soğanda seviyomo ekmeği nasıl anlattın öyle ya canım çekti yok baniyorsunda yok ekmeginarasida bidaha yapma böyle şeyler hemde bu saatde
Yaaa oylemiiii peeh guzeldirHe ya sen yumurtali fasulyeyide seviyordun
Biz kastsmonuluyuz
Bizimkiler ne bulsa yumurta kiriyorlar uzerine
Tam senlik
Sen bana kiyamazsinAyy ayyyyyyyyyyy kasiiyimmi yaniiiiimutlu olman lazim
Ya bekliyorum ne zaman kendimi kaybedicem bende diyeOf bide bu saatte vurur hep
Esimle gomerdik
Esim az once nutella ekmek gomdu uyuz :)
Ahaa nerden biliosun yaaYaaa oylemiiii peeh guzeldirispit sapina a yumurta kirammi
Bdv bu ara cok takiliyorm otururken bi bakayim diyorum bazen de hic bakmamSen bana kiyamazsinahabaha saka saka kiyarsin hatta ve hatta ağzıma bile ... neyse demicem Bende seni özledim
Sizi evlenince düşünemiyorumYa bekliyorum ne zaman kendimi kaybedicem bende diyebenimkide kokoreç yemiş fotosunu atti. Engellicem yakinda
Ahaa nerden biliosun yaa
Bayılırım
Onu herkes bilmezz
O kadarda beklemiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?