- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #226.701
Sakaaaaa sakaa o sarki geldi aklima eski bir sarki :) uzulmeeeee senle ugrasamiiiimm suannnnnnÖyle bi iddiam yok zatenama üzme beni zaten moralim bozuk sporda yapamıyorum ağlarım bak sabaha kadar size esir alırım
Aynen ya ne pilav yerdim beeePirinç lapası desene sen şuna kuzum ya aman boşver yaglı pilav yediğimiz günlere say yemek için dünyaya gelmişiz yahu
Biliyom partem sen bidenesinSakaaaaa sakaa o sarki geldi aklima eski bir sarki :) uzulmeeeee senle ugrasamiiiimm suannnnnn
Lili ben sabahları çayı çok içiyorum ama şekersiz kötü yönde etki edemi en az üç felan içiyorum yaİki haslanmis yumurta fazla degil mi cnm ?
İki bardak cayda fazla geldi bana
Sekersiz mi iciyorsun ?
Ara ogun olmamasi kotu olmus
Ogle yemegin doyurucu ancak salata olsa iyi olurdu
Seftalinin yaninda yogurt yiyebilirdin
Aksam yemegin zayif kalmis
Sanirim yemek yoktu :)
Haline şükret kuzum sen benim ideal kilomdasın sen böyle diyorsan benim kendimi biyerde atmam gerek takımın en şişkosu benim yaaaaaAynen ya ne pilav yerdim beeehiç acimazdim. Ondan bu haldeyim
Ben varımSpor yapan Yok mu ben 30 dk yaptım sadece rakip arıyorum günlük spora Belkıi daha fazla yaparız ne dersiniz kızlar
Canimmm bende diğerlerine bakarak öyle diyorum inankiHaline şükret kuzum sen benim ideal kilomdasın sen böyle diyorsan benim kendimi biyerde atmam gerek takımın en şişkosu benim yaaaaa
Kız ben 40 dk cardio yapınca ruhumu teslim edicekmiş gibi oluyorum masAllah sanaBen varımcanim ben arkadas olurum cocuklari 22:30 da uyutup hemen balkona kostum 84 dakika kardiyo yaptim geldim simcik
Ben de öyleBen valla baya baya dayandım ki ben çok çikolata yiyen biri değilim veya şekerli şeyler ama dondurma çekti canim yedim birtanecikhergun olmamak şartıyla haftada bi iki minik bi parçadan zarar gelmez diye düşünüyorum :/
Sarma da eklemişsin afiyet olsun arada gerekiyor dozunu kaçırmadan
Ok kuzum yapalım
Ben daha öyle kötü şeyler yapmicam ama ahahahaBen de öyle
Teşekkür ederim evet doymadım ekledim ben de
Alışıyosun canim zamanla.Kız ben 40 dk cardio yapınca ruhumu teslim edicekmiş gibi oluyorum masAllah sana
Ben daha öyle kötü şeyler yapmicam ama ahahaha
Bidaha olmasın bak kızalım birbirimizeAhahahah yapmasak keşke
Ben herşeye alışırım ama buna alışamıyorumAlışıyosun canim zamanla.
Spor yapan Yok mu ben 30 dk yaptım sadece rakip arıyorum günlük spora Belkıi daha fazla yaparız ne dersiniz kızlar
Günaydın kuzum ... erken mi uyandınGünaydın kızlar
Günaydın kuzum ... erken mi uyandın
Nasıl kız o saatten uyanik mısın... iyiyim bende regli olmaya başlıyorum çok mutluyum şişlik inecek diye... guzel bir duş aldım kendimi hazırlayıp işe gidicem.. kilo durumun nasılGece 2de kalktım kız ben
O saattir uyanığım
Nasılsın bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?