- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #226.681
Ahahaha bende seni gördüm çok güzel birsey yazmıştın dedim şimdi yorumu beğenirsem benimde burda olduğumu görür sessiz sessiz çıktım ahahahaBdv bu ara cok takiliyorm otururken bi bakayim diyorum bazen de hic bakmamsenide orda bi yorumda gordum unuttum ama dedim bu yine kasiniyo
lilim inanki bende hiç düşünemiyorum onun yüzünden zaten 10 kilo aldımSizi evlenince düşünemiyorum
Yutkundum nidense.Parte yumurta diyince bol tereyaginda sucuklu kasarli pul biberli yumurta aklima geliyor :)
Yutkunuyorum valla agzim sulandi yaYutkundum nidense.
Bende en son fethiyede ki yoruk kahvaltisinda yemis oldugum tereyag ustune sade yumurtayi acma yufka ekmekle yesigimi asla unutamiyorum. Bidaha yumurta yiyemiyorum
(Bir yumurta ancak bu kadar uzun anlatilir)
Mumkun oldugunca gec evleninAhahaha bende seni gördüm çok güzel birsey yazmıştın dedim şimdi yorumu beğenirsem benimde burda olduğumu görür sessiz sessiz çıktım ahahaha
lilim inanki bende hiç düşünemiyorum onun yüzünden zaten 10 kilo aldım
Menopoza giricem liliiiii daha nekadar bekliyimMumkun oldugunca gec evlenin
Buda sevgiline gitsin
Hahahahaahahah siperdi sipeeeerrrYutkunuyorum valla agzim sulandi ya
Durun bayilicamB nde bugun gittim bdvye
Cocugumu kvye birakirken ona not biraksammi demis
Bende kv evlenirken sen, sana not biraktimi dedim
Yas kac seninMenopoza giricem liliiiii daha nekadar bekliyim
Ozaman beni hayal ettiğin gibi kalsın liliYas kac senin
Ben seni kucuk hayal ediyorum hep
Sustum benO kadarda beklemiyordum
Vay anasini
bendeeeen uzaaaak durrrreAhahaha bende seni gördüm çok güzel birsey yazmıştın dedim şimdi yorumu beğenirsem benimde burda olduğumu görür sessiz sessiz çıktım ahahaha
lilim inanki bende hiç düşünemiyorum onun yüzünden zaten 10 kilo aldım
Olsun benden kucuksun cnm yinedeOzaman beni hayal ettiğin gibi kalsın lili32
Masalllahhh :)Ozaman beni hayal ettiğin gibi kalsın lili32
Oyle ama yok uzerini ort yok sunu yap bunu yap dicekmisDurun bayilicam
Cok fesatim ya aklima baska seyler geldiOyle ama yok uzerini ort yok sunu yap bunu yap dicekmis
Kvde oglunu ona verirken talimat yazaydi
Su yemekleri yap, nevresimi uc gunde degis
Hayır bugday var pirinçli olan yayla çorbası kuzumYogurt corbasinds pirinc var degil mi
İki dilim ekmekde neyin nesi
Sağol yaMasalllahhh :)
Ehtiyarlar grubu. Bizim kiloları değişik hesaplamaları lazım cunki 30 dan sonra daha zor veriyormussunya ahahha ozaman hep haftanın birincisi oluruzOlsun benden kucuksun cnm yinede
Topikin en yaslisi bnm
Yok yeni gelen arkadas 34 idi
Baska var mi yasli ehtiyar
Ben senden gencim gozelimm seni uzerimmmmSağol ya
Ehtiyarlar grubu. Bizim kiloları değişik hesaplamaları lazım cunki 30 dan sonra daha zor veriyormussunya ahahha ozaman hep haftanın birincisi oluruz
Öyle bi iddiam yok zatenBen senden gencim gozelimm seni uzerimmmm
Pirinç lapası desene sen şuna kuzum ya aman boşver yaglı pilav yediğimiz günlere say yemek için dünyaya gelmişiz yahuAhahaha annemde aynısını diyortavuk ızgara dicektim sonra dedim aman yok ugrasamicam hindi füme yedim bende
Yağsız pilav sadece suda haşlanmış canım yağsız yani fena diiildii ama bi tereyagli kavrulmuş pilava benzemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?