- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #226.861
Ahhh nerdeee o çuvalda giyse güzel yaniboşver o zaman canım yapacak bişey yok inşallah elbisesinin başına bişey gelirde başka bişey giyer
Iptal edicemNe kadar kapalıydı üstü şimdi
Açık de madem anlamıyorsa veya da git bir elbise al transit ördek yeşili al
Ahhh nerdeee o çuvalda giyse güzel yaniama yok kırık beyaz pembe giysinde o güne çok yakışsın bende yanında g.. oliyim
fena yogunum Hemde tüm gün toplantilarla gecti simdi 15 dakikaya yine bi toplanti var..hoş geldin yoğunsun sanırım çalışmaya çalışıyorum sen
Iptal edicemsonra onlar gelrmicekler kendi kendime nisan yapicam
beni bilirsin akşamları kesinlikle 300 350 gr karpuz yerim gün içinde de tüketirim dediğin gibi bünye meselesi ...meyve pek tüketmem ben ara öğün yapmıyorum bu tamamen bünye meselesi ara ve meyvedeki şeker fazla geliyo bana ama akşam meyveyle öğün yapan arkadaslaarımız var akşam yemeyin yanlış gibi algı oluşmasın akşamda yenebilir ölcülü oldugu sürece
madem sunu tüketiyorum canım bolca hatta takımdakiler bilir tek tek alırım ki o akşam markete kadar yürüyüş olsunama kahve yeşil çay vs içemem uykumu kacırıyo ki zaten kahve gün ortasında öneriliyo akşam su içmek en saglıklısı
ben zaten öğle ve akşam yemeklerinde ekmek tüketmem. bu pilav vs karsılıklarını araştırmıştım liste paylaşmıştık ne neye denk gelir diye genel de pilav varsa onu tercih ediyorum pirinc bulgur farketmiyo zaten yedigimiz maksimum 4 kaşık
kısır ben yaglı ve salçalı sevdiğimden pek tercih etmiyorum diyete uygun olmuyo çünkü. ama bazen hafta sonları öğle yemegi niyetine 1 kase yiyebiliyorum
ben yeşil cayın içine limon faydalı değil diye duymuştum etkisini düşürdüğünü yazıyodu okudugum bi kaç yazıda ama dogru yanlış bilemem tabiiii tekrar araştırıcam bunu
spor ve diyetle insülin kontrol edilmez. insülin yiyip yemediklerimizle kontrol edilir yani ben karbonhidrattan uzak durdugumda insülinim kontrol altında ama spor vs hiç yapmam mesela
tatlıda hafta da bir mutlaka yerim kendime ödül olarak asla kısıtlamam bu konuda kendimi
bütün yazdıklarına cevap vermeye calıştıgım atladıgım bişey varsa söyle ona da cevap yazayım
ay kiyamam ya... sorma canim is yerinde fena bi yogunum su icecek zaman bulamiom resmen kosturmakdan yoruldumRegl kivraniyorum seen napiyosunnn yoksun pek
söylesene kuzum madem düşünceni onu da kırmadan yani nişinı olan sen misin o mu bi örnek mi geziceksiniz ortalıktaBenim nişanım evde olucak ve ben özellikle kackez soyledim gorumceme. Kutlayacağımız camlı balkona bile perdeleri özel diktiriyorum kırık beyaz olsun diye. Pastamı pudra pembesi aldım beyazı yine kırık beyaz olacak. Masa örtüm kırık beyaz. Süslerim gümüş renk. Saçlarım Çok açık bi sarı gri gibi yaptiricam rus sarısıelbisemi pembe istiyordum. Herşey anlayacağınız kırık beyaz ve pudra pembe renk. Az önce gorumcemle yazışırken ne giyeceksin dedim elbiseyi yollamis. Bilin bakalım hangi renk. Kırık beyaz. Nasıl moralim bozuldu anlatamam. Şoku atamadım üzerimden. Sonra ama bu olmadi başka alicam dedi. Rahatladım valla sonra bi baktım pudra pembesi bi elbise yolladı:S şaka gibi dimi. Birde benim görümce 1.75 boyunda 50 kilo. Yanı herşeyi giyebilir. Ben 32 yıl bu günü beklemisim. Okadar hevesim kirildiki birsey diyemedim. InsAllah bende bu renkte bulurum biliyorsun herşeyi bu renk yaptırdım dedim inş dedi
Ben aksamlari meyve yerine gündüz yiyirum daha hizli kilo verdigimi farkettim belkide bunyeden bunyeye degisir. Insulun direnci herkeste olmaz ama var ise yediklerimiz ve sporla düsüyor. Yediklerimize diyet dedim. Babam seker hastasi 500 bulur sekeri. Bende aslinda potansiyelim ailede varsa zaten kafadan şekerlisin der doktorum. Ama bu sekilde benim aclik sekerin 79 geliyor. Sporda insulun direncini kirmada cok etkili ikisi bir bütün. Nettende arastirabilirsin. Ipin ucunu kacirirsam insulun direnci basima bela oluyor benimde ama bu sekilde hepsi duzene giriyomeyve pek tüketmem ben ara öğün yapmıyorum bu tamamen bünye meselesi ara ve meyvedeki şeker fazla geliyo bana ama akşam meyveyle öğün yapan arkadaslaarımız var akşam yemeyin yanlış gibi algı oluşmasın akşamda yenebilir ölcülü oldugu sürece
madem sunu tüketiyorum canım bolca hatta takımdakiler bilir tek tek alırım ki o akşam markete kadar yürüyüş olsunama kahve yeşil çay vs içemem uykumu kacırıyo ki zaten kahve gün ortasında öneriliyo akşam su içmek en saglıklısı
ben zaten öğle ve akşam yemeklerinde ekmek tüketmem. bu pilav vs karsılıklarını araştırmıştım liste paylaşmıştık ne neye denk gelir diye genel de pilav varsa onu tercih ediyorum pirinc bulgur farketmiyo zaten yedigimiz maksimum 4 kaşık
kısır ben yaglı ve salçalı sevdiğimden pek tercih etmiyorum diyete uygun olmuyo çünkü. ama bazen hafta sonları öğle yemegi niyetine 1 kase yiyebiliyorum
ben yeşil cayın içine limon faydalı değil diye duymuştum etkisini düşürdüğünü yazıyodu okudugum bi kaç yazıda ama dogru yanlış bilemem tabiiii tekrar araştırıcam bunu
spor ve diyetle insülin kontrol edilmez. insülin yiyip yemediklerimizle kontrol edilir yani ben karbonhidrattan uzak durdugumda insülinim kontrol altında ama spor vs hiç yapmam mesela
tatlıda hafta da bir mutlaka yerim kendime ödül olarak asla kısıtlamam bu konuda kendimi
bütün yazdıklarına cevap vermeye calıştıgım atladıgım bişey varsa söyle ona da cevap yazayım
Direk söyle benceAhahahhayok canım ya aslında çok iyi biri ama kendide böyle birseyi istemezdi. Birde çok değişik güzel biri barbiye benzio yani herşeyi giyebilen biri neden benim gününde benimle aynı giyerki aklım almiyo. Birde beyazda neyin nesi. Hani ben söylemiştim beyaz gri yada pembe giyicem diye. En son gittiği nisanda sade giyinmisti. Benim nisanda tam görünce modunda
bende dışarı işileri ile uğraşıyorum bugünfena yogunum Hemde tüm gün toplantilarla gecti simdi 15 dakikaya yine bi toplanti var..
sen nasilsin iyimisin?
Soyledrn uygun bi uslupla olmaz miBenim nişanım evde olucak ve ben özellikle kackez soyledim gorumceme. Kutlayacağımız camlı balkona bile perdeleri özel diktiriyorum kırık beyaz olsun diye. Pastamı pudra pembesi aldım beyazı yine kırık beyaz olacak. Masa örtüm kırık beyaz. Süslerim gümüş renk. Saçlarım Çok açık bi sarı gri gibi yaptiricam rus sarısıelbisemi pembe istiyordum. Herşey anlayacağınız kırık beyaz ve pudra pembe renk. Az önce gorumcemle yazışırken ne giyeceksin dedim elbiseyi yollamis. Bilin bakalım hangi renk. Kırık beyaz. Nasıl moralim bozuldu anlatamam. Şoku atamadım üzerimden. Sonra ama bu olmadi başka alicam dedi. Rahatladım valla sonra bi baktım pudra pembesi bi elbise yolladı:S şaka gibi dimi. Birde benim görümce 1.75 boyunda 50 kilo. Yanı herşeyi giyebilir. Ben 32 yıl bu günü beklemisim. Okadar hevesim kirildiki birsey diyemedim. InsAllah bende bu renkte bulurum biliyorsun herşeyi bu renk yaptırdım dedim inş dedi
Insilin direnci ne oluyorBen aksamlari meyve yerine gündüz yiyirum daha hizli kilo verdigimi farkettim belkide bunyeden bunyeye degisir. Insulun direnci herkeste olmaz ama var ise yediklerimiz ve sporla düsüyor. Yediklerimize diyet dedim. Babam seker hastasi 500 bulur sekeri. Bende aslinda potansiyelim ailede varsa zaten kafadan şekerlisin der doktorum. Ama bu sekilde benim aclik sekerin 79 geliyor. Sporda insulun direncini kirmada cok etkili ikisi bir bütün. Nettende arastirabilirsin. Ipin ucunu kacirirsam insulun direnci basima bela oluyor benimde ama bu sekilde hepsi duzene giriyo
Başka kimler seviyor
Bamya sevenler birliği kuralım
Annemin de içine doğmuş herhalde açtım dolabı baktım fit süt almış içiyorum şimdi
Yok bırakmam zaten ya programın 3te birine geldim bile şimdi bırakmak olmaz
Edeyim gel ne oldu
Seni cok iyi anliyrm cnmOgl
Şekersiz canim organik sitelerden tekin ediyorum oglumda cok seviyo. Oglen yemek yetistiremedim. Cocuklara kek kücügün corbasi meyvesi derken kendime vaktim kalmiyo. Ama buharli pisirici alirsam kendime insallah o zaman yemegim olur
Canim şeker insülün direncinin en sonu yani artik iş işten gecmis oluyor ben babamdan biliyorum eger doktorlarin sözünü dinleseydi spor diyet yapsaydi şuan şekeri yoktu ama dinlemedi ve nerdeyse 10 sene oldu çekiyor. Şeker öldürmüyor süründürüyor. Ve hala babamin mesela böbreklerine vuruyor. Ama babam hala söz dinlemiyor koskoca adam sözdende anlamayinca bisey yapamiyoruz. Bi ara yanimda kaldi elma sirkeli su içirmistim anlamadan. Yemeklerini diyet yaptim azcikta yürüttüm hemen farketmisti ben bugun cok hafifledim diyordu ama iste devam etmiyoki etse sekerini kontrol altinda tutacaz ama iste malesefbeni bilirsin akşamları kesinlikle 300 350 gr karpuz yerim gün içinde de tüketirim dediğin gibi bünye meselesi ...
pilav haftada 1 2 yerin o gün ekmeksiz geçer .. spor insülini kontrol etseydi şeker hastalığı ortdan kalkardı bea
haftada bir kesinlikle ya keşkl ya da kazandibi hatta bir dönem diyetisyen vermişti kısırda belli ölçüde yiyebiliyorum diyet her zaman kişiye özel olmalı bana yarayan sana gelmeyebilir ayrıca çok güzel kilo verdin kendini biliyorsun nasıl yapman gerektiğini doğru yoldasın bence
evett mesela bende akşamları kayısı erik yersem wc sorunu olmuyo bu ara onu farkettim ve sardımbeni bilirsin akşamları kesinlikle 300 350 gr karpuz yerim gün içinde de tüketirim dediğin gibi bünye meselesi ...
pilav haftada 1 2 yerin o gün ekmeksiz geçer .. spor insülini kontrol etseydi şeker hastalığı ortdan kalkardı bea
haftada bir kesinlikle ya keşkl ya da kazandibi hatta bir dönem diyetisyen vermişti kısırda belli ölçüde yiyebiliyorum diyet her zaman kişiye özel olmalı bana yarayan sana gelmeyebilir ayrıca çok güzel kilo verdin kendini biliyorsun nasıl yapman gerektiğini doğru yoldasın bence
yoksuuuun yanımdaaaaay kiyamam ya... sorma canim is yerinde fena bi yogunum su icecek zaman bulamiom resmen kosturmakdan yoruldumama aklim Burda hihih
hahahaahah güzel sarki kizzzzevett mesela bende akşamları kayısı erik yersem wc sorunu olmuyo bu ara onu farkettim ve sardım
kesinlikle bünye meselesi sana iyi gelen bana gelmez ben mesela ekmek yemedim mi wc ye cıkamıyorum
sağol kuzuum sende güzel kilolar veriyosun
yoksuuuun yanımdaaaa
Benim kücuk 1 bucuk yasinda ama cok yaramaz mutfaga gider ocagin altini kapatir gizlice.veya altini acar yemek yanar. Veya onlarla ugrasmaktan ben unuturum. Ancak onlar uyuyinca aksam 10 dan sonra yapiyorum. Evide darmadagin ediyorlar. Evde devamli top oynuyorlar 2 oglan eve sigmiyo. Kırıp döküyorlar. Duvarlarda ne resim kaldi ne tablo. Koltuklarin kırılmak üzere. Bu sene biri anaokuluna baslayacak ev daha az dagilir diye umuyorum. Gece 2 den önce uyuyamiyorum. Işler bitmiyo hiç. Sabahta 9 da kalkiyorum. Gün içindede uyutmuyorlar azcij uzandigim koltukta uyuyakalsam küçük kafama araba atiyo. Geçen burnuma geldi burnum kanadı.Seni cok iyi anliyrm cnm
Bende de ikincocuk var ya
Herkese ayri yemek
Yetismek zor
Bide bnm bebis iki aylik
Yemegimi zor iyiyorum :)
Sen spor bile yapiosun
InsAllah canım yasaçmalama canım niye öyle düsünüyosun ki sonucta bu senin günün en güzel sen olacaksın eminim
o manyak hemen anasını aramis. Sonra ben bozuldum kaynanamı aradım drdim yanlış anlaşılmasın söyleme lütfen dedim giysin dedim. Oda dediki benim kızımda istemezdi dedi. Birde diyorki belki pembenin başka tonudursöylesene kuzum madem düşünceni onu da kırmadan yani nişinı olan sen misin o mu bi örnek mi geziceksiniz ortalıkta
yada nişanlına söyle o konussun laf arasında söylesin bn öyle yaptım kv düğünde beyaz gycektide
Kız söyledim yani aa bende o renk giyecektim dedim bana aynı olmayalım demediDirek söyle bence
valla gayette uygun şekilde söyledimSoyledrn uygun bi uslupla olmaz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?