- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #226.901
Yani evde yapiosn sonucta cok abartili bisey giymemesi lazim bence yanlis yani.Hayir
Canım normalde iyi biri diyorumya ama elbisesi özellikle beyaz olani dantelli gelinlik gibi yani ben o gün esekbasimiyim
cok tuhaf valla
bnm arkadaslarım bile beni arayıp ne ton kınalık bindallı giyceksn ona göre elbise bakalım diyolar
Yani evde yapiosn sonucta cok abartili bisey giymemesi lazim bence yanlis yani.
bende yeri geldiğinde söyle ama abartacak bişi yok bu kadar takılma bir nişan sonuçta senin gelin oluşun onu gölgede bırakacak emin olTamam ben üstü kapalı soylerim dedi sonra guldu dedi pembenin baska bi tonudur :S eee ne tonuysa tonu. Kremden vazgecmis pembe giyecekmis. Sagolsun Allah razi olsun dicektim. Dugunumdede ben yesil gelinlik giyerim siz beyaz giyersiniz dicem
Benimki hemen anasini aramış benimki kırılır üzülür gitmeyin etmeyin diye. Hevesini kırmayın demiş. Aynen öyle güldü
Ben ilk gunden o rengi giyicem dedim. Yanı ben niye söylüyorum okadar aklı fikri vardır dimi ben utanırım gitmeyin etmeyin demeye ama onlar öyle degil. Düşünemediği ne kötü niyet aramiyorum ama tuhaf yani
Attigi elbiseler seninkinden abartilimi? Sen daha almadnmiKızlar kimin nişanı bende şaşırdım bende çok abartmıştım falan diyordum salonda olmayacagi icin. Ama o kendince sade zaten. Onun cocugu evlensin kaynana gibi gidicem hatta gelinlik giyicemgörür o
Ahhh canım inş ya ne bu arnavutlardan çektiğin abartının abartıldı olmaliyim. Kafamdan havai fişekler cikarttiricam göze batmak içinbende yeri geldiğinde söyle ama abartacak bişi yok bu kadar takılma bir nişan sonuçta senin gelin oluşun onu gölgede bırakacak emin ol
Kaynanam bana alacakmış daha almadimki. Ama gorumceninki baya dantelli abartiki birsey yani göze batan birsey. Ben düz elbise istiyordum üstü transparan yada dantelli. Şimdi o elbiseyi gördüm ve daha abartılı birsey almaliyim. Yoksa öküz gibi olucamAttigi elbiseler seni
he ben yazdım sna
dişe diş kana kan diyosun yaniKızlar kimin nişanı bende şaşırdım bende çok abartmıştım falan diyordum salonda olmayacagi icin. Ama o kendince sade zaten. Onun cocugu evlensin kaynana gibi gidicem hatta gelinlik giyicemgörür o
kaynanan sana mı alcakmışAhhh canım inş ya ne bu arnavutlardan çektiğin abartının abartıldı olmaliyim. Kafamdan havai fişekler cikarttiricam göze batmak içingelin benim diye ahahaha
Kaynanam bana alacakmış daha almadimki. Ama gorumceninki baya dantelli abartiki birsey yani göze batan birsey. Ben düz elbise istiyordum üstü transparan yada dantelli. Şimdi o elbiseyi gördüm ve daha abartılı birsey almaliyim. Yoksa öküz gibi olucam
özlettin kendini ondan hepoy canikommm cok sagolllll ilk defa bana sarki yazan biri var cok mutlu oldum
Giyeceğim şeyi kaynanam alacakmış bana canım bizde sevgilime alicazkaynanan sana mı alcakmışkaynanan mı sana alcakmş anlamadm ben
Of isin cok zorBenim kücuk 1 bucuk yasinda ama cok yaramaz mutfaga gider ocagin altini kapatir gizlice.veya altini acar yemek yanar. Veya onlarla ugrasmaktan ben unuturum. Ancak onlar uyuyinca aksam 10 dan sonra yapiyorum. Evide darmadagin ediyorlar. Evde devamli top oynuyorlar 2 oglan eve sigmiyo. Kırıp döküyorlar. Duvarlarda ne resim kaldi ne tablo. Koltuklarin kırılmak üzere. Bu sene biri anaokuluna baslayacak ev daha az dagilir diye umuyorum. Gece 2 den önce uyuyamiyorum. Işler bitmiyo hiç. Sabahta 9 da kalkiyorum. Gün içindede uyutmuyorlar azcij uzandigim koltukta uyuyakalsam küçük kafama araba atiyo. Geçen burnuma geldi burnum kanadı.
he öyle tm anladımGiyeceğim şeyi kaynanam alacakmış bana canım bizde sevgilime alicaz
Gormemezlikten geldiyse gorumcen iyi biri degilInsAllah canım ya
o manyak hemen anasını aramis. Sonra ben bozuldum kaynanamı aradım drdim yanlış anlaşılmasın söyleme lütfen dedim giysin dedim. Oda dediki benim kızımda istemezdi dedi. Birde diyorki belki pembenin başka tonudurneyse birsey demedim sonra. Ben üstü kapalı söylerim dedi iç. Ben üstü açık soyledim anlamadı anlamamazlıktan geldi
Kız söyledim yani aa bende o renk giyecektim dedim bana aynı olmayalım demedi
valla gayette uygun şekilde söyledimgörmemezlikten geldi
Ben dedim sen git kendin al beğen sec biz parasını veririz. Onla ugrasamam ben ya. Kadın gibi deli oluyor çok seviyor alisverisi ve saatlerce bakinmayi. Ben giriyorum elime aliyorum denemeden kasaya ucuyorum cikiyorumhe öyle tm anladımvalla ben gidip kendi alcak sandim ondan seettim kuzu
e adet öyle zatende önce nişanlına alın sonra sana bakın çünkü erkkeler cok uçuyo sizde masraf cıkarmayın diye abartamaz önce ona alınırsa
bn nişanlıma 2 çift ayakkabı almştm begenemedi de
Lilim görücez bakalım anneside söylerse yinede giyerse bende bundan anlayacağını anlarım yani ona gore davranirimGormemezlikten geldiyse gorumcen iyi biri degil
AY TANTUNİ ETİ İLE YAPIYORUM BENDE İÇİNE NOHUT ATIYORUM ÜSTÜNE KURU NANE VE SARIMSAK LİMON HARİKA OLUYOPR
içimden maydonoz ağacı çıkıcak bugün 5 bardak olmuştur sanrım içiyorum
Cnm yinede soyle bi durum varLilim görücez bakalım anneside söylerse yinede giyerse bende bundan anlayacağını anlarım yani ona gore davranirim
Yapsana protein gününde içine yağ koymazsınTantuni
ay hiç o ayrıntıyı düşünmedim kiBöbreklerini yoracaksın o ne o kadar
evet onun için sökülmedi ama kesilecek gibi yine soğnda kattım içine rezene de içiyorum hergün sabah ama tık yokSchonerDuft adetin sokulsun diye mi iciosub maydankz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?