Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cok tuhaf valla
bnm arkadaslarım bile beni arayıp ne ton kınalık bindallı giyceksn ona göre elbise bakalım diyolar
Yani evde yapiosn sonucta cok abartili bisey giymemesi lazim bence yanlis yani.

Kızlar kimin nişanı bende şaşırdım bende çok abartmıştım falan diyordum salonda olmayacagi icin. Ama o kendince sade zaten. Onun cocugu evlensin kaynana gibi gidicem hatta gelinlik giyicem görür o

bende yeri geldiğinde söyle ama abartacak bişi yok bu kadar takılma bir nişan sonuçta senin gelin oluşun onu gölgede bırakacak emin ol

bende yeri geldiğinde söyle ama abartacak bişi yok bu kadar takılma bir nişan sonuçta senin gelin oluşun onu gölgede bırakacak emin ol
Ahhh canım inş ya ne bu arnavutlardan çektiğin abartının abartıldı olmaliyim. Kafamdan havai fişekler cikarttiricam göze batmak için gelin benim diye ahahaha

Attigi elbiseler seni
Kaynanam bana alacakmış daha almadimki. Ama gorumceninki baya dantelli abartiki birsey yani göze batan birsey. Ben düz elbise istiyordum üstü transparan yada dantelli. Şimdi o elbiseyi gördüm ve daha abartılı birsey almaliyim. Yoksa öküz gibi olucam

Kızlar kimin nişanı bende şaşırdım bende çok abartmıştım falan diyordum salonda olmayacagi icin. Ama o kendince sade zaten. Onun cocugu evlensin kaynana gibi gidicem hatta gelinlik giyicem görür o
dişe diş kana kan diyosun yani

kaynanan sana mı alcakmış kaynanan mı sana alcakmş anlamadm ben

oy canikommm cok sagolllll ilk defa bana sarki yazan biri var cok mutlu oldum
özlettin kendini ondan hep
ama tohatıda hakittinnn nerelerdesnn

Of isin cok zor
Iyi basariyorsun
Tebrik ederim
Bnm kucuk tosbikto buyudukce isim daha da zorlasacak desene

Giyeceğim şeyi kaynanam alacakmış bana canım bizde sevgilime alicaz
he öyle tm anladım valla ben gidip kendi alcak sandim ondan seettim kuzu
e adet öyle zatende önce nişanlına alın sonra sana bakın çünkü erkkeler cok uçuyo sizde masraf cıkarmayın diye abartamaz önce ona alınırsa
bn nişanlıma 2 çift ayakkabı almştm begenemedi de

Gormemezlikten geldiyse gorumcen iyi biri degil

Ben dedim sen git kendin al beğen sec biz parasını veririz. Onla ugrasamam ben ya. Kadın gibi deli oluyor çok seviyor alisverisi ve saatlerce bakinmayi. Ben giriyorum elime aliyorum denemeden kasaya ucuyorum cikiyorum hic sevmiyorum ya anormalim galiba

Lilim görücez bakalım anneside söylerse yinede giyerse bende bundan anlayacağını anlarım yani ona gore davranirim
Cnm yinede soyle bi durum var
O gun senin gunun, o ne giyerse giysin bir onemi yok bosver
Sadece sen bu konuda hassas isen ona gore davranmaliydi. davranmadiysa yazarsin kenara, notundan dusersin :)
Bu arada soft bi konsept cok huzurlu, sevdim ben :)
Elbise kv alacak ve kendi zevkine gore mi alcak
Nasil oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…