- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #226.821
ben 59 olsam ağlarım 53 le mezun olup 59 a cıkan kızın hazin sonu diyeBamya sevilmez mi ya
dün pırasa yedimbende seviyorum ikisini nohutlu olcak bol ekşili hmmm
hee bir an şok oldum
afiyet olsun ne yedin bakim
dukan birası ne ?
gece burası da serin ama sıcak berbat ya nem hele
cıslı bişi derkenben 59 olsam ağlarım 53 le mezun olup 59 a cıkan kızın hazin sonu diye
biber dolması yidim 1 tane corba yogurt bide 1 dilimcik cıslı bişi
Aksamlari madensuyu. Şekersis kahve. Yeşilçay. Birde daha once diyetisyenim vermisti. Magnezyum eksikligi olmasin diye. Yarim yagli süte marketlerde kakaolar oluyorya onlarin bazilarinda içilebilir yaziyor. Onlardan alip sicak süte ekleyip içiyordum hem cok tok tutuyodu hemde sanki böyle sıcak çikolata içmis gibi mutlu oluyodum.öf evet yaaaa akşam bende aranıyorum bildiğin ne yesem diye
dolabı acıp kapatıp duruyorum
kesinlikle protein diyetinden sonra bu hale geldik biz... tekrar yapasım var ama gözüm kesmiyor biliyormusun yumurta yemeyi fit sütte aldım bugüm m... 4,50 tl idi
Bamya sevilmez mi ya
dün pırasa yedimbende seviyorum ikisini nohutlu olcak bol ekşili hmmm
hee bir an şok oldum
afiyet olsun ne yedin bakim
dukan birası ne ?
gece burası da serin ama sıcak berbat ya nem hele
Aksamlaro spor yap kuzu. Kosu bandi varsa mp3 e sevdigin sarkilari yükle her aksam 1 buçuk saat tempolu yürü. Yoksa eliptik bisiklet al. Cok yerde kaplamiyo koy tv odasina aksam hem tv ye bak hemde sporunu yap sıkılmadan. Cok ünlü bir diyetisyen aksamlari evde abur cubur yiyip tv izleyecegime eliptige binip tv izliyorum demisti. Pahali olsada sıfır spor aletleri ikinci el satan sitede koşu bantlari 500 tl eliptikler 150-200 tl canimbende aynı oluyorum cünkü evde cok sıkılıyorum kendime bi meşgale bulmam lazım
burda 3 kişi oldu bamya seven bu sene her hafta yaptım neredeyse bamya....bugün 2 tne aldım yürüş sonrsı içicemBen bayadır fit süt de içmedim
Valla kendimden başka sevenini görmedim bamyanın
hoş geldin yoğunsun sanırım çalışmaya çalışıyorum senKizlar anca geldim napiosunuz?
Regl kivraniyorum seen napiyosunnn yoksun pekKizlar anca geldim napiosunuz?
Kaç dakika canim. 90 dakikada bu sicaklarda tişörtü sıkınca su akiyo ama işte kazandirdiklariyla sporsuz yapamiyorum. Hem benim eşimde çok destekliyo hep spor yapmami istiyo. Sporun verdigi fitligi seviyo. Ama kendi yatip aksamlari sürekli tıkınıyo bende spor yapiyorum. 95 kilo olmus evlendigimizde 75 kiloydu. Boyu uzun kurtariyo.
8
Aksamlaro spor yap kuzu. Kosu bandi varsa mp3 e sevdigin sarkilari yükle her aksam 1 buçuk saat tempolu yürü. Yoksa eliptik bisiklet al. Cok yerde kaplamiyo koy tv odasina aksam hem tv ye bak hemde sporunu yap sıkılmadan. Cok ünlü bir diyetisyen aksamlari evde abur cubur yiyip tv izleyecegime eliptige binip tv izliyorum demisti. Pahali olsada sıfır spor aletleri ikinci el satan sitede koşu bantlari 500 tl eliptikler 150-200 tl canim
Kasın artiyodur ondan tartida kilo almis gibi cikarsin ama sporsuz yagdan cok kasın gidebilir zor olur dengeyi saglayamayabilirsin sen devam et sporaValla spor yapmıyorken daha çok ve daha çabuk kilo veriyordum
Yok canim ya basen yapmazki sen kilo veriyosun aksine eritir o diyenler kilo alanlarya evet öyle canım cok doğru ama evimiz cok kucuk onu nereye koyucam diye düsünüyorum bide basen yapıyomus galiba o öyle mi
1 gider herhalde55.1 canıım teşekkür ederim ama düzgün yemek yoktu malesef istediğim gibi beslenemedm
sen ne almedesin tahminen kac kg gider bu hafta
Ne oldii ?Kizlaaaar moralim çok bozuk teselli edin beni
burda 3 kişi oldu bamya seven bu sene her hafta yaptım neredeyse bamya....bugün 2 tne aldım yürüş sonrsı içicem
Kasın artiyodur ondan tartida kilo almis gibi cikarsin ama sporsuz yagdan cok kasın gidebilir zor olur dengeyi saglayamayabilirsin sen devam et spora
Kizlaaaar moralim çok bozuk teselli edin beni
miniminiminacık dimidemem onu ama miniciktiminnakcıkkk
ne oldu kuzmKizlaaaar moralim çok bozuk teselli edin beni
Ne guzel bilgiler vermissin cnmAksamlari madensuyu. Şekersis kahve. Yeşilçay. Birde daha once diyetisyenim vermisti. Magnezyum eksikligi olmasin diye. Yarim yagli süte marketlerde kakaolar oluyorya onlarin bazilarinda içilebilir yaziyor. Onlardan alip sicak süte ekleyip içiyordum hem cok tok tutuyodu hemde sanki böyle sıcak çikolata içmis gibi mutlu oluyodum.
Meyveleri gundüz yiyin aksama kalmasin kilo verme hizini düsürüyor tecrübeylede sabittir. Birde degisiklik yapin. Mesela 2 yemek kasigi bulgur pilavi 1 dilim ekmek eder. Mesela oglen yemeginde hep esmer ekmek yemeyin 2 dilim esmer ekmek yerine 4 kasik bulgur pilavi yiyin. Böylece vücut şaşırir kilo verme hep devam eder. Mesela kısır diyette cok saglikli yapin az yagli bol yeşillikli kısırı 2 ögüne yemeklerinizin yanina ekmeği çikararak karbonhidrat olarak ekleyin. Dolmalariniza pirinc yerine bulgur ekleyin ama diyelimki olmadi o zaman dolmadan sonra bol limonlu yeşil çay içinki o dolma sizin insülüninizi çikararak iştahininizi açmasin. Unutmayin diyette insülüni düşük seviyelerde tutamazsak diyette bozulur kilo vermede durur. İştahtan insülin sorumludur. Bunuda spor ve diyetle kontrolde tutacagiz. Arada kacamak olur kilo vermeyi engellemez ama iştahi açarsa tüm zorlaniriz yari yolda kaliriz. Tatli yediniz bisey oldu üzülmek yok icin üzerine limonsuyu veya limonlu yeşillcay üzerinede yürüyün sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?