Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ee kaynanan soylemicekmi simdi anlamadmm

çiftli spor ne oluyo ki

işte diyorum ya canım bünyeden bünyeye farkediyo bak mesela ben spor yaptıgımda enerjim tavan oluyo ama açlık hissi de aynı şekil artıyo

hahahaahah güzel sarki kizzzz
he ben yazdım sna
kim kime ne demiş nolmş anlamadım ama beeeennn nişanlın mı annesini aramış sorna sen aradın o da kızım bilerek yapmamıştr mı dedi ve üstüne pişkince belki farklı tonudur mu dedi noldu

Meyve yemeyince eksik hissediyorum ben

Direk söyleyecek demekki kız sen rengi niye söyledin ki ona ... baştan kimse bu rengi giymesin demedin mi hiç

Bamya sevilmez mi ya

dün pırasa yedim bende seviyorum ikisini nohutlu olcak bol ekşili hmmm

hee bir an şok oldum

afiyet olsun ne yedin bakim

dukan birası ne ?

gece burası da serin ama sıcak berbat ya nem hele
İnternette tarifi var canım araştır istersen bende burda duydum denetim faydasını gördüm istersen tariftr vere bilirim

Ee kaynanan soylemicekmi simdi anlamadmm
Tamam ben üstü kapalı soylerim dedi sonra guldu dedi pembenin baska bi tonudur :S eee ne tonuysa tonu. Kremden vazgecmis pembe giyecekmis. Sagolsun Allah razi olsun dicektim. Dugunumdede ben yesil gelinlik giyerim siz beyaz giyersiniz dicem

kim kime ne demiş nolmş anlamadım ama beeeennn nişanlın mı annesini aramış sorna sen aradın o da kızım bilerek yapmamıştr mı dedi ve üstüne pişkince belki farklı tonudur mu dedi noldu
Benimki hemen anasini aramış benimki kırılır üzülür gitmeyin etmeyin diye. Hevesini kırmayın demiş. Aynen öyle güldü

Direk söyleyecek demekki kız sen rengi niye söyledin ki ona ... baştan kimse bu rengi giymesin demedin mi hiç
Ben ilk gunden o rengi giyicem dedim. Yanı ben niye söylüyorum okadar aklı fikri vardır dimi ben utanırım gitmeyin etmeyin demeye ama onlar öyle degil. Düşünemediği ne kötü niyet aramiyorum ama tuhaf yani

Ben aslinda boyle seylere takilmam. Dugunumde mesela 3 4 kisi vardi beyaz giyen ona takanda cok aklimin ucundan gecmedi. Ama fesat bir tanidigin olur ogune ozel dantelli vs baya agir bisey diktirirse onun isteee ....... yapilir.
Kisiden kisiye degisr. Bence oda iyi biriyse gicikligina dusunmemistr.

geçmiş olsun

Hayir
Canım normalde iyi biri diyorumya ama elbisesi özellikle beyaz olani dantelli gelinlik gibi yani ben o gün esekbasimiyim

cok tuhaf valla
bnm arkadaslarım bile beni arayıp ne ton kınalık bindallı giyceksn ona göre elbise bakalım diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…