- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #226.881
Ahhhhhh canimmmay kiyamam ya... sorma canim is yerinde fena bi yogunum su icecek zaman bulamiom resmen kosturmakdan yoruldumama aklim Burda hihih
Ee kaynanan soylemicekmi simdi anlamadmmInsAllah canım ya
o manyak hemen anasını aramis. Sonra ben bozuldum kaynanamı aradım drdim yanlış anlaşılmasın söyleme lütfen dedim giysin dedim. Oda dediki benim kızımda istemezdi dedi. Birde diyorki belki pembenin başka tonudurneyse birsey demedim sonra. Ben üstü kapalı söylerim dedi iç. Ben üstü açık soyledim anlamadı anlamamazlıktan geldi
Kız söyledim yani aa bende o renk giyecektim dedim bana aynı olmayalım demedi
valla gayette uygun şekilde söyledimgörmemezlikten geldi
Selam arkadaslar gecmisi okudum epey olmus ancak yaziyorum.
Sabah: 2 dilim esmer ekmek. 1 dilim peynir 1 tatli kaşıgı fıstık ezmesi. 1 kayısı kivami yumurta ve kapya kırmızı közlenmis biber sekerzi bitki cayi
Arada yesilcay 1 elma çörekotu yagi
Öglen 1 kase mercimek corbasi salata
Arada filtre kahve
Aksam: ızgara kuzu tandır salata.
Arada madensuyu
Spor olmayacak sanirim onun yerine çiftli spor yapacagiz
işte diyorum ya canım bünyeden bünyeye farkediyo bak mesela ben spor yaptıgımda enerjim tavan oluyo ama açlık hissi de aynı şekil artıyoBen aksamlari meyve yerine gündüz yiyirum daha hizli kilo verdigimi farkettim belkide bunyeden bunyeye degisir. Insulun direnci herkeste olmaz ama var ise yediklerimiz ve sporla düsüyor. Yediklerimize diyet dedim. Babam seker hastasi 500 bulur sekeri. Bende aslinda potansiyelim ailede varsa zaten kafadan şekerlisin der doktorum. Ama bu sekilde benim aclik sekerin 79 geliyor. Sporda insulun direncini kirmada cok etkili ikisi bir bütün. Nettende arastirabilirsin. Ipin ucunu kacirirsam insulun direnci basima bela oluyor benimde ama bu sekilde hepsi duzene giriyo
he ben yazdım snahahahaahah güzel sarki kizzzz
kim kime ne demiş nolmş anlamadım ama beeeennn nişanlın mı annesini aramış sorna sen aradın o da kızım bilerek yapmamıştr mı dedi ve üstüne pişkince belki farklı tonudur mu dedi nolduInsAllah canım ya
o manyak hemen anasını aramis. Sonra ben bozuldum kaynanamı aradım drdim yanlış anlaşılmasın söyleme lütfen dedim giysin dedim. Oda dediki benim kızımda istemezdi dedi. Birde diyorki belki pembenin başka tonudurneyse birsey demedim sonra. Ben üstü kapalı söylerim dedi iç. Ben üstü açık soyledim anlamadı anlamamazlıktan geldi
Ayıp bişey yani. Kocişle yapiliyo ama oda bi nevi spor yaniçiftli spor ne oluyo ki
Meyve yemeyince eksik hissediyorum benevett mesela bende akşamları kayısı erik yersem wc sorunu olmuyo bu ara onu farkettim ve sardım
kesinlikle bünye meselesi sana iyi gelen bana gelmez ben mesela ekmek yemedim mi wc ye cıkamıyorum
sağol kuzuum sende güzel kilolar veriyosun
yoksuuuun yanımdaaaa
Ayıp bişey yani. Kocişle yapiliyo ama oda bi nevi spor yani
Direk söyleyecek demekki kız sen rengi niye söyledin ki ona ... baştan kimse bu rengi giymesin demedin mi hiçInsAllah canım ya
Ahahaha cok guldumyaAyıp bişey yani. Kocişle yapiliyo ama oda bi nevi spor yani
IlgincAyıp bişey yani. Kocişle yapiliyo ama oda bi nevi spor yani
Ayıp bişey yani. Kocişle yapiliyo ama oda bi nevi spor yani
Evet kuzum wc çıkamıyodum çok rahatlattı beni dünden beri kendimi çok hafif hissediyorum ikinci sürahi bitmek üzere dünde yaptım içtim bugünde yaptım 15gün devam edicemValla faydasini gordun mu cnm
İnternette tarifi var canım araştır istersen bende burda duydum denetim faydasını gördüm istersen tariftr vere bilirimBamya sevilmez mi ya
dün pırasa yedimbende seviyorum ikisini nohutlu olcak bol ekşili hmmm
hee bir an şok oldum
afiyet olsun ne yedin bakim
dukan birası ne ?
gece burası da serin ama sıcak berbat ya nem hele
Tamam ben üstü kapalı soylerim dedi sonra guldu dedi pembenin baska bi tonudur :S eee ne tonuysa tonu. Kremden vazgecmis pembe giyecekmis. Sagolsun Allah razi olsun dicektim. Dugunumdede ben yesil gelinlik giyerim siz beyaz giyersiniz dicemEe kaynanan soylemicekmi simdi anlamadmm
Benimki hemen anasini aramış benimki kırılır üzülür gitmeyin etmeyin diye. Hevesini kırmayın demiş. Aynen öyle güldükim kime ne demiş nolmş anlamadım ama beeeennn nişanlın mı annesini aramış sorna sen aradın o da kızım bilerek yapmamıştr mı dedi ve üstüne pişkince belki farklı tonudur mu dedi noldu
Ben ilk gunden o rengi giyicem dedim. Yanı ben niye söylüyorum okadar aklı fikri vardır dimi ben utanırım gitmeyin etmeyin demeye ama onlar öyle degil. Düşünemediği ne kötü niyet aramiyorum ama tuhaf yaniDirek söyleyecek demekki kız sen rengi niye söyledin ki ona ... baştan kimse bu rengi giymesin demedin mi hiç
Bamya ya bende bayılıyorum kıymalısı daha bi güzel oluyoBen bayadır fit süt de içmedim
Valla kendimden başka sevenini görmedim bamyanın
Ben aslinda boyle seylere takilmam. Dugunumde mesela 3 4 kisi vardi beyaz giyen ona takanda cok aklimin ucundan gecmedi. Ama fesat bir tanidigin olur ogune ozel dantelli vs baya agir bisey diktirirse onun isteee ....... yapilir.Tamam ben üstü kapalı soylerim dedi sonra guldu dedi pembenin baska bi tonudur :S eee ne tonuysa tonu. Kremden vazgecmis pembe giyecekmis. Sagolsun Allah razi olsun dicektim. Dugunumdede ben yesil gelinlik giyerim siz beyaz giyersiniz dicem
Benimki hemen anasini aramış benimki kırılır üzülür gitmeyin etmeyin diye. Hevesini kırmayın demiş. Aynen öyle güldü
Ben ilk gunden o rengi giyicem dedim. Yanı ben niye söylüyorum okadar aklı fikri vardır dimi ben utanırım gitmeyin etmeyin demeye ama onlar öyle degil. Düşünemediği ne kötü niyet aramiyorum ama tuhaf yani
AY TANTUNİ ETİ İLE YAPIYORUM BENDE İÇİNE NOHUT ATIYORUM ÜSTÜNE KURU NANE VE SARIMSAK LİMON HARİKA OLUYOPRBamya ya bende bayılıyorum kıymalısı daha bi güzel oluyo
Canim şeker insülün direncinin en sonu yani artik iş işten gecmis oluyor ben babamdan biliyorum eger doktorlarin sözünü dinleseydi spor diyet yapsaydi şuan şekeri yoktu ama dinlemedi ve nerdeyse 10 sene oldu çekiyor. Şeker öldürmüyor süründürüyor. Ve hala babamin mesela böbreklerine vuruyor. Ama babam hala söz dinlemiyor koskoca adam sözdende anlamayinca bisey yapamiyoruz. Bi ara yanimda kaldi elma sirkeli su içirmistim anlamadan. Yemeklerini diyet yaptim azcikta yürüttüm hemen farketmisti ben bugun cok hafifledim diyordu ama iste devam etmiyoki etse sekerini kontrol altinda tutacaz ama iste malesef
Canım normalde iyi biri diyorumya ama elbisesi özellikle beyaz olani dantelli gelinlik gibi yani ben o gün esekbasimiyimBen aslinda boyle seylere takilmam. Dugunumde mesela 3 4 kisi vardi beyaz giyen ona takanda cok aklimin ucundan gecmedi. Ama fesat bir tanidigin olur ogune ozel dantelli vs baya agir bisey diktirirse onun isteee ....... yapilir.
Kisiden kisiye degisr. Bence oda iyi biriyse gicikligina dusunmemistr.
Tamam ben üstü kapalı soylerim dedi sonra guldu dedi pembenin baska bi tonudur :S eee ne tonuysa tonu. Kremden vazgecmis pembe giyecekmis. Sagolsun Allah razi olsun dicektim. Dugunumdede ben yesil gelinlik giyerim siz beyaz giyersiniz dicem
Benimki hemen anasini aramış benimki kırılır üzülür gitmeyin etmeyin diye. Hevesini kırmayın demiş. Aynen öyle güldü
Ben ilk gunden o rengi giyicem dedim. Yanı ben niye söylüyorum okadar aklı fikri vardır dimi ben utanırım gitmeyin etmeyin demeye ama onlar öyle degil. Düşünemediği ne kötü niyet aramiyorum ama tuhaf yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?