- 12 Temmuz 2015
- 612
- 785
- 103
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #226.941
Yok kiz ederim ben bizim yirtik bi kuzen var ahahaha cok manyak istanbulda yasiyo ama onu goturursem basimizi sisirir rahat rahat gidip gelmek istiyorum ins. Ilk girdigim yerde bulurumbenim Kv kanka gibi iyi biri çok karışmaz ama onlarda kilo takıntısı var çok, bende yani dana gibi değilim kilomu çok göstermiyorum ama kendi kiziylami kiyasliyo ne. Her aradığında kilo verdim falan diyo sende azimlisin sende verirsin dio gaza getirio beni anam memleketde olucak
Sağol canim güzel yazın içinCanım sorununu okudum da sen özgüvenli ol kendine her zaman , kilon dış görünüşün bunu etkilemesin . Elinden geleni yap aynı renk olmaması için ama olursa da özgüvenli ol sonuçta müstakbel eşin o ailenin evladı seni beğenmiş ve seninle evlenmek istiyor. Eminim sen de çok güzelsindir zaten :) dimdik güvenli dur
Sağol canim güzel yazın için
Degistiremeyecegime gore tadını çıkarıcam artik yada gri bi elbise bulucam yapicak birsey yok :/
Ahahah benimki de oyleydide zayiflayinca sustu şimdi kendi kilolu diye açmıyor hiç konuyuYok kiz ederim ben bizim yirtik bi kuzen var ahahaha cok manyak istanbulda yasiyo ama onu goturursem basimizi sisirir rahat rahat gidip gelmek istiyorum ins. Ilk girdigim yerde bulurumbenim Kv kanka gibi iyi biri çok karışmaz ama onlarda kilo takıntısı var çok, bende yani dana gibi değilim kilomu çok göstermiyorum ama kendi kiziylami kiyasliyo ne. Her aradığında kilo verdim falan diyo sende azimlisin sende verirsin dio gaza getirio beni anam memleketde olucak
Ay eksek buyur mu acaba yaaa valla bende ekeYM balkonlara çok güzel olur 1 kilo çıksa kardirBizde 10 tl aldık seneye balkona bamya ekecem güneşte alıyor zaten toplaması zor ama olsun....
O açmıyorsa sen acicaksinAhahah benimki de oyleydide zayiflayinca sustu şimdi kendi kilolu diye açmıyor hiç konuyu
InsAllahTadını çıkar canım hiç değiştirme bence en güzel sen olacaksın :)
Bi ara diyodum da anne zayiflamiyo musun daha fln diye sonra baktım tepki yok bıraktımO açmıyorsa sen acicaksin
InsAllah
Benimkide zayıf leylek bacaklı göbeği var diyorum ne zaman dogucak bebeğimizBi ara diyodum da anne zayiflamiyo musun daha fln diye sonra baktım tepki yok bıraktımtadı çıkmıyor
Hahahahaahahahahahahahahahahahahah diyorummmannenide götür kuzu annende gelsin bi başıan yetim gibi gitme bak beni dinle senya da yırtık bi kuzen fln olsn yanındaaa tek başına ses edemezsinn
Ay hic sevmemmmmmmmmmmmöfff bamya bamya görmezden geleyim dedim ama yok yani ısrarcısınız bugün sayfa olarakkız ben bayılırım bamyaya inadına da bu sene cok pahalı alamadk yiyemediiimmm
Laf soylicek bey buluyoruz yani illaBenimkide zayıf leylek bacaklı göbeği var diyorum ne zaman dogucak bebeğimiz
Ben yapamadım o yapsın diye dedimdiHahahahaahahahahahahahahahahahahah diyorummm
Ay bayiliriiimmm ekşili ekşiliiiiiAy hic sevmemmmmmmmmmmm
Sabah kahvaltım saat: 08.30
Küçük bi parça peynir
5siyah zeytin
1domates
1dilim ekmek
Ara ögün
1bardak süt
Öglen saat:13. 30
1kase çorba
1dilim ekmek
Ara ögün :1avuç üzüm
Akşam saat:16.15
1kase çorba
2kaşık sebze yemegi
1tutam semiz otu salatası
2dilim tambugday ekmegi
Gün içinde 1sürahi dukan birası
Spor olarak temizlik yaptim çok yememişim demi ya
Deli yaLaf soylicek bey buluyoruz yani illa
Ben yapamadım o yapsın diye dedimdi
Ay bayiliriiimmm ekşili ekşiliiiii
Ama akşam 18.30olmadan kapattım mutfa bugün bacım ya sabaha kadar idare etsin beniAkşamki ekmekler biraz fazla olmuş sanırım onu dışında iyi menü
Büyür bence dayima sorarım ben yine de o bilirAhahah benimki de oyleydide zayiflayinca sustu şimdi kendi kilolu diye açmıyor hiç konuyu
Ay eksek buyur mu acaba yaaa valla bende ekeYM balkonlara çok güzel olur 1 kilo çıksa kardir
5 hurma yerine düzgün bir sey yeseydin kuzum sebze gibi yine 1 hurma yeseydin bacak nasıl olduGec kahvaltim
Yarim domates, 6 zeytin, 2 haşlanmış yumurta, 3 dilim hindi füme ve 3 bardak çay
Öğle yemeği
1 pors. Tavuk ızgara brokoli karnibahar
2 kaşık pilav
1 bardak portakal suyu
Ara öğün
Meyveli yoğurt
Akşam
1 kupa tarçınlı süt
5 hurma
Gün içinde 2 ltr su
Ama akşam 18.30olmadan kapattım mutfa bugün bacım ya sabaha kadar idare etsin beni
Bacak aynı canım basamıyorum düz yere5 hurma yerine düzgün bir sey yeseydin kuzum sebze gibi yine 1 hurma yeseydin bacak nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?