Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım sorununu okudum da sen özgüvenli ol kendine her zaman , kilon dış görünüşün bunu etkilemesin . Elinden geleni yap aynı renk olmaması için ama olursa da özgüvenli ol sonuçta müstakbel eşin o ailenin evladı seni beğenmiş ve seninle evlenmek istiyor. Eminim sen de çok güzelsindir zaten :) dimdik güvenli dur

Sabah
Bir dilim beyaz peynir
İki dilim tam buğday ekmeği
Salatalık domates ve çay

266 kcal

Ara
Bir bardak içim fit süt
Bir fincan Türk kahvesi
3 form bisküvi

180 kcal

Akşam
Bir biber dolması 2 sarma
Mercimek çorbası
Salata yağsız

262 kcal
Ara (olcak )
Bitki çayı soda yoğurt belki elma
134 kcal

Çok az kalori oldu anlamadım

Sağol canim güzel yazın için
Degistiremeyecegime gore tadını çıkarıcam artik yada gri bi elbise bulucam yapicak birsey yok :/

Sabah kahvaltım saat: 08.30
Küçük bi parça peynir
5siyah zeytin
1domates
1dilim ekmek

Ara ögün
1bardak süt

Öglen saat:13. 30
1kase çorba
1dilim ekmek

Ara ögün :1avuç üzüm

Akşam saat:16.15
1kase çorba
2kaşık sebze yemegi
1tutam semiz otu salatası
2dilim tambugday ekmegi

Gün içinde 1sürahi dukan birası
Spor olarak temizlik yaptim çok yememişim demi ya

Ahahah benimki de oyleydide zayiflayinca sustu şimdi kendi kilolu diye açmıyor hiç konuyu
Bizde 10 tl aldık seneye balkona bamya ekecem güneşte alıyor zaten toplaması zor ama olsun....
Ay eksek buyur mu acaba yaaa valla bende ekeYM balkonlara çok güzel olur 1 kilo çıksa kardir

Akşamki ekmekler biraz fazla olmuş sanırım onu dışında iyi menü

Gec kahvaltim

Yarim domates, 6 zeytin, 2 haşlanmış yumurta, 3 dilim hindi füme ve 3 bardak çay

Öğle yemeği

1 pors. Tavuk ızgara brokoli karnibahar
2 kaşık pilav
1 bardak portakal suyu

Ara öğün
Meyveli yoğurt

Akşam
1 kupa tarçınlı süt
5 hurma

Gün içinde 2 ltr su

5 hurma yerine düzgün bir sey yeseydin kuzum sebze gibi yine 1 hurma yeseydin bacak nasıl oldu

5 hurma yerine düzgün bir sey yeseydin kuzum sebze gibi yine 1 hurma yeseydin bacak nasıl oldu
Bacak aynı canım basamıyorum düz yere sebze öğle çok yedim canım birde geç yedim öğle yemeğimi o yuzden akşamda böyle oldu yarın patlıcan yemegi yapicam kacgundur deli gibi canım cekiyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…