- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #226.981
Geçmiş olsun dınlen canım gecer cabucak menun guzel gorunuyor[İşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 08:30 kahvaltı
Bir haslanmis yumurta, cay, 3 adet siyah zeytin, 3 adet yesil zeytin, Salatalik, kil biber, bir dilim ekmek, yarim kirmizi biber
Ara ogun 11:00
2 adet hurma
Oglen 13:30
1 tabak taze fasulye
Orta boy kase semiz otu salatasi
1 dılım ekmek
Ara öğün 15:30
Dondurma
Aksam 18:00
1 tabak bamya
Domates salatalik biber
Yarim dilim ekmek
Ara ogun 22:00
Tansiyonum dustu galiba, bayilacak gibiyim midemde bulaniyor, hic iyi degilim
Midemi bastirsin diye ceyrek trabzon simidi ve bes adet zeytin yedim
Notlar: bebegime dokundugu icin sut urunlerini kisitli tuketiyorum.Cok rahatsizim bu gece yazamayabilirim
Cuma kilo:80.6
Güncel kilo: 80.6
Haftalık hedef: -1100
Hedefe kalan: -1100
İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Bu hafta kilo kaybi: 0
Toplam kayip: 4.300
Ana hedefe kalan: 7.600
Çok fazla yapamıyorum kuzum ya 30 dk kalıyorum bazen 40 oluyor aynen tişört sırılsıklam oluyor benim ki pek İnanmıyor vereceğime evlendiğimizde 82 kg sonra 95 oldu 5 Aydırda 87 kgKaç dakika canim. 90 dakikada bu sicaklarda tişörtü sıkınca su akiyo ama işte kazandirdiklariyla sporsuz yapamiyorum. Hem benim eşimde çok destekliyo hep spor yapmami istiyo. Sporun verdigi fitligi seviyo. Ama kendi yatip aksamlari sürekli tıkınıyo bende spor yapiyorum. 95 kilo olmus evlendigimizde 75 kiloydu. Boyu uzun kurtariyo.
Neyıne ınanmıyr kılo vermek yapılması cok ınanılmaz bırşeymı boşver eşini zayıfladıkça tartıyı gosterırsınÇok fazla yapamıyorum kuzum ya 30 dk kalıyorum bazen 40 oluyor aynen tişört sırılsıklam oluyor benim ki pek İnanmıyor vereceğime evlendiğimizde 82 kg sonra 95 oldu 5 Aydırda 87 kgnerdeyse aynıyız bu da sinir bozucu
Bi biliyomusun oda siyah giymişSen siyah giy anlar o
Aa canım çok geçmiş olsun[İşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 08:30 kahvaltı
Bir haslanmis yumurta, cay, 3 adet siyah zeytin, 3 adet yesil zeytin, Salatalik, kil biber, bir dilim ekmek, yarim kirmizi biber
Ara ogun 11:00
2 adet hurma
Oglen 13:30
1 tabak taze fasulye
Orta boy kase semiz otu salatasi
1 dılım ekmek
Ara öğün 15:30
Dondurma
Aksam 18:00
1 tabak bamya
Domates salatalik biber
Yarim dilim ekmek
Ara ogun 22:00
Tansiyonum dustu galiba, bayilacak gibiyim midemde bulaniyor, hic iyi degilim
Midemi bastirsin diye ceyrek trabzon simidi ve bes adet zeytin yedim
Notlar: bebegime dokundugu icin sut urunlerini kisitli tuketiyorum.Cok rahatsizim bu gece yazamayabilirim
Cuma kilo:80.6
Güncel kilo: 80.6
Haftalık hedef: -1100
Hedefe kalan: -1100
İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Bu hafta kilo kaybi: 0
Toplam kayip: 4.300
Ana hedefe kalan: 7.600
Yok canım ya evli ve minik bebisi varEvlımı bekarsa koca arıcak demek dıyesım geldı
Ayy evet morseverde bize katılsın çok mutlu olurummmm ♡Merhaba bende katılabilir miyim son grup bu sanırım bu sebepten buraya yazdım
Morsever Sana donus yapicamMerhaba bende katılabilir miyim son grup bu sanırım bu sebepten buraya yazdım
TamamMorsever Sana donus yapicam
YapistirrrrrrrrrrrrrGecenin 11 inde nisanlim gelir benden Menemen isterse bende yerim işte
Ona yaptım bende yedim çok sinir oldum yaaa
Öf valla kendime kızdım hemde çok benden de banaYapistirrrrrrrrrrrrr
EkmeklemiÖf valla kendime kızdım hemde çok benden de banaallahtan az yedim bi kaç lokmacikk
Yok boş yedim şükürEkmeklemi
Hee ozmaan abartacak kadar bunalima grme bee aramizdaYok boş yedim şükürama yemeswydim iyiydi şimdi yatip uyuxam yarın kilo aynı kalcak
Bakam sabah nolcak cohh sinir bozucu bide sen yeme ben yerim hepsini diyoHee ozmaan abartacak kadar bunalima grme bee aramizda
Bakam sabah nolcak cohh sinir bozucu bide sen yeme ben yerim hepsini diyo
Olmaz dedim göz hakkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?