- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.653
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #226.921
SchonerDuft adetin sokulsun diye mi iciosub maydankz
Yapsana protein gününde içine yağ koymazsın
ay hiç o ayrıntıyı düşünmedim kineyse bugün başka içmem
Alla alla yaevet onun için sökülmedi ama kesilecek gibi yine soğnda kattım içine rezene de içiyorum hergün sabah ama tık yok
Iyi cnm bamya yapcamNapıyonNassın
Ben hep hazırdan dışarıda yiyordum onu evde nasıl yapılıyor ki
Arka arkaya 15 günden fazla tavsiye etmiyorlar en max 21 gün
Sonra 6 ay ara vermen gerekliymiş sen günde 5 bardak içiyon
Tekila shot sandın zaar
Iyi cnm bamya yapcam
Topigin can cekmelerinde bugun :BAMYA
bende hiç sevmemBen dedim sen git kendin al beğen sec biz parasını veririz. Onla ugrasamam ben ya. Kadın gibi deli oluyor çok seviyor alisverisi ve saatlerce bakinmayi. Ben giriyorum elime aliyorum denemeden kasaya ucuyorum cikiyorumhic sevmiyorum ya anormalim galiba
öfff bamya bamya görmezden geleyim dedim ama yok yani ısrarcısınız bugün sayfa olarakIyi cnm bamya yapcam
Topigin can cekmelerinde bugun :BAMYA
tekila deme ya deme bana tekilaNapıyonNassın
Ben hep hazırdan dışarıda yiyordum onu evde nasıl yapılıyor ki
Arka arkaya 15 günden fazla tavsiye etmiyorlar en max 21 gün
Sonra 6 ay ara vermen gerekliymiş sen günde 5 bardak içiyon
Tekila shot sandın zaar
verdi ondan 10 gün sonra tekrar adet oldum ama sökülmüyor yine napacağımı bilemedim sökülmezse kürtaj yapan drler varmı bende onan korktumAlla alla ya
Dr ilac vermedi mi
düşmedi bu sene fiyatı malesef yrım kilo alsaydın kız nefsin çekiyorsa ben öyle yaptım aldığımda hepöfff bamya bamya görmezden geleyim dedim ama yok yani ısrarcısınız bugün sayfa olarakkız ben bayılırım bamyaya inadına da bu sene cok pahalı alamadk yiyemediiimmm
almadı anneemmmdüşmedi bu sene fiyatı malesef yrım kilo alsaydın kız nefsin çekiyorsa ben öyle yaptım aldığımda hep
Sağol canim aslında böyle şeylere takılmam ama ne bileyim heves ettim şimdi birsuru şey hanı elbiseme göre kendime göre sipariş ettimya belki biraz daha dikkat edilebilirdi :/ elbiseyi kendim secicem canım birlikte gidicez nisandan birkaç gün önce. Birini bohçaya koyacakmış birinide giyicem iste. Gorumcem gelirse derim yok yaa pembe giymiyim ben yoksa ikiz gibi oluruzCnm yinede soyle bi durum var
O gun senin gunun, o ne giyerse giysin bir onemi yok bosver
Sadece sen bu konuda hassas isen ona gore davranmaliydi. davranmadiysa yazarsin kenara, notundan dusersin :)
Bu arada soft bi konsept cok huzurlu, sevdim ben :)
Elbise kv alacak ve kendi zevkine gore mi alcak
Nasil oluyor?
Gorumce Kv birde sevgilim herhalde, o meraklı melahat gelmeden duramazbende hiç sevmemnişan alışverişinde rahat 10 mağazada 10 kıyafet denettirmişti bana
o zaman güzelmiş sana bakarken kimle gitceniz kalabalık gitmeyin bak her kafadan bi ses cıkıyo secmek zorlaşıyo
annenide götür kuzu annende gelsin bi başıan yetim gibi gitme bak beni dinle senGorumce Kv birde sevgilim herhalde, o meraklı melahat gelmeden duramazahahaha katılacaklarına adım gibi eminim ama ben yine istediğimi alicam
Yok kiz ederim ben bizim yirtik bi kuzen var ahahaha cok manyak istanbulda yasiyo ama onu goturursem basimizi sisirir rahat rahat gidip gelmek istiyorum ins. Ilk girdigim yerde bulurumannenide götür kuzu annende gelsin bi başıan yetim gibi gitme bak beni dinle senya da yırtık bi kuzen fln olsn yanındaaa tek başına ses edemezsinn
menümü yazıp çıkıyorum
sabah
1 çkaşığı bk yarım dilim çavdar ekmeği
ara
200 ml süt granola bar aldım 143 kalori
öğlen
2 ince dilim patlıcan kızrtma gibi bir yemek var az yağlı içinde 1 acı biber yarım domates saca basma diyorlarmış
çeyrek lavaş
1 kase buğdaylı nohutlı soğuk çorba
ara
2 yk soğuk çorba
akşam
yeşil fasulye 4 yk
yanına soğan ve domates yerim
gün boyu maydonoz suyu rezene ve has su içtim
akşam spor yaparım 2 saate yakın yürüş ve aletler sonrsında içim fit içerim 250 ml
kendinize iyi bakın sonra görüşürüz
tekila deme ya deme bana tekila
valla söksünde kafam rahatlasa sökmüyor napayım bende
etin bıyutunu biliyorsun zaten ince ince doğra güzelce haşla suyunu dök tekrar su koy ama az çok değil içine azcık pul biber karabiber koy su kuruyunca yağ dök içine kavur yanına çoban salata yap lavaşa sar ye içine az sirke koyanda var ama emin değilim eşime sorayım bir tekrar derim sana
Bizde 10 tl aldık seneye balkona bamya ekecem güneşte alıyor zaten toplaması zor ama olsun....almadı anneemmmaldıgınıda buzluga attı galiba ben cok seviyorm diye ananemde almış buzluga atmış
düşmedi valla bizim burda 12 tl ymiş
Şöyle yapcan o günü kaçamak günü sayacan 1 lavaş yicin bizim burda fırınlar yapıyor kalorisi daha düşük oluyor ince olduğundan akşam yeterli ya meyve eklerim olmadı karpuz ya da incir eklerimBk ne kız?
Çok az değil mi akşamın
Hepten şişirir içki falan yapma öyle şeyler
Lavaş yemek şey olmaz mı ya onun tam buğdaylısı da yok
Protein saydın mi bugün kahvaltın sağlam olmuş tebrik ederim seni kahvaltından dolayı bana göre zoru başarmışsınSaat 9
Armutlu yoğurt - 150
Saat 12.30
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
2 dilim hindi füme
Saat 14.30
Yarım içim fit süt
Saat 16.30
1 muz
Saat 18.30
Fırında kabak
Sodalı ayran
1 dilim ekmek
Saat 21
Bir bardak light süt
Belki iki kuru kayısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?