Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SchonerDuft adetin sokulsun diye mi iciosub maydankz

Napıyon Nassın

Yapsana protein gününde içine yağ koymazsın

ay hiç o ayrıntıyı düşünmedim ki neyse bugün başka içmem

Ben hep hazırdan dışarıda yiyordum onu evde nasıl yapılıyor ki

Arka arkaya 15 günden fazla tavsiye etmiyorlar en max 21 gün
Sonra 6 ay ara vermen gerekliymiş sen günde 5 bardak içiyon
Tekila shot sandın zaar

bende hiç sevmem nişan alışverişinde rahat 10 mağazada 10 kıyafet denettirmişti bana
o zaman güzelmiş sana bakarken kimle gitceniz kalabalık gitmeyin bak her kafadan bi ses cıkıyo secmek zorlaşıyo

menümü yazıp çıkıyorum
sabah
1 çkaşığı bk yarım dilim çavdar ekmeği
ara
200 ml süt granola bar aldım 143 kalori
öğlen
2 ince dilim patlıcan kızrtma gibi bir yemek var az yağlı içinde 1 acı biber yarım domates saca basma diyorlarmış
çeyrek lavaş
1 kase buğdaylı nohutlı soğuk çorba
ara
2 yk soğuk çorba
akşam
yeşil fasulye 4 yk
yanına soğan ve domates yerim
gün boyu maydonoz suyu rezene ve has su içtim
akşam spor yaparım 2 saate yakın yürüş ve aletler sonrsında içim fit içerim 250 ml
kendinize iyi bakın sonra görüşürüz

tekila deme ya deme bana tekila
valla söksünde kafam rahatlasa sökmüyor napayım bende
etin bıyutunu biliyorsun zaten ince ince doğra güzelce haşla suyunu dök tekrar su koy ama az çok değil içine azcık pul biber karabiber koy su kuruyunca yağ dök içine kavur yanına çoban salata yap lavaşa sar ye içine az sirke koyanda var ama emin değilim eşime sorayım bir tekrar derim sana

öfff bamya bamya görmezden geleyim dedim ama yok yani ısrarcısınız bugün sayfa olarak kız ben bayılırım bamyaya inadına da bu sene cok pahalı alamadk yiyemediiimmm
düşmedi bu sene fiyatı malesef yrım kilo alsaydın kız nefsin çekiyorsa ben öyle yaptım aldığımda hep

düşmedi bu sene fiyatı malesef yrım kilo alsaydın kız nefsin çekiyorsa ben öyle yaptım aldığımda hep
almadı anneemmm aldıgınıda buzluga attı galiba ben cok seviyorm diye ananemde almış buzluga atmış
düşmedi valla bizim burda 12 tl ymiş

Sağol canim aslında böyle şeylere takılmam ama ne bileyim heves ettim şimdi birsuru şey hanı elbiseme göre kendime göre sipariş ettimya belki biraz daha dikkat edilebilirdi :/ elbiseyi kendim secicem canım birlikte gidicez nisandan birkaç gün önce. Birini bohçaya koyacakmış birinide giyicem iste. Gorumcem gelirse derim yok yaa pembe giymiyim ben yoksa ikiz gibi oluruz belki demiştir aa bunun konsepti çok güzel bende pembe giyiniiim
Bilerek birsey yapan olursa ben dünyanın en sabırlı en iyi niyetli insanıyım ama ondan sonra görürler beni

bende hiç sevmem nişan alışverişinde rahat 10 mağazada 10 kıyafet denettirmişti bana
o zaman güzelmiş sana bakarken kimle gitceniz kalabalık gitmeyin bak her kafadan bi ses cıkıyo secmek zorlaşıyo
Gorumce Kv birde sevgilim herhalde, o meraklı melahat gelmeden duramaz ahahaha karisacaklarına adım gibi eminim ama ben yine istediğimi alicam

Gorumce Kv birde sevgilim herhalde, o meraklı melahat gelmeden duramaz ahahaha katılacaklarına adım gibi eminim ama ben yine istediğimi alicam
annenide götür kuzu annende gelsin bi başıan yetim gibi gitme bak beni dinle sen ya da yırtık bi kuzen fln olsn yanındaaa tek başına ses edemezsinn

annenide götür kuzu annende gelsin bi başıan yetim gibi gitme bak beni dinle sen ya da yırtık bi kuzen fln olsn yanındaaa tek başına ses edemezsinn
Yok kiz ederim ben bizim yirtik bi kuzen var ahahaha cok manyak istanbulda yasiyo ama onu goturursem basimizi sisirir rahat rahat gidip gelmek istiyorum ins. Ilk girdigim yerde bulurum benim Kv kanka gibi iyi biri çok karışmaz ama onlarda kilo takıntısı var çok, bende yani dana gibi değilim kilomu çok göstermiyorum ama kendi kiziylami kiyasliyo ne. Her aradığında kilo verdim falan diyo sende azimlisin sende verirsin dio gaza getirio beni anam memleketde olucak

Bk ne kız?
Çok az değil mi akşamın

Hepten şişirir içki falan yapma öyle şeyler
Lavaş yemek şey olmaz mı ya onun tam buğdaylısı da yok

Saat 9

Armutlu yoğurt - 150

Saat 12.30

1 yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
2 dilim hindi füme

Saat 14.30

Yarım içim fit süt

Saat 16.30

1 muz

Saat 18.30

Fırında kabak
Sodalı ayran
1 dilim ekmek

Saat 21

Bir bardak light süt
Belki iki kuru kayısı

Bk ne kız?
Çok az değil mi akşamın

Hepten şişirir içki falan yapma öyle şeyler
Lavaş yemek şey olmaz mı ya onun tam buğdaylısı da yok
Şöyle yapcan o günü kaçamak günü sayacan 1 lavaş yicin bizim burda fırınlar yapıyor kalorisi daha düşük oluyor ince olduğundan akşam yeterli ya meyve eklerim olmadı karpuz ya da incir eklerim
Icki içmem kuzum hava çok sıcak zaten

Protein saydın mi bugün kahvaltın sağlam olmuş tebrik ederim seni kahvaltından dolayı bana göre zoru başarmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…