Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yalnız güzel yiyemedik
yiyemedik valla kokladık sadece

Çok teşekkür ederim :) Argan yağını deneyeceğim köpük kullanmayı ben de düşünüyorum :) cildim karma karma cilde uygun nemlendirici araştırayım en iyisi ben :)))
pişman olmazsın argandan .. karma ise cildin h.cevizi deneme bence de marka araştır el kremleri oluyor norveçli balıkçıların kullandığı bir marka var onun nemlendiricisi alsan bile olur yaşın genç ise yıkama jeli kesinlikle al sabun alma ama rica ederim.

aylardan beri böyle kız dürtükle beni sabah dedikodusu yaparız

Gunaydın kızlarr
günaydın kuzum
öyle saçma düşünen erkek çok ya .. artık nasıl kör seviyorsa bencil insan

başkasına süper laf söylerim hiç sorun yok canım acımam

düğünden sonra bende kısa kestircemmmm sıkıldııımmmm

günaydın canııımm

ya noldu kiii
eşinin okul durumu noldu kuzu
onun pesinden kosturuoz okul müdürü yan cizmeye basladi yolladigimiz hicbirseyi begenmio sanki kasten bi bahane arar gibi napcaz hic bilmiorum tek bi sansi kaldi diger bi okula gecis icin ama onlardanda daha haber gelmedi. Durum böyle olunca hic bisey yapmak gelmio icimizden napsak netsek hep kafalar dolu böyle bi rahatlayamadik

Öyle deme kız ac geziyok tabi sen gece menemenleri götürdün ahahahha
he ben tokum 1 hafta gider o bana
ne zman belli olcak kuzum yani para fln mı bekliyo acaba oralarda rüşvet işleri var mı ? yani ne geçicek eline birinin hayatını etkilicek bi karar bu sonucta oluyosa yapıcaksn olmuyosa oyalamanın ne alemi var

tatlim bana biraz fazla geldi sanki ya Sabah hem tereyaginda yumurta yemissin Hemde yine ekmeginede sürmüssün, aksam mercimek corbasi ve ekmek yemissin burdan ögrenmistim mercimek corbasi ekmek yerine geciomus zaten diye... pilav ve patates ayni ögünde olmasa daha iyi canim

Kahvaltım bir domates bir salatalık üç ince biber iki zeytin kim kutusu büyüklüğünde peynir ile bir yumurta birlikte pisti

Eklentiler

• IMG_20170816_101646.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 30
Kahvaltım bir domates bir salatalık üç ince biber iki zeytin kim kutusu büyüklüğünde peynir ile bir yumurta birlikte pisti
valla şahane ben bırak böyle hazırlamayı pişirdiğim yumurtayı ocaktan indrimiyorum ordayken yanına peynir tabağini alıp yiyorum

Günaydın kızlar moral sıfır sabah tartıldım tam 1kilo fazla çıktım şok oldum niye böyle oldu ya dün hiç kaçamak bile yapmafım erkenden yemegim yedim mutfağı kapattım niye böyle oldu uff yaa karın dosyası yemek yeme kilo al varmı böyle bişey

spordan olmuştur kuzuuu vücut alışana kadar ödem utuyo sonradan düzleir

spordan olmuştur kuzuuu vücut alışana kadar ödem utuyo sonradan düzleir
Temizlik yaptım diye spor yapmadım Kabızlıgımda gitti şükür ama tartıda artı çıktı akşam yatarken bile tartıldım dün sabah 97.400 akşam yatarken 97.800çıkmıştım bu sabah 98.400yani tam 1kilo çıldıracam ya

evde yeşil çay var mı canım yada limonlu tarcinli su yap ödem atıcı maydanoz suyuda olurrr

hic bilmiorum tatlim ya yilan hikayesine Döndü resmen oyaladikca oyaliyolar... en kötü ihtimal tüm eylül boyunca cektircekler böyle bize... yok malesef Burda islemio

Regl dönemin yakın sa ondan da olur cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…