- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #227.081
günaydın beybiiiiGünaydın kızlar
biz koca bogazlılar içinahahahaha
yiyemedik valla kokladık sadeceyalnız güzel yiyemedik
pişman olmazsın argandan .. karma ise cildin h.cevizi deneme bence de marka araştır el kremleri oluyor norveçli balıkçıların kullandığı bir marka var onun nemlendiricisi alsan bile olur yaşın genç ise yıkama jeli kesinlikle al sabun alma ama rica ederim.Çok teşekkür ederim :) Argan yağını deneyeceğim köpük kullanmayı ben de düşünüyorum :) cildim karma karma cilde uygun nemlendirici araştırayım en iyisi ben :)))
aylardan beri böyle kız dürtükle beni sabah dedikodusu yaparızEh işte takılıyok sabah normal uyanan insanlar gibi yaşamaya alışmaya çalışıyok
Şimdi düşündüm sen de olabilirsin bak o
O kadar erken kalkıyor musun sen de
Niye arada çıkışmıyon mu
günaydın kuzumGunaydın kızlarr
öyle saçma düşünen erkek çok ya .. artık nasıl kör seviyorsa bencil insanYok bilmiyorum cnm.
Bende dun dusunuyorum bu asiri 260kg rakamlarinda ki insanlarin yaninda hep zayif adamlar var ve asiri bakim gerektiriyomesela dun adam karisi biraz hareket etmeye saglikli beslenmeye baslayinca skildim demeye basladi.eve yine kotu yiyecekler almaya baslamis
Adam Dedi ki
bana ihtiyaci kalmamasindan korkuyormkafaya bak cok entrsan ya insan esi zayiflasn der bu tam tersi
Öyle deme kız ac geziyokgünaydın beybiiii
biz koca bogazlılar için
onun pesinden kosturuoz okul müdürü yan cizmeye basladi yolladigimiz hicbirseyi begenmio sanki kasten bi bahane arar gibibaşkasına süper laf söylerim hiç sorun yok canım acımam
düğünden sonra bende kısa kestircemmmm sıkıldııımmmm
günaydın canııımm
ya noldu kiii
eşinin okul durumu noldu kuzu
terliyorsan çok normal beimkide dökülüyor annem e vitamini yumurta sarısı zeytinyağı sürer beklerdi hem dökülmeye jemde azlığa iyi geliyor diyeBenımde saçlarım cok dokuluyor emzırdıgımden berı banada bısey dıyın
parfumden yemegee bravaaaaaaaOlsa da yesek ha çok severim ben kokusunu da tadını da hep vanilyalı falan alıyorum parfümlerimi
he ben tokum 1 hafta gider o banaÖyle deme kız ac geziyoktabi sen gece menemenleri götürdün ahahahha
ne zman belli olcak kuzum yani para fln mı bekliyo acaba oralarda rüşvet işleri var mı ? yani ne geçicek eline birinin hayatını etkilicek bi karar bu sonucta oluyosa yapıcaksn olmuyosa oyalamanın ne alemi varonun pesinden kosturuoz okul müdürü yan cizmeye basladi yolladigimiz hicbirseyi begenmio sanki kasten bi bahane arar gibinapcaz hic bilmiorum tek bi sansi kaldi diger bi okula gecis icin ama onlardanda daha haber gelmedi. Durum böyle olunca hic bisey yapmak gelmio icimizden napsak netsek hep kafalar dolu böyle bi rahatlayamadik
tatlim bana biraz fazla geldi sanki ya Sabah hem tereyaginda yumurta yemissin Hemde yine ekmeginede sürmüssün, aksam mercimek corbasi ve ekmek yemissin burdan ögrenmistim mercimek corbasi ekmek yerine geciomus zaten diye... pilav ve patates ayni ögünde olmasa daha iyi canim10.30
Bır tereyağlı yumurta
Bır dılım peynır
Bır kaşık labne
Domates salatalık bıber
Bır surum bal tereyaği ve reçel
Bır dılım tb ekmeği
13.00
Bır avuç uzum
14.00
Bır kase mercımek
Bır dılım tb ekmgı
Bır kepçe lahana
Ikı kaşık yoğurt
17.30
Sutlu kahve
Ikı kare bitter
19.30
Bır baget tavuk 2 dilim. Patates
Bır kaşık pilav
Bır patlıcan ve fasulye tavası
3litre su
1 saat yuruyuş
sabaha 66 cikmissindir kesiinnnnnnÖf valla kendime kızdım hemde çok benden de banaallahtan az yedim bi kaç lokmacikk
valla şahaneKahvaltım bir domates bir salatalık üç ince biber iki zeytin kim kutusu büyüklüğünde peynir ile bir yumurta birlikte pisti
spordan olmuştur kuzuuu vücut alışana kadar ödem utuyo sonradan düzleirGünaydın kızlar moral sıfır sabah tartıldım tam 1kilo fazla çıktım şok oldum niye böyle oldu ya dün hiç kaçamak bile yapmafım erkenden yemegim yedim mutfağı kapattım niye böyle oldu uff yaa karın dosyası yemek yeme kilo al varmı böyle bişey
Temizlik yaptım diye spor yapmadım Kabızlıgımda gitti şükür ama tartıda artı çıktı akşam yatarken bile tartıldım dün sabah 97.400 akşam yatarken 97.800çıkmıştım bu sabah 98.400yani tam 1kilo çıldıracam yaspordan olmuştur kuzuuu vücut alışana kadar ödem utuyo sonradan düzleir
evde yeşil çay var mı canım yada limonlu tarcinli su yap ödem atıcı maydanoz suyuda olurrrTemizlik yaptım diye spor yapmadım Kabızlıgımda gitti şükür ama tartıda artı çıktı akşam yatarken bile tartıldım dün sabah 97.400 akşam yatarken 97.800çıkmıştım bu sabah 98.400yani tam 1kilo çıldıracam ya
hic bilmiorum tatlim ya yilan hikayesine Döndü resmenhe ben tokum 1 hafta gider o bana
ne zman belli olcak kuzum yani para fln mı bekliyo acaba oralarda rüşvet işleri var mı ? yani ne geçicek eline birinin hayatını etkilicek bi karar bu sonucta oluyosa yapıcaksn olmuyosa oyalamanın ne alemi var
Çoçuk olunca hazırlıyorum cnm bende diger türlü ayaküstü ydü bnmdevalla şahaneben bırak böyle hazırlamayı pişirdiğim yumurtayı ocaktan indrimiyorum ordayken yanına peynir tabağini alıp yiyorum
Regl dönemin yakın sa ondan da olur cnmGünaydın kızlar moral sıfır sabah tartıldım tam 1kilo fazla çıktım şok oldum niye böyle oldu ya dün hiç kaçamak bile yapmafım erkenden yemegim yedim mutfağı kapattım niye böyle oldu uff yaa karın dosyası yemek yeme kilo al varmı böyle bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?